Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Perfil aromatic

Resultat de la cerca

Registres trobats: 14


Títol Aproximacion al perfil aromatico de los vinos Muscat de Rivesaltes (Vinos dulces naturales9
Autor MOYANO, L.   AUGIER, CH.   ZEA, L.   RAZUNGLES, A.   BAUMES, R.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 385-396
Descriptors Perfil aromatic Muscat Rivesaltes
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Caracterisation des levures oenologiques temperatures de fermentation alcoolique et vins roses: jusqu'ou chercher les frigories? Incidence sur le profil aromatique
Autor PILLET, O.   SILVANO, A.   MASSON, G.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 11-18 (Cahier technique)
Descriptors Llevats enologics Temperatura Fermentacio alcoholica Esters Tiols Perfil aromatic

Títol Comparacion de los compuestos volatiles de la variedad pardillo con los de otras dos variedades cultivadas en la comarca de la Manchuela
Autor GARCIA ROMERO, E.   CHACON VOZMEDIANO, J.L.   MARTINEZ GASCUE?A, J.   IZQUIERDO CA?AS, P.M.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2003 - V: - N: 340, Pg: 129-137
Descriptors Aroma Most Vi Perfil aromatic Manchuela DO Denominacio d'origen

Títol Estudio de la incidencia de la levadura en el perfil aromatico de vinos alentejanos. Repercusion en las caracteristicas organolepticas
Autor CABRITA, M.J.   LAUREANO, P.   VALDES, M.E.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Alemendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 199-210
Descriptors Llevats Perfil aromatic Caracteristiques organoleptiques
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Etude de caracteristiques analytiques et organoleptiques de copeaux de chenes a usage oenologique
Autor DUBERNET, M.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2009 - V: - N: 237, Pg: 8-16
Descriptors Fusta Roure Vi Maceracio Compostos volatils Perfil aromatic Estadistiques Analisi quimica Estadistiques multivariants

Títol Evolucion del perfil aromatico al final de la fermentacion alcoholica en vinos airen inoculados con una levadura seleccionada en la D.O.Mancha
Autor PALACIOS, A.   HUERTA, T.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 455-466
Descriptors Perfil aromatic Fermentacio alcoholica Vi airen Vi inoculat Llevats La Mancha DO La Manxa DO
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Evolucion del perfil aromatico del cava durante su crianza
Autor RIU AUMATELL, M.   BOSCH FUSTE, J.   TORRENS, J.   LOPEZ TAMAMES, E.   BUXADERAS, S.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 258-260
Descriptors Perfil aromatic Cava Crian?a
Localització 663.2 JOR

Títol Identificacion de las diferencias clave en los perfiles aromaticos. Analisis AEDA de cuatro vinos tintos crianza de la zona noroeste de Espa?a
Autor AZNAR, M. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2006 - V: LXI- N: 3102, Pg: 166-170
Descriptors Perfil aromatic Vi negre Crian?a

Títol Incidencia de diferentes tiempos de desfangado estatico sobre el perfil aromatico de vinos blancos de la variedad Godello
Autor MAZAIRA, J.L. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2005 - V: LX- N: 3079, Pg: 2790-2799
Descriptors Desfangament Perfil aromatic Vi blanc Godello Varietats Most Fermentacio

Títol Incidencia de diferentes tiempos de desfangado estatico sobre el perfil aromatico de vinos blancos de la variedad Godello
Autor MAZAIRA, J.L. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4567-4575
Descriptors Desfangament Desfangament estatic Perfil aromatic Vi blanc Godello

Títol L'oxygene negatif. Une technologie tres positive. Partie 2/2: application dans l'industrie du liege "La maitrise du profil aromatique des bouchons liege naturel"
Autor MICHEL, G.   TOUREL, A.L.   MONTEL, L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2011 - V: - N: 139, Pg: 31-33
Descriptors Oxigen negatiu Suro natural Perfil aromatic Tap de suro

Títol Perfil Aromatico y Compuestos Quimicos Presentes en los Vinos Tradicionales de Andalucia Occidental
Autor RIVAS SANCHEZ, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2006 - V: VII- N: 42, Pg: 34-37
Descriptors Perfil aromatic Compostos quimics Vi Andalucia occidental Andalusia Andalucia Andalusia occidental

Títol Perfil aromatico y calidad de los vinos
Autor NADAL, M.  
Dades Font VIII Cursos Rioja 93 - 1993 - V: - N: , Pg: 73-107
Descriptors Perfil aromatic Aroma Vi Qualitat
Localització 663.251 Cur

Títol Series odorantes como herramientas analiticas para comparar los perfiles aromaticos de vinos tipo Sherry obtenidos por diferentes procesos de crianza
Autor ZEA, L. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: V- N: 28, Pg: 54-58
Descriptors Odorants Perfil aromatic Sherry Crian?a Analisi