Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
OUGH, C. S.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 12


Títol A Method for detecting volatile amines in grapes and wines
Autor OUGH, C. S.   DAUDT, C. E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 356-359
Descriptors Most Vi Amines volatils Identificacio Analisi Destil.lacio Extraccio Cromatografia Cromatografia de gasos
Localització C 3/129

Títol Approximation of per cent brightness and dominant wave length and some blending application with red wines.
Autor OUGH, C. S.   BERG, H. W.   CHICHESTER, C. O.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 32-39
Descriptors Vi negre Color Analisi
Localització C 4/43

Títol Determination du glycerol dans le vin
Autor OUGH, C. S.   FONG, D.   AMERINE, M. A.  
Dades Font FV - febrer 1973 - V: - N: 443, Pg: 2 p.
Descriptors Glicerol Vi Cromatografia Determinacio
Localització FV 443

Títol Effects of skin contact temperature on chardonnay must and wine composition
Autor RAMEY, D.   BERTRAND, M. A.   OUGH, C. S.   SINGLETON, V. L.   SANDERS, E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 99-106
Descriptors Pell Chardonnay Vi Temperatura Vinificacio Contingut fenolic Maceracio Color Envelliment en botes Deteriorament
Localització C 9/126

Títol Glycerol in Wine: dtermination and some factors affecting
Autor OUGH, C. S.   FONG, D.   AMERINE, M. A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 23 - 1972 - V: - N: 1, Pg: 1-5
Descriptors Glicerol Vi Determinacio
Localització C 6/58

Títol Influencia del raspon en la composicion organoleptica de los vinos tintos de variedades Cabernet-Sauvignon y Pinot Noir
Autor OUGH, C. S.   MESIAS, J. L.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 39 - 1984 - V: - N: 1993-1994, Pg: 3857-3871
Descriptors Vi Compostos fenolics Cabernet sauvignon Pinot negre Pinot noir Vi negre Rapa Aroma Components volatils Analisi sensorial
Localització C 2/94

Títol Microbial inhibition caused by p-hydroxibenzoate esters in wine
Autor CHAN, L.   OUGH, C. S.   WEAVER, R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 26 - 1975 - V: - N: 4, Pg: 201-207
Descriptors Vi Esters Microbiologia enologica Llevats Saccharomyces cerevisiae Hidroxibenze
Localització C 1/53

Títol Quantitative determination of volatile amines in grapes and wines. I. Effect of fermentation and storage temperature on amine concentrations
Autor DANDT, C. E.   OUGH, C. S.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 3, Pg: 185-187
Descriptors Amines volatils Fermentacio Temperatura Raim Vi Emmagatzematge
Localització C 3/50

Títol Residual amounts of proteinaceous additives in table wine
Autor WATTS, D. A.   OUGH, C. S.   BROWN, W. D  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 46 - 1981 - V: - N: , Pg: 681-687
Descriptors Residus Additius Vi blanc Vi negre Vi de taula analisi bromatologica Proteines Clarificacio Filtracio Most Enzims
Localització C 4/118

Títol SO2 Determination by aeration-oxidation : a comparaison with Ripper
Autor OUGH, C. S.   BUECHSENSTEIN, J. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 161-164
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Most Dosificacio Dosatge Metode Ripper Vi blanc Vi negre Metode Monnier-Williams Oxidacio
Localització C 4/27

Títol Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines
Autor OUGH, C. S.   RAMEY, D. D.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934
Descriptors Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims
Localització C 3/140

Títol Wine quality prediction from juice brix/acid ratio and associated compositional changes for "White Riesling" and "Cabernet Sauvignon"
Autor OUGH, C. S.   SINGLETON, V. L.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 19 - 1968 - V: - N: 3, Pg: 129-138
Descriptors Vi Qualitat Riesling blanc Cabernet sauvignon Most Envelliment Composicio
Localització C 2/95