Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Extraccio del color

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol El delestage, una tecnica muy util para la elaboracion de vinos tintos
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2005 - V: VII- N: 37, Pg: 28-31
Descriptors Delestage Extraccio del color Extraccio de components fenolics Vi negre Vinificacio

Títol Enzymes en oenologie, Les. 1er volet: interet dans les operations prefermentaires sur vin rose
Autor CAYLA, L.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Fevrier-Mars 2009 - V: - N: 234, Pg: 2-9
Descriptors Preparat enzimatic Activitat enzimatica Vinificacio en rosat Premsat Extraccio del color Clarificacio Aroma Vi

Títol Estudio de distintos metodos de extraccion de compuestos fenolicos en uva para la determinacion del color del vino
Autor MU?OZ, S. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 421-432
Descriptors Color probable Compostos fenolics Maduracio fenolica Extraccio del color Vi
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Influencia de los tratamientos extractivos de color sobre los contenidos finales de resveratrol en vinos tintos
Autor FERNANDEZ CORTES, J.   BALAS, V.   POZO, E.   FERNANDEZ, P.   MACIAS, P.   VIDAL ARAGON, M.C.   GUERRA, M.T.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 333-344
Descriptors Extraccio del color Resveratrol Vi negre
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Les enzymes en oenologie 2eme volet: interet dans les operations prefermentaires sur vin rouge
Autor GUERIN, L.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 244, Pg: 7-18 (Cahier Technique)
Descriptors Vinificacio en rosat Enzims Prefermentacio Vi rosat Preparat enzimatic Activitat enzimatica Pectina Extraccio del color Clarificacio

Títol Tendencias de la tecnologia enologica en la produccion de vinos de calidad y modelos vitivinicolas
Autor MINGUEZ, S.   [et.al]  
Dades Font IV Foro Mundial del Vino ISSN: 84-8125-241-7 (ISBN) - Mayo 2004 - V: - N: , Pg: 94-113
Descriptors Tendencies Tecnologia enologica Produccio de vi Vi de qualitat Model vitivinicola Llevats vinics Extraccio del color Estabilitzacio del color Maceracio prefermentativa
Localització 663.2 For

Títol Tesis analiza la estabilidad del color de los vinos tintos, Una
Autor SEVI  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3219, Pg: 990
Descriptors Investigacio vitivinicola Tempranillo Extraccio del color Estabilitzacio del color Col?loide Investigacio Vi negre Mannoproteines