Registres trobats: 3
Títol | Auto-Enrichissement de la vendage par osmose inverse : appareil Degremont |
Autor | GAILLARD, M. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 61-63 |
Descriptors | Most Ensucrament Verema Osmosi inversa Xaptalitzacio Concentracio Tecniques substractives |
Títol | Evolution de l'enrichissement de la vendage : les techniques soustractives |
Autor | GAILLARD, M. BERGER, J. L. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 53-55 |
Descriptors | Verema Ensucrament Xaptalitzacio Vi Qualitat Most Tecniques substractives Concentracio Osmosi inversa Evaporacio |
Títol | L'appreciation de la stabilite tartrique des vins |
Autor | GAILLARD, M. |
Dades Font | Vignes et vins ISSN: 1142-5288 - abril 1989 - V: - N: 3, Pg: 45-46 |
Descriptors | Vi Vinificacio Estabilitzacio Estabilitzacio tartrica Tartrat acid de potassi Temperatura de saturacio |