Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Clarificacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 99


Títol Agent de collage des mouts et des vins
Autor ITURMENDI, N.   MOINE, V.   RENOUF, V.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 25-28
Descriptors Elaboracio de vi Patata Extracte Proteines vegetals Termovinificacio Clarificacio Colament

Títol Clarificacion de vinagres mediante filtracion tangencial
Autor LOPEZ, F.   TESFAYE, W.   GUELL, C.   GARCIA PARRILLA, M.C.   TRONCOSO, A.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 66-68
Descriptors Clarificacio Vinagre Filtracio tangencial
Localització 663.2 JOR

Títol Clarificacion de vinos tintos: Efectos sobre el color y los contenidos polifenolico y metalico
Autor GONZALEZ, V. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 375-387
Descriptors Clarificacio Color Compostos polifenolics Compostos metal?lics Vi negre
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Clarificacion del vino con la microfiltracion crossflow (MFC)
Autor DIETER SAIER, H.   LYKO, M.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2002 - V: II- N: 7, Pg: 69-71
Descriptors Clarificacio Microfiltracio tangencial Crossflow Vi

Títol Clarificantes enologicos de origen vegetal
Autor BONI, G. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4489-4494
Descriptors Clarificant enologic Proteines vegetals Gelatina animal Clarificacio Most Vi Polifenols Analisi sensorial

Títol Clarification of glucose syrups using mineral membranes
Autor AMAR-REKIK, R.B.   BEJAR, S.   ELLOUZ, R.  
Dades Font International Sugar Journal ISSN: 0020-8841 VOL 96 - 1994 - V: - N: 1151, Pg: 434-436; 467-471
Descriptors Clarificacio Glucosa Membrana
Localització C 13/109

Títol Coadiuvanti enologici: Bentonite
Autor MANFREDINI, M.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0470 VOL 16 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 43-46
Descriptors Coadjuvant Bentonita Clarificacio Vinificacio Elaboracio de vi
Localització C 10/16

Títol Collage remplacer les gelatines animales. Mettez du ble dans votre vin.
Autor CARON, S.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - juin 2000 - V: - N: 253, Pg: 50-51
Descriptors Clarificacio Vi Gelatina animal Color Proteines

Títol Comparacion de la accion clarificante entre las proteinas vegetales frente a las proteinas de origen animal
Autor MOLINA UBEDA, R.   MINGOT MARCILLA, J.   GARCIA-MU?OZ, M?.P.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 34-43
Descriptors Clarificacio Proteines vegetals Proteines d'origen animal Enologia Vinificacio

Títol Composicion y filtrabilidad. Incidencia de diferentes clarificantes enologicos en el vino
Autor CASTRO, J. .J. de   ROVIRA, J. M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 5 - juliol-agost 1994 - V: - N: 7-8, Pg: 48-53
Descriptors Vi Clarificant Filtracio Penedes DO Limpidesa Clarificacio Catio Ferro Coure Magnesi Potassi Sodi Ferro Calci Terbolesa Analisi sensorial

Títol Composition and sensory qualites prepared from white grapes by fermentation with and without grape solids
Autor SINGLETON, V. L... [et al.]  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 26 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 62-69
Descriptors Vi Qualitat Aroma Analisi sensorial Most Clarificacio Compostos fenolics Vi blanc Astringencia Amargor Analisi
Localització C 1/54

Títol Crianza y envejecimiento a pH alto
Autor RUIZ, M.  
Dades Font VII Cursos de la Rioja 92 - 1992 - V: - N: , Pg: 23-49
Descriptors Crian?a Envelliment pH Vi Vinificacio Clarificacio Tast
Localització 663.258.42 Cur

Títol Cross-flow filtration of biological fluids on inorganic membranes: a first state of the art
Autor BENNASAR, M.   GUIZARD, C.   RIOS, G.M.   TARODO DE LA FUENTE, B  
Dades Font Developments in food presentation ISSN: 1-85166-259-6 - 1989 - V: - N: , Pg: 131-175
Descriptors Membrana Filtracio Produccio Composicio Vi Industria alimentaria Clarificacio Estabilitzacio
Localització C 6/28

