Registres trobats: 3
Títol | Concentration des mouts par evaporation sous vide |
Autor | BERGER, J-L. |
Dades Font | Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 95-104 |
Descriptors | Concentracio del most Most Evaporacio al buit |
Títol | Pratiques oenologiques: les techniques soustractives: un plus |
Autor | NIONCEL, Claire |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - juny 1996 - V: - N: 210, Pg: 39-41 |
Descriptors | Tecniques substractives Osmosi inversa Evaporacio osmotica Evaporacio al buit Premsatge en fred |
Títol | Vers une reduction de l'enrechissement |
Autor | DUPUY, P. |
Dades Font | VITI: Documentation Agricole ISSN: 0757-4673 - setembre 1993 - V: - N: 179, Pg: 21-40 |
Descriptors | Unio Europea Vi Qualitat Rendiment Ajuts economics Reglament Reduccio Most Xaptalitzacio Ensucrament Osmosi inversa Evaporacio osmotica Evaporacio Tecniques substractives Evaporacio al buit Clarificacio Maduracio Raim Assecatge |