Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
GUERRA, M.T.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Estudio de la clarificacion proteica de vinos blancos con silice coloidal, gelatina y bentonita
Autor GUELLAR, J.A.   MESIAS IGLESIAS, A.   VIDAL ARAGON, M.C.   GUERRA, M.T.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 239-250
Descriptors Clarificacio proteica Vi blanc Silice coloidal Gelatina Bentonita
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Evolucion de los indices de maduracion en variedades cultivadas en Tierra de Barros
Autor FERNANDEZ CORTES, J.   ALVAREZ FRANCO, M.L.   CABRITA, J.   VIDAL ARAGON, M.C.   GUERRA, M.T.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 313-326
Descriptors Index de maduracio Varietats Almendralejo Maduracio Raim
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Influencia de los tratamientos extractivos de color sobre los contenidos finales de resveratrol en vinos tintos
Autor FERNANDEZ CORTES, J.   BALAS, V.   POZO, E.   FERNANDEZ, P.   MACIAS, P.   VIDAL ARAGON, M.C.   GUERRA, M.T.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 333-344
Descriptors Extraccio del color Resveratrol Vi negre
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Utilizacion de acido ascorbico en la vinificacion : influencia sobre las caraceristicas organolepticas del vino tinto
Autor GUERRA, M.T.   SANTOS BUELGA, C.   RIVAS GONZALO, J.C.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 295-306
Descriptors Acid ascorbic Vinificiacio Caracteristiques organoleptieques Vi negre
Localització 634.8(462.211.1)JOR