Títol Deep-bed filtration of wine : II Modelling and optimisation of filtration rate
Autor MALGARINI, G.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 VOL 3 - - V: - N: 2, Pg: 137-148
Descriptors Vi Filtracio Ultrafiltracio Clarificacio
Localització C 2/67

Títol Des enzymes pour extraire ou clarifier
Autor GABILLOT, P.   MAILLIER, P.   ROLAND, J.M.  
Dades Font VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 50-51
Descriptors Vi rosat Vi blanc Enzims Clarificacio

Títol Developpment de methodes ELISA pour detecter la presence de proteines de lait et d'oeuf dans le vin soumis a la clarification
Autor RESTANI, P.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 31-33
Descriptors Proteines Clarificacio Vi Al.lergies alimentaries Caseinats Etiquetatge Test Elisa

Títol Efecto de diferentes clarificantes enologicos sobre el color y la fraccion de polifenoles en vinos Airen y Cencibel
Autor SANCHEZ-PALOMO, E. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2005 - V: V- N: 22, Pg: 44-49
Descriptors Clarificant enologic Color Polifenols Airen Cencibel Filtracio Clarificacio

Títol Efecto de la adicion de taninos a vinos tintos de Monastrell previa a la clarificacion, sobre los parametros de color y polifenoles
Autor TORAL, G.   ARTES, F.   PARDO, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2005 - V: - N: 96, Pg: 4-8
Descriptors Clarificacio Monastrell Polifenols Tanins Vi negre

Títol Efecto de la clarificacion sobre la constitucion de los vinos tintos
Autor
Dades Font Envaspres : Revista Tecnica del Envase y Embalaje ISSN: 0211-2965 - abril 1993 - V: - N: 126, Pg: 44-49
Descriptors Clarificacio Composicio Vi negre Graduacio Monastrell Alacant DO Bentonita Albumina analisi Densitat Grau alcoholic Vi testimoni Sulfat Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sucre Acidesa Cendres
Localització C 4/44

Títol Effect of fining treatments on the aromatic potential of white wines from Muscat Ottonel and Gewirztraminer cultivars
Autor CABAROGLU, T.   RAZUNGLES, A.   BAUMES, R.   GUNATA, Z.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 2003 - V: 23- N: 3, Pg: 411-424
Descriptors Aroma Vi blanc Compostos volatils Potencial aromatic Clarificacio Glicosids Gewurztraminer

Títol Effect of prefermentative must clarification treatments on free and bound volatile compounds of white wine obtained from non-aromatic grapes
Autor MOIO, L.   UGLIANO, M.   PESSINA, R.   GENOVESE, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Most Prefermentacio Clarificacio Tractament Compostos volatils Raim no aromatic
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Effects of insoluble solids added to clarified musts on fermentation rate, wine composition, and wine quality
Autor GROAT, M.   OUTH, C. S.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 2, Pg: 112-118
Descriptors Vi Fermentacio Clarificacio Most
Localització C 9/28

Títol Efficaces, surtout en clarification
Autor GUERIN, L.  
Dades Font Viti: de la vigne aun vin ISSN: 0757-4673 - Mars 2007 - V: - N: 327, Pg: 41-43
Descriptors Enzims Enzims pectolitics Vi Clarificacio

Títol En blanc, valoriser les bourbes
Autor SERRANO, M.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - desembre 1991 - V: - N: 160, Pg: 54-56
Descriptors Filtracio Clarificacio Vi blanc

Títol Enzymes en oenologie, Les. 1er volet: interet dans les operations prefermentaires sur vin rose
Autor CAYLA, L.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Fevrier-Mars 2009 - V: - N: 234, Pg: 2-9
Descriptors Preparat enzimatic Activitat enzimatica Vinificacio en rosat Premsat Extraccio del color Clarificacio Aroma Vi

Títol Estimation of soluble protein concentration of white wines using coomassie brilliant blue G. 250
Autor SPAYD, S. E.   POWERS, R.   MURPHEY, J. M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 189-193
Descriptors Proteines Vi blanc Fenols Clarificacio Color Colorants
Localització C 2/79

Títol Estudi del col.loides polisacarids en vins blancs
Autor MINGUEZ, S.   GONZALO, A.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 1993 - V: - N: 27, Pg: 4-14
Descriptors Vi blanc Vi Polisacarids Raim Llevats Most Analisi Col.loide Clarificacio Cromatografia HPLC

Títol Estudio comparativo del tratamiento de clarificacion de vinos blancos
Autor BONILLA, F.   ORTEGA, A.F.   LOPEZ TOLEDANO, A.   MAYEN, M.   MERIDA, J.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 295-306
Descriptors Clarificacio Vi blanc Tractament
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Estudio de diferentes tratamientos de clarificacion en la composicion quimica y sensorial de mostos Moscatel
Autor SANCHEZ-PALOMO, E. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre - Octubre 2004 - V: IV- N: 19, Pg: 60-64
Descriptors Clarificacio Composicio quimica Most Moscatell

Títol Estudio de la fase de floculacion en el proceso de clarificacion por encolado de vino tinto
Autor ITURMENDI, N.   BELOKI, G.   MARIN, R.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 402-404
Descriptors Vi negre Clarificacio Floculacio
Localització 663.2 (063) Con

Títol Estudio del color y composicion de flavanos en el tratamiento de clarificacions de vinos blancos mediante el uso de levaduras
Autor BONILLA, F.   ORTEGA, A.F.   LOPEZ TOLEDANO, A.   MAYEN M.   MERIDA, J.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 427-436
Descriptors Color Composicio Flavans Clarificacio Vi blanc Llevats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Estudio preliminar de clarificacion de vinos blancos con levaduras en continuo
Autor LOPEZ TOLEDANO, A. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 267-276
Descriptors Vi fino Clarificacio Llevats en continu Polifenols Vi blanc
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Etude de l'incidence de differents auxiliaires technologiques sur le profil des vins roses
Autor MORGE, C.   GUILLOUMY, D.   MASSON, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 31-34
Descriptors Vi rosat Vinificacio en rosat 2003 Assaig Clarificacio Llevats Color Aroma 2005

Títol Evolucion de algunos componentes volatiles durante la conservacion de vinos de Malvasia
Autor PUIG, M. I...[et al.]  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 57-65
Descriptors Components volatils Vi Vi blanc Malvasia Conservacio Embotellament Envelliment Alcohol superior Vinificacio Clarificacio Acetaldehid Acetat d'etil Isobutanol Acetat de metil Butanol Propanol Metanol

Títol Factors affecting the reproducibility of fermentation of grape juice and of the aroma composition of wines. I. Grape maturity, sugar, inoculum concentration, aeration,juice turbidity and ergosterol
Autor PLESSIS, C. S. du   MARAIS, J.   HOUTMAN, A. C.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 37-54
Descriptors Vi Most Aroma Components volatils Fermentacio Cromatografia de gasos Llevats Control de qualitat Clarificacio Sucre
Localització C 3/149

Títol Fenomenos coloidales en los vinos blancos
Autor ALEIXANDRE, J.L.   VELEZ, S.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1992 - V: - N: 18, Pg: 38-45
Descriptors Vi blanc Most Clarificacio Proteines Col.loide

Títol Filtre presse: la vendange mieux valorisee
Autor PAETZOLD, Michael  
Dades Font VITI: Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1991 - V: - N: 151, Pg: 84-86
Descriptors Vi Vinificacio Filtracio Clarificacio

