Registres trobats: 15
Títol | Caracteristicas fenolicas y de color de vinos de la variedad Merlot |
Autor | GOMEZ CORDOVES, C. SUAREZ, R. BARTOLOME, B. SUAREZ LEPE, J.A. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 62-66 |
Descriptors | Caracteristiques fenoliques Vi Color Merlot Varietats Antocians Derivats antocianics |
Títol | Caracteristicas fenolicas y de color de vinos de la variedad Merlot |
Autor | GOMEZ CORDOVES, C. SUAREZ, R. BARTOLOME, B. SUAREZ LEPE, J.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 71-75 |
Descriptors | Caracteristiques fenoliques Color Vi Merlot |
Títol | Caracteristicas fenolicas y de color de vinos de la variedad Merlot |
Autor | GOMEZ CORDOVES, C. SUAREZ, R. BARTOLOME, B. SUAREZ LEPE, J.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 71-75 |
Descriptors | Caracteristiques fenoliques Vi Merlot Color |
Títol | Complementos dieteticos antioxidantes: evaluacion quimica y funcional |
Autor | GARRIDO, I. GOMEZ-CORDOVES, C. BARTOLOME, B. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2006 - V: - N: 373, Pg: 114-115 |
Descriptors | Complements dietetics Antioxidant Avaluacio quimica Avaluacio funcional |
Títol | Estudio de la composicion fenolica, familias de antocianos, y colorimetrica de vinos merlot monovarietales en funcion de la a?ada y del envejecimiento |
Autor | SUAREZ, R. BARTOLOME, B. GOMEZ CORDOBES, C. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 161-163 |
Descriptors | Composicio fenolica Antocians Vi Merlot Envelliment |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Fast determination of procyanidins and other phenolic compounds in food samples by micellar electrokinetic chromatography using acidic buffers |
Autor | CIFUENTES, A. BARTOLOME, B. GOMEZ-CORDOVES, C. |
Dades Font | Electrophoresis ISSN: 0173-0835 - 2001 - V: 22- N: 8, Pg: 1561-1567 |
Descriptors | Procianidines Electroforesi capil?lar Antioxidant Catequines Epicatequines Cromatografia micelar electrocinetica |
Localització | C 15/107 |
Títol | Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling wines |
Autor | LUGUERA, C. MORENO-ARRIBAS, V. PUEYO, E. BARTOLOME, B. POLO, M.C. |
Dades Font | Food Chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 63 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 465-471 |
Descriptors | Vi escumos Fraccio Proteines |
Localització | C 15/7 |
Títol | Hydrophilic and lipophilic antioxidant capacities of commercial dietary antioxidant supplements |
Autor | GARRIDO, I. BARTOLOME, B. GOMEZ CORDOVES, C. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 343-350 |
Descriptors | Suplements nutricionals Components antioxidants Antioxidant Capacitat antioxidant Propietats antioxidants Antioxidant lipidic |
Títol | Influencia de las condiciones climaticas en la sintesis de antocianos durante la maduracion de las uvas de Vitis Vinifera L. CV. Merlot |
Autor | SUAREZ, R. MARTIN ALVAREZ, P. BARTOLOME, B. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Merlot Antocians Maduresa fenolica Clima |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Influencia de las lias durante el proceso de envejecimiento en barrica y botella de un vino monovarietal de Vitis Vinifera CV Tempranillo |
Autor | PINO,C. BARTOLOME, B. SUPERVIOLA, J. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-609-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 333-335 |
Descriptors | Vi Crian?a Crian?a sobre lies Vitis vinifera Flavonols |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Isolation and characterization of individual peptides from wine |
Autor | MORENO-ARRIBAS, M.V. BARTOLOME, B. PUEYO, E. POLO, M.C. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 46 - 1998 - V: - N: 9, Pg: 3422-3425 |
Descriptors | Peptid Vi Aillament Aminoacid |
Localització | C 15/4 |
Títol | Isomerizacion cis-trans de antocianos p-cumarilicos en vinos y uvas de Vitis Vinifera L. |
Autor | NU?EZ, V. MONAGAS, M. SUBERVIOLA, J. BARTOLOME, B. GOMEZ CORDOBES, C. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 152-154 |
Descriptors | Isomeritzacio Antocians Vitis vinifera |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | On-line HPLC photodiode array detection and OPA derivatization for partial identification of small peptides from white wine |
Autor | BARTOLOME, B. MