Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Tiols

Resultat de la cerca

Registres trobats: 19


Títol Agentes quimiopreventivos de la dieta (I): Carotenoides, isotiocianatos y alilsulfuros
Autor UCERO, A.   HAZA, A. I.   ARRANZ, N.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2007 - V: - N: 388, Pg: 64-71
Descriptors Dieta Prevencio de riscos Carotenoides Agents quimics DNA RNA Quimioprevencio Tiols

Títol Apport de levures inactivees riches en glutathion en cours de fermentation alcoolique: un nouvel outil pour la protection des vins blancs et roses contre l'oxydation
Autor AGUERA, E.   SAMSON, A.   SOLINE, C.   JULIEN ORTIZ, A.   SIECZKOWSKI, N.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Fevrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 2-11
Descriptors Llevats inactius Fermentacio alcoholica Vi rosat Vi blanc Oxidacio Glutacio Analisi sensorial Tiols

Títol Assay of thiols and disulphides based on the reversibility of N-Ethymaleimide alkylation of thiols combined with electrolysis
Autor NISHIYAMA, J.   KUNINORIT, T.  
Dades Font Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 VOL 200 - 1992 - V: - N: , Pg: 230-234
Descriptors Analisi Compostos sofrats Tiols Disulfurs
Localització C 13/18

Títol Caracterisation des levures oenologiques temperatures de fermentation alcoolique et vins roses: jusqu'ou chercher les frigories? Incidence sur le profil aromatique
Autor PILLET, O.   SILVANO, A.   MASSON, G.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 11-18 (Cahier technique)
Descriptors Llevats enologics Temperatura Fermentacio alcoholica Esters Tiols Perfil aromatic

Títol Contribution a l'etude des "Gouts de Lumiere" dans le vin de champagne.
Autor MAUJEAN, A.   HAYE, M.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 277-290
Descriptors Llum Oxidoreduccio Tiols Vi Vi de la Xampanya
Localització C 3/159

Títol Contribution a l'etude des "gouts de lumiere" dans le vin de champagne. Aspects analytiques. Dosage des mercaptans et des thiols dans les vins
Autor HAYE, B.   MAUJEAN, A.   JACQUEMIN,C.   FEUILLAT, M  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 11 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 243-254
Descriptors Gust Llum Vi de la Xampanya Tiols Vi Mercapta
Localització C 3/39

Títol Copper toxicity in Ceratophyllum demersum L. (Coontail), a free floating macrophyte: Response of antioxidant enzymes and antioxidants
Autor RAMA DEVI, S.   PRASAD, M.N.V.  
Dades Font Plant Science ISSN: 0168-9452 VOL 138 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 157-165
Descriptors Coure Metall Tiols
Localització C 13/61

Títol Els tiols varietals: informacio actualitzada sobre les vies de la biogenesi i l'impacte de tecniques vitivinicoles
Autor ROLAND, A.   CAVELIER, F.   SCHNEIDER, R.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2012 - V: 29- N: 96, Pg: 8-12
Descriptors Tiols Biogenesi Tecniques viticoles Variacio

Títol Estudio de diferentes metodos para la determinacion de mercaptanos polifuncionales, a nivel de NG L-1, basados en su derivatizacion con PFBBR y su posterior deteccion mediante GC-MS-NICI
Autor VIVARACHO, L.M.   CAHOS, J.   FERREIRA, V.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 204-206
Descriptors Aroma Tiols
Localització 663.2 (063) Con

Títol Formation and retention of free H2 5 and of free volatile thiols during beer fermentation
Autor BERNSTEIN, L.   KHAN, A.A.   BRENNER, M.W.  
Dades Font American Society of Brewing chemists. Proceedings ISSN: 0096-0845 VOL 32 - 1974 - V: - N: 2, Pg: 82-93
Descriptors Analisi Fermentacio Cervesa Compostos sulfurosos Llevats Saccharomyces cerevisiae Components volatils Sulfur Manganes Zinc Coure Sulfat Sulfit Crom Ferro Tiols Mercapta
Localització C 4/50

Títol Impact de l'environnement fermentaire sur les aptitudes d'une levure revelatrice de thiols fruites. Roles de la temperature, de la clarification et de la nutrition
Autor PILLET, O.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 37-42
Descriptors Fermentacio Llevats Temperatura Clarificacio Nutricio Tiols

Títol La fertilisation foliaire de la vigne et ses consequences sur les mouts et les vins
Autor DUFOURCQ, T.   DAVAUX, F.   CHARRIER, F.   POUPAULT, P.   SCHNEIDER, R.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 40-43
Descriptors Fertilitzacio foliar Vinya Tiols Pulveritzacio foliar Compostos aromatics Fermentacio alcoholica Nitrogen Sofre

Títol Les thiols varietaux: des composes clefs de l'arome
Autor
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 42-44
Descriptors Aroma del vi Caracteristiques aromatiques Caracteristiques fenoliques Tiols Tiols aromatics Varietats

Títol Les thiols varietaux: precurseurs et devenir en cours de vinification
Autor ROLAND, A.   RAZUNGLES, A.   SALMON, J.M.   SCHNEIDER, R.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: 248, Pg: 4-8 (Cahier Technique)
Descriptors Tiols Vinificacio Prefermentacio Fermentacio

Títol Organomercuric bonded phase for high performance liquid chromatographic separations of -Electron-, -sulfur-, -oxygen-, and nitrogen-containing compounds
Autor CHMISIOWIEC, J.  
Dades Font Journal of Chromatography Science ISSN: 0021-9665 VOL 19 - June 1981 - V: - N: , Pg: 296-307
Descriptors Analisi Compostos sofrats Tiols Disulfurs
Localització C 13/21

Títol Pilotage de l'elaboration de vins blancs de profil aromatique thiol
Autor LAGARDE, C.   BERNARD, N.   CROS, S   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 33-35
Descriptors Gestio de la qualitat enologica Vi blanc Potencial aromatic Elaboracio de vi Verema Fermentacio alcoholica Tiols aromatics Tiols

Títol Selection de levure et glutathion: impacts sur l'expression thiolee des vins de sauvignon et syrah
Autor FARINES, V.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin-Juillet 2009 - V: - N: 236, Pg: 14-18
Descriptors Llevats Glutation Tiols Oxidoreduccio Vi

Títol The Role of sulfur compounds in food flavor. Part III: Thiols
Autor MAGA, J.A.  
Dades Font Critical reviews in food science and nutrition - gener 1976 - V: - N: , Pg: 147-192
Descriptors Compostos sulfurosos Analisi Gust Aliments Sulfur Tiols Identificacio Fruita Begudes Caracteristiques Mercapta Sulfur d'hidrogen
Localització C 4/57

Títol Vinification. Une solution innovante pour la revelation des thiols: emploi d'une enzyme pectolytique a activites ciblees pour la revelation des thiols
Autor FARINES, V.   SALMON, C.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Mai-Juin 2013 - V: - N: 258, Pg: 42-46
Descriptors Tiols Tiols aromatics Tiols volatils Vinificacio Elaboracio de vi Tecniques viticoles