Títol Flotacion : Clarificacion en continuo del mosto de uva
Autor LOVISETTO, G.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1992 - V: - N: 20, Pg: 78-86
Descriptors Flotacio Clarificacio Most Clarificant Coadjuvant Polifenols

Títol Flottation: premieres implantations
Autor HUGOU, L.  
Dades Font Viti: De la vigne au vin ISSN: 0399-3558 - juny 1993 - V: - N: 177, Pg: 32-33
Descriptors Most Filtracio Aclarida Flotacio Clarificacio

Títol Gelatinas enologicas, Las. Determinacion de la especificidad frente a la astringencia
Autor PUENTE, V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3226, Pg: 1622-1629
Descriptors Gelatina Vi negre Agents clarificants Clarificacio Astringencia Etiquetat Vi Tanins 2006 Tempranillo Rioja Pes molecular Carrega Polifenols Hidrolisi Dades estadistiques Proteines

Títol Granncel : troubler les mouts pour faciliter la fermentation
Autor DARRIET, P.   LAVIGNE, V.  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juny 1991 - V: - N: 155, Pg: 70-71
Descriptors Vi blanc sec Clarificacio Most Fermentacio Desfangament

Títol Impact de l'environnement fermentaire sur les aptitudes d'une levure revelatrice de thiols fruites. Roles de la temperature, de la clarification et de la nutrition
Autor PILLET, O.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 37-42
Descriptors Fermentacio Llevats Temperatura Clarificacio Nutricio Tiols

Títol Incidencia de diferentes clarificantes enologicos, en los compuestos fenolicos
Autor CASTRO, J. J. de   ROVIRA, J. M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1993 - V: - N: 28, Pg: 55-64
Descriptors Vi Color Clarificant Clarificacio Penedes DO Analisi Polifenols Filtracio Antocians Espectrofotometria Catequines

Títol Influence de la clarification du mout de raisin sur sa teneur en acides gras
Autor BERTRAND, A.   MIELE, A.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 293-297
Descriptors Clarificacio Most de raim Acids grassos
Localització C 12/122

Títol Influence du debourbage des mouts et du sulfitage sur les teneurs en substances volatiles des vins et des eaux-de-vie
Autor MARLY-BRUGEROLLE, C.   SARRE, C.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 35-48
Descriptors Desfangament Vi blanc Most Components volatils Aroma Clarificacio Ugni blanc Fermentacio Poliol Cromatografia Alcohol superior Esters
Localització C 4/19

Títol Influence of skin contact and enzyme clarification on the polysaccharide composition of two monovarietal Bairrada white wines
Autor COIMBRA, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 229-236
Descriptors Clarificacio Enzims Polisacarids Vi blanc Monovarietals
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Influencia de la clarificacion con bentonita sobre ciertos metales pesados en el vino
Autor MOLINA, R.   MINGOT, J.   GINER, N.   REVENGA, E.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 0212-1689 - Mayo-Junio 2001 - V: I- N: 1, Pg: 39-47
Descriptors Bentonita Clarificacio Vi Metall

Títol Influencia de la clarificacion de mostos de vendimias blancas sobre la fermentacion alcoholica
Autor LARUE, F.   FROUDIERE, I.  
Dades Font IV Cursos de la Rioja 89 - - V: - N: , Pg: 27-41
Descriptors Clarificacio Most Raim blanc Fermentacio alcoholica Vi blanc Vinificacio
Localització 663.252.4 Fer

Títol Influencia de la filtracion a vacio en el contenido de cationes de un mosto de la variedad Viura y en su evolucion durante la fermentacion y conservacion del vino
Autor ZUFIA LOPEZ, L.   GARCIA SOTRO, A.   ANCIN AZPILICUETA, C.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 311-317
Descriptors Vi Most Viura Viura Clarificacio Filtracio Cations

Títol Influencia de la ultrafiltracio tangencial en l'estabilitzacio tartrica dels vins
Autor CANTOS, A.   MINGUEZ, S.   BARTRA, E.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 9-12
Descriptors Ultrafiltracio Ultrafiltracio tangencial Clarificacio Col.loide Vi blanc Estabilitzacio

