Registres trobats: 5
Títol | Enzymes en oenologie, Les. 1er volet: interet dans les operations prefermentaires sur vin rose |
Autor | CAYLA, L. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Fevrier-Mars 2009 - V: - N: 234, Pg: 2-9 |
Descriptors | Preparat enzimatic Activitat enzimatica Vinificacio en rosat Premsat Extraccio del color Clarificacio Aroma Vi |
Títol | Evaluacion de las actividades enzimaticas de interes enologico presentes en preparados enzimaticos comerciales |
Autor | GENOVES, S. MANZANARES, P. VALLES, S. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre - Octubre 2004 - V: IV- N: 19, Pg: 28-33 |
Descriptors | Enzims Preparat enzimatic Productes enologics Activitat enzimatica glicosidica |
Títol | Les enzymes en oenologie 2eme volet: interet dans les operations prefermentaires sur vin rouge |
Autor | GUERIN, L. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 244, Pg: 7-18 (Cahier Technique) |
Descriptors | Vinificacio en rosat Enzims Prefermentacio Vi rosat Preparat enzimatic Activitat enzimatica Pectina Extraccio del color Clarificacio |
Títol | Les preparations enzymatiques utilisees en oenologie |
Autor | VILLETTAZ, J. C. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 47-55 |
Descriptors | Preparat enzimatic Enzims Enzimatge Vinificacio Enologia Tractament |
Títol | Mise en oeuvre de la synergie entre une preparation enzymatique et une levure pour augmenter et stabiliser la couleur des vins rouges |
Autor | FERMENT, E. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 8-10 |
Descriptors | Color del vi Vi negre Preparat enzimatic Estabilitzacio del color Llevats Pigment Syrah Fermentacio alcoholica |