Registres trobats: 12
Títol | A Method for detecting volatile amines in grapes and wines |
Autor | OUGH, C. S. DAUDT, C. E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 356-359 |
Descriptors | Most Vi Amines volatils Identificacio Analisi Destil.lacio Extraccio Cromatografia Cromatografia de gasos |
Localització | C 3/129 |
Títol | Approximation of per cent brightness and dominant wave length and some blending application with red wines. |
Autor | OUGH, C. S. BERG, H. W. CHICHESTER, C. O. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 32-39 |
Descriptors | Vi negre Color Analisi |
Localització | C 4/43 |
Títol | Determination du glycerol dans le vin |
Autor | OUGH, C. S. FONG, D. AMERINE, M. A. |
Dades Font | FV - febrer 1973 - V: - N: 443, Pg: 2 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Cromatografia Determinacio |
Localització | FV 443 |
Títol | Effects of skin contact temperature on chardonnay must and wine composition |
Autor | RAMEY, D. BERTRAND, M. A. OUGH, C. S. SINGLETON, V. L. SANDERS, E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 99-106 |
Descriptors | Pell Chardonnay Vi Temperatura Vinificacio Contingut fenolic Maceracio Color Envelliment en botes Deteriorament |
Localització | C 9/126 |
Títol | Glycerol in Wine: dtermination and some factors affecting |
Autor | OUGH, C. S. FONG, D. AMERINE, M. A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 23 - 1972 - V: - N: 1, Pg: 1-5 |
Descriptors | Glicerol Vi Determinacio |
Localització | C 6/58 |
Títol | Influencia del raspon en la composicion organoleptica de los vinos tintos de variedades Cabernet-Sauvignon y Pinot Noir |
Autor | OUGH, C. S. MESIAS, J. L. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 39 - 1984 - V: - N: 1993-1994, Pg: 3857-3871 |
Descriptors | Vi Compostos fenolics Cabernet sauvignon Pinot negre Pinot noir Vi negre Rapa Aroma Components volatils Analisi sensorial |
Localització | C 2/94 |
Títol | Microbial inhibition caused by p-hydroxibenzoate esters in wine |
Autor | CHAN, L. OUGH, C. S. WEAVER, R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 26 - 1975 - V: - N: 4, Pg: 201-207 |
Descriptors | Vi Esters Microbiologia enologica Llevats Saccharomyces cerevisiae Hidroxibenze |
Localització | C 1/53 |
Títol | Quantitative determination of volatile amines in grapes and wines. I. Effect of fermentation and storage temperature on amine concentrations |
Autor | DANDT, C. E. OUGH, C. S. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 3, Pg: 185-187 |
Descriptors | Amines volatils Fermentacio Temperatura Raim Vi Emmagatzematge |
Localització | C 3/50 |
Títol | Residual amounts of proteinaceous additives in table wine |
Autor | WATTS, D. A. OUGH, C. S. BROWN, W. D |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 46 - 1981 - V: - N: , Pg: 681-687 |
Descriptors | Residus Additius Vi blanc Vi negre Vi de taula analisi bromatologica Proteines Clarificacio Filtracio Most Enzims |
Localització | C 4/118 |
Títol | SO2 Determination by aeration-oxidation : a comparaison with Ripper |
Autor | OUGH, C. S. BUECHSENSTEIN, J. W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 161-164 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Most Dosificacio Dosatge Metode Ripper Vi blanc Vi negre Metode Monnier-Williams Oxidacio |
Localització | C 4/27 |
Títol | Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines |
Autor | OUGH, C. S. RAMEY, D. D. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934 |
Descriptors | Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims |
Localització | C 3/140 |
Títol | Wine quality prediction from juice brix/acid ratio and associated compositional changes for "White Riesling" and "Cabernet Sauvignon" |
Autor | OUGH, C. S. SINGLETON, V. L. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 19 - 1968 - V: - N: 3, Pg: 129-138 |
Descriptors | Vi Qualitat Riesling blanc Cabernet sauvignon Most Envelliment Composicio |
Localització | C 2/95 |