Títol Influencia del aclareo en vinos procedentes de las variedades Tempranillo y Syrah
Autor GIL MU?OZ, R.   GARCIA PERALTA, S.   FERNANDEZ FERNANDEZ, J.L.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciancias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 474-476
Descriptors Tempranillo Syrah Clarificacio Vi
Localització 663.2 (063) Con

Títol Influencia del desfangado en la calidad del vino. Evolucion de la fermentacion alcoholica.
Autor LOPEZ, R.   SANTAMARIA, M. P.   GUTIERREZ, A. R.   INYIGUEZ CRESPO, M.   GONYI, M  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1995 - V: - N: 1-2, Pg: 50-56
Descriptors Fermentacio alcoholica Vi Desfangament Qualitat Most Clarificacio

Títol Influencia del tipus de clarificacio del vi base i dels coadjuvants de tiratge sobre la qualitat de l'escuma dels vins efervescents
Autor VANRELL, G. et al.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 10-14
Descriptors Escuma Qualitat Coadjuvant Vi base Vi escumos

Títol Innovacion en los procesos de clarificacion y fermentacion de los mostos de uva.
Autor GIACOMINI, P.   OSTINELLI, A.   MARCHI, A. de   ROVIRA, J.   BURGUERA, J. L.   SANCHO, M.   ANDREU, J. L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1994 - V: - N: 33, Pg: 40-55
Descriptors Vi Most Clarificacio Fermentacio Llevats Desfangament Composicio Flotacio Enzims Analisi Maceracio Temperatura

Títol Isolation and characterization of soluble proteins in grapes, grape juice, and wine
Autor JUINN-CHIN H.   HEATHERBELL, D. A  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 6-10
Descriptors Proteines Vi Raim Suc de raim Fenols Clarificacio
Localització C 2/80

Títol La Calidad de los vinos en las practicas enologicas post-vendimia
Autor GIACONINI, E.   GIACOMINI, P.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1991 - V: - N: 11-12, Pg: 69-75
Descriptors Vi Qualitat Vinificacio Clarificacio Clarificant Estabilitzacio Filtracio Coadjuvant Conservacio

Títol La Clarificacion de los vinos
Autor PEYNAUD, E.   RIBEREAU-GAYON, J.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 2438, Pg: 3823-3831
Descriptors Clarificacio Proteines Floculacio Metall Ferro Oxigen Acidesa Col.loide Vi blanc Vi negre Temperatura Gelatina Bentonita Tanins Catio
Localització C 4/78

Títol La Flotacion en los procesos de clarificacion y limpidez de los mostos de uva. Primeras experiencias de aplicacion
Autor FERRARINI, R.   ZIRONI, R.   BUIATTI, S.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - abril 1992 - V: - N: 4, Pg: 54-57
Descriptors Vi Clarificacio Desfangament Clarificant Refrigeracio Filtracio Most Neteja Coadjuvant Flotacio

Títol La Flotacion, une nouvelle technique de debourbage des mouts?
Autor GAILLARD, M  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - abril 1990 - V: - N: 5, Pg: 55-56
Descriptors Flotacio Most Vinificacio Clarificacio Desfangament

Títol La clarificacion de los vinos. Caracterizacion de los clarificantes. Nuevas aproximaciones.
Autor LAMADON, F.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 1998 - V: - N: 2721, Pg: 3502-3507
Descriptors Clarificacio Vi Clarificant
Localització C 10/42

Títol La clarification des vins en bouteilles en methode champenoise. Utilisation des adjuvants de remuage
Autor HARDY, G.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 85-88
Descriptors Clarificacio Vi embotellat Metode xampanyes Adjuvant Remoguda

