Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BARTOLOME, B.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 15


Títol Caracteristicas fenolicas y de color de vinos de la variedad Merlot
Autor GOMEZ CORDOVES, C.   SUAREZ, R.   BARTOLOME, B.   SUAREZ LEPE, J.A.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 62-66
Descriptors Caracteristiques fenoliques Vi Color Merlot Varietats Antocians Derivats antocianics

Títol Caracteristicas fenolicas y de color de vinos de la variedad Merlot
Autor GOMEZ CORDOVES, C.   SUAREZ, R.   BARTOLOME, B.   SUAREZ LEPE, J.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 71-75
Descriptors Caracteristiques fenoliques Color Vi Merlot

Títol Caracteristicas fenolicas y de color de vinos de la variedad Merlot
Autor GOMEZ CORDOVES, C.   SUAREZ, R.   BARTOLOME, B.   SUAREZ LEPE, J.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 71-75
Descriptors Caracteristiques fenoliques Vi Merlot Color

Títol Complementos dieteticos antioxidantes: evaluacion quimica y funcional
Autor GARRIDO, I.   GOMEZ-CORDOVES, C.   BARTOLOME, B.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2006 - V: - N: 373, Pg: 114-115
Descriptors Complements dietetics Antioxidant Avaluacio quimica Avaluacio funcional

Títol Estudio de la composicion fenolica, familias de antocianos, y colorimetrica de vinos merlot monovarietales en funcion de la a?ada y del envejecimiento
Autor SUAREZ, R.   BARTOLOME, B.   GOMEZ CORDOBES, C.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 161-163
Descriptors Composicio fenolica Antocians Vi Merlot Envelliment
Localització 663.2 JOR

Títol Fast determination of procyanidins and other phenolic compounds in food samples by micellar electrokinetic chromatography using acidic buffers
Autor CIFUENTES, A.   BARTOLOME, B.   GOMEZ-CORDOVES, C.  
Dades Font Electrophoresis ISSN: 0173-0835 - 2001 - V: 22- N: 8, Pg: 1561-1567
Descriptors Procianidines Electroforesi capil?lar Antioxidant Catequines Epicatequines Cromatografia micelar electrocinetica
Localització C 15/107

Títol Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling wines
Autor LUGUERA, C.   MORENO-ARRIBAS, V.   PUEYO, E.   BARTOLOME, B.   POLO, M.C.  
Dades Font Food Chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 63 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 465-471
Descriptors Vi escumos Fraccio Proteines
Localització C 15/7

Títol Hydrophilic and lipophilic antioxidant capacities of commercial dietary antioxidant supplements
Autor GARRIDO, I.   BARTOLOME, B.   GOMEZ CORDOVES, C.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 343-350
Descriptors Suplements nutricionals Components antioxidants Antioxidant Capacitat antioxidant Propietats antioxidants Antioxidant lipidic

Títol Influencia de las condiciones climaticas en la sintesis de antocianos durante la maduracion de las uvas de Vitis Vinifera L. CV. Merlot
Autor SUAREZ, R.   MARTIN ALVAREZ, P.   BARTOLOME, B.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg:
Descriptors Merlot Antocians Maduresa fenolica Clima
Localització 663.2 (063) Con

Títol Influencia de las lias durante el proceso de envejecimiento en barrica y botella de un vino monovarietal de Vitis Vinifera CV Tempranillo
Autor PINO,C.   BARTOLOME, B.   SUPERVIOLA, J.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-609-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 333-335
Descriptors Vi Crian?a Crian?a sobre lies Vitis vinifera Flavonols
Localització 663.2 (063) Con

Títol Isolation and characterization of individual peptides from wine
Autor MORENO-ARRIBAS, M.V.   BARTOLOME, B.   PUEYO, E.   POLO, M.C.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 46 - 1998 - V: - N: 9, Pg: 3422-3425
Descriptors Peptid Vi Aillament Aminoacid
Localització C 15/4

Títol Isomerizacion cis-trans de antocianos p-cumarilicos en vinos y uvas de Vitis Vinifera L.
Autor NU?EZ, V.   MONAGAS, M.   SUBERVIOLA, J.   BARTOLOME, B.   GOMEZ CORDOBES, C.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 152-154
Descriptors Isomeritzacio Antocians Vitis vinifera
Localització 663.2 JOR

Títol Microoxigenacion en la evolucion de los polifenoles, el color y las caracteristicas sensoriales de un vino tinto cv Tempranillo durante su elaboracion
Autor PINO, C.   BARTOLOME, B.   SUBERVIOLA, J.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Marzo-Abril 2008 - V: X- N: 52, Pg: 42-45
Descriptors Vi Caracteristiques del vi Caracteristiques enologiques Color del vi Color Microoxigenacio Fenols Analisi organoleptica

Títol On-line HPLC photodiode array detection and OPA derivatization for partial identification of small peptides from white wine
Autor BARTOLOME, B.   MORENO-ARRIBAS, V.   PUEYO, E.   POLO, C.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 45 - 1997 - V: - N: 9, Pg: 3374-3381
Descriptors Vi Peptid
Localització C 15/5

Títol Resultados de la microoxigenacion durante el procesamiento de un vino monovalente de Vitis Vinifera CV. Tempranillo
Autor PINO, C.   BARTOLOME, B.   SUPERVIOLA, J.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 327-329
Descriptors Vi Microoxigenacio Barrixa Fenols Vitis vinifera Vi monovarietal
Localització 663.2 (063) Con