Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Tecniques substractives

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Auto-Enrichissement de la vendage par osmose inverse : appareil Degremont
Autor GAILLARD, M.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 61-63
Descriptors Most Ensucrament Verema Osmosi inversa Xaptalitzacio Concentracio Tecniques substractives

Títol Auto-Enrichissement de la vendange par osmose inverse : appareil separasystems LP.
Autor BACHO, Y.   BERGER, J.L  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 57-59
Descriptors Verema Osmosi inversa Most Xaptalitzacio Ensucrament Automatitzacio Enologia Vinicultura Maquinaria Mecanitzacio Tecniques substractives

Títol Evolution de l'enrichissement de la vendage : les techniques soustractives
Autor GAILLARD, M.   BERGER, J. L.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 53-55
Descriptors Verema Ensucrament Xaptalitzacio Vi Qualitat Most Tecniques substractives Concentracio Osmosi inversa Evaporacio

Títol Pratiques oenologiques: les techniques soustractives: un plus
Autor NIONCEL, Claire  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - juny 1996 - V: - N: 210, Pg: 39-41
Descriptors Tecniques substractives Osmosi inversa Evaporacio osmotica Evaporacio al buit Premsatge en fred

Títol Vers une reduction de l'enrechissement
Autor DUPUY, P.  
Dades Font VITI: Documentation Agricole ISSN: 0757-4673 - setembre 1993 - V: - N: 179, Pg: 21-40
Descriptors Unio Europea Vi Qualitat Rendiment Ajuts economics Reglament Reduccio Most Xaptalitzacio Ensucrament Osmosi inversa Evaporacio osmotica Evaporacio Tecniques substractives Evaporacio al buit Clarificacio Maduracio Raim Assecatge