Títol La filtration ameliore-t-elle les vins?
Autor CARLIEZ, M.  
Dades Font VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - mar? 1995 - V: - N: 196, Pg: 43-48
Descriptors Filtracio Filtracio per plaques Vi Vi blanc Clarificacio Microfiltracio tangencial

Títol La flotacion, alternativa en la clarificacion de mostos
Autor LAGUNA, B.  
Dades Font - mar? 1993 - V: - N: , Pg: [9] p.
Descriptors Most Clarificacio Flotacio Desfangament Vi Vinificacio Filtracio Equipament
Localització C 4/31

Títol La prevencion de la oxidacion por polifenoles en el vino mediante el uso de Polycar Ultra K-100, nuevo producto a base de polivinilpolipirrolidona (PVPP)
Autor GOPAL, CHANDRA   REHMANJI, MUSTAFA   MARTI, JOAN   MOLA, ANDREW   LONG, DENIS   KONSTA, ALEXIA  
Dades Font Enologos - septiembre-octubre 2001 - V: III- N: 13, Pg: 26-30
Descriptors Clarificacio Vi Reduccio Polifenols Color Aroma

Títol La tecnica de separacion por membranas semipermeables y su empleo en la industria vinicola
Autor PRODANOR, M. et al  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2004 - V: IV- N: 16, Pg: 35-47
Descriptors Separacio per membrana Membrana semipermeable Industria vinicola Filtracio tangencial Clarificacio Filtracio

Títol La valorisation des vins de presse par un collage precoce et approprie
Autor RENOUF, V.   MURAT, M.L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 32-35
Descriptors Clarificacio Most premsat Bacteris lactics Brettanomyces bruxellensis Analisi microbiologica

Títol Las proteinas vegetales: una nueva tecnica para mejorar las clarificacion de mostos y vinos
Autor MARTIN, A.   SIECZKOWSKI, N.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional - Mayo-Junio 2006 - V: - N: 104, Pg: 43-45
Descriptors Proteines vegetals Clarificacio Most Vi

Títol Le collage
Autor MANDROUX, Ch.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 VOL 237 - Janvier 1999 - V: - N: , Pg: 61-62
Descriptors Clarificacio Vi

Títol Le point sur le collage des vins rouges
Autor LAGUNE-AMMIRATI, L   GLORIES, Y.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 67-73
Descriptors Colatge Vi negre Clarificacio Estabilitzacio Vinificacio

Títol Les bonnes pratiques de l'enzymage. Impact sur les procedes d'extraction et de clarification
Autor CANAL LLAUBERES, R.M.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2010 - V: - N: 136, Pg: 9-11
Descriptors Enzimatge Extraccio Clarificacio

Títol Les enzymes en oenologie 2eme volet: interet dans les operations prefermentaires sur vin rouge
Autor GUERIN, L.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 244, Pg: 7-18 (Cahier Technique)
Descriptors Vinificacio en rosat Enzims Prefermentacio Vi rosat Preparat enzimatic Activitat enzimatica Pectina Extraccio del color Clarificacio

Títol Les produits de levure. Application au collage du vin rouge
Autor ITURMENDI, N.   MOINE, V.   TEISSEDRE, P.L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 11-14
Descriptors Llevats Vi rosat Proteines Clarificacio

Títol Les proteines vegetals, una nova tecnica per millorar la clarificacio de mostos i vins
Autor MARTIN, A.   SIECZCKOWSKI, N.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2006 - V: 23- N: 75, Pg: 18-19
Descriptors Proteines vegetals Clarificacio Vi Most

Títol Los Clarificantes y su incidencia sobre el contenido en cationes en vinos de Monastrell
Autor MENDEZ, C.   ALEIXANDRE, J. L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1990 - V: - N: 10 (Nutri-Fitos'90), Pg: 58-68
Descriptors Clarificacio Clarificant Monastrell Catio

