Registres trobats: 3
Títol | Application des inhibiteurs de cristallisation etplus particulierement des gommes de cellulose a la stabilisation tartrique des vins rouge et rose |
Autor | DAVAUX, F. CHARRIER, F. VINSONNEAU, E. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet-Aout 2013 - V: - N: 259, Pg: 7-15 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi negre Estabilitzant Inhibidor Cristal?litzacio Cristal?litzacio tartrica |
Títol | La tecnica de congelacion y sus efectos sobre los alimentos |
Autor | MARTIN CANTOS, J.P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2006 - V: XXV- N: 208, Pg: 63-68 |
Descriptors | Congelacio Aliments Efectes Nucleacio Cristal?litzacio |
Títol | Stabilisation tartrique aux mannoproteines. Mannostab fait (enfin) son entree dans les chais |
Autor | CAMUS, S. |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2006 - V: 30- N: 318-319, Pg: 44-45 |
Descriptors | Estabilitzacio tartrica Mannoproteines Cristal?litzacio |