Títol Membrane comparison for wine clarification by microfiltration
Autor URKIAGA, A.   DE LAS FUENTES, L   ACILU, M.   URIARTE, J.  
Dades Font Desalination ISSN: 0011-9164 - 2002 - V: - N: 148, Pg: 115-120
Descriptors Absorcio Microfiltracio Membrana polimerica Vi negre Caracteristiques fisicoquimiques Clarificacio
Localització C 16/95

Títol Microvinificacions a l'INCAVI. Estudi de diferents clons de la varietat Cabernet Sauvignon. Influencia de la densitat de plantacio en la qualitat del vi.
Autor VENTURA, J. M.  
Dades Font - mar? 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Microvinificacio Clons Estudi Cabernet sauvignon Qualitat Vi Plantacio Penedes Vinificacio Clarificacio
Localització (043) VENTURA SOLER

Títol Mise en oeuvre des techniques de chauffage de la vendange et des conditions de preparation des jus
Autor FAVAREL, J.L.   FEILHES, C.   DAVAUX, F.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 29-34
Descriptors Collita Tecniques Escalfament Termotractament Clarificacio Termovinificacio

Títol Nocion de rheologie en oenologie. Application a l'influence de la temperature sur la viscosite et des consequences sur quelques pratiques oenologiques et sur la filtrabilite des vins
Autor ROMAT, H.   JARNY, S.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 15-17
Descriptors Reologia Temperatura Viscositat Filtracio Clarificacio Turbidimetria

Títol Oenologie : la flottation, pour clarifier vos mouts
Autor MONTIGAUD, Vincent  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juliol-agost 1990 - V: - N: 145, Pg: 38-41
Descriptors Most Clarificacio Flotacio

Títol Plus de couleur, de fruite et de structure. Traitements thermiques de la vendange
Autor SI. S.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Avril 2009 - V: 33- N: 350, Pg: 36-37
Descriptors Tractament termic Verema Maceracio Vi Termovinificacio Fran?a Raim Tractament fisic Clarificacio

Títol Polysaccharide effects on cross-flow microfiltration of two red wines with a microporons alumina membrane
Autor BELLEVILLE, M. P.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 55 - 1990 - V: - N: 6, Pg: 1598-1602
Descriptors Vi negre Microfiltracio Polisacarids Membrana Clarificacio Estabilitzacio continua
Localització C 2/10

Títol Prevention des augmentations d'acidite volatile dans les mouts riches en sucre. De nouveaux outils de maitrise
Autor PILLET, O.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 17-21
Descriptors Acidesa volatil Most Sucre Clarificacio Torulaspora delbrueckii Fermentacio

Títol Productos enologicos quimica del vino?
Autor ALDAYTURRIAGA, L.  
Dades Font La Prensa del Rioja - octubre 1991 - V: - N: 56, Pg: 18-19
Descriptors Vi Enologia Vinicultura Productes enologics Higiene Tecnologia Vinificacio Filtracio Clarificacio

Títol Quali risultati dal diradamento delle uve?
Autor GRIGOLLI, V.  
Dades Font L'Enotecnico - juliol-agost 1989 - V: - N: , Pg: 107-111
Descriptors Elaboracio Polifenols Analisi sensorial Vinificacio Raim Produccio Vi negre Clarificacio Cabernet sauvignon Cultiu Composicio Qualitat
Localització C 4/109

Títol Residual amounts of proteinaceous additives in table wine
Autor WATTS, D. A.   OUGH, C. S.   BROWN, W. D  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 46 - 1981 - V: - N: , Pg: 681-687
Descriptors Residus Additius Vi blanc Vi negre Vi de taula analisi bromatologica Proteines Clarificacio Filtracio Most Enzims
Localització C 4/118

Títol Resum de l'estada en practiques al castell del Remei
Autor LLOVERA, E.  
Dades Font - 1993 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Vinificacio Costers del Segre DO Verema Clarificacio
Localització (043) LLOVERA VILASECA

Títol Rouges : adaptez la filtration a l'age du vin
Autor MALLIER, P.   GABILLOT, P.  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1992 - V: - N: 162, Pg: 56-57
Descriptors Vi Vinificacio Vi negre Filtracio Clarificacio Color

Títol Stabilisation. Aromes et bentonite: sa peut coller
Autor NIONCEL, Claire  
Dades Font VITI: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - desembre 1995 - V: - N: 204, Pg: 37-38
Descriptors Aroma Bentonita Estabilitzacio Clarificacio Vi

Títol Tecnologia de la flotacio com alternativa de la clarificacio dels mostos.
Autor SOLER PLAYA, Joan  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 12 - 1995 - V: - N: 32, Pg: 3-8
Descriptors Flotacio Clarificacio Most

Títol The Clarification of juice
Autor PLESSIS, C. S. du  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1977 - V: - N: 49, Pg:
Descriptors Clarificacio Vi Terbolesa Posit Solatge Sediment

Títol The Role of fining agents in the wine industry
Autor ELLIS, L. P  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1986 - V: - N: 195, Pg:
Descriptors Vi Elaboracio Clarificacio Clarificant

Títol Tratamientos postfermentativos en la elaboracion del vinagre
Autor LOPEZ BONILLO, F.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 45-50
Descriptors Tractament postfermentatiu Vinagre Elaboracio Clarificacio Problemes Estabilitzacio

Títol Tres nuevas soluciones sin caseina para el tratamiento de la oxidacion de mostos y vinos
Autor POINSAUT, P.   MARTIN, A.  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 37-39
Descriptors Oxidacio Vi Etiqueta Seguretat alimentaria Clarificacio Oxidacio del most 2007 Estudi comparatiu Agents clarificants

Títol Trouver le bon equilibre. Debourbage des mouts blancs.
Autor FEUILLAT, M.  
Dades Font Viti. De la vigne au vin. ISSN: 0757-4673 - febrer 1995 - V: - N: 195, Pg: 49-50
Descriptors Most blanc Clarificacio Col.loide Llevats Fermentacio alcoholica Llot Fermentacio

Títol Un Mot, plusieurs techniques
Autor NAVARRE, Colette  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - desembre 1991 - V: - N: 160, Pg: 50-52
Descriptors Filtracio Clarificacio Microfiltracio Filtracio tangencial Terbolesa

Títol Utilisation de preparations enzymatiques pour la clarification des vins. Aspects economiques et qualitatifs
Autor CANAL-LLAUBERES, R.M.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mai / Juin 2002 - V: - N: 194, Pg: 10-12
Descriptors Clarificacio Aspectes economics Filtracio Col?loides Accio enzimatica Enzims

Títol Vers une reduction de l'enrechissement
Autor DUPUY, P.  
Dades Font VITI: Documentation Agricole ISSN: 0757-4673 - setembre 1993 - V: - N: 179, Pg: 21-40
Descriptors Unio Europea Vi Qualitat Rendiment Ajuts economics Reglament Reduccio Most Xaptalitzacio Ensucrament Osmosi inversa Evaporacio osmotica Evaporacio Tecniques substractives Evaporacio al buit Clarificacio Maduracio Raim Assecatge

Títol Vinificacio a Buena Vista Winery. Estudi d'una resina Quelant com a alternativa al proces de la clarificacio blava.
Autor CASABONA, A.  
Dades Font - setembre 1993 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Vinificacio California Estats Units d'America Buena Vista Winery Vinya Vi negre
Localització (043) CASABONA PARIS

Títol Vinificaciones comparadas en tinto tradicional y por maceracion carbonica, de Vitis Vinifera, variedad Monastrell : IV.Pectinas
Autor NAVARRO, G...[et al]  
Dades Font Anales de Bromatologia ISSN: 0003-2492 VOL 40 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 369-373
Descriptors Monastrell Maceracio carbonica Most Fermentacio alcoholica Pectina Vinificacio Vi negre Clarificacio Filtracio
Localització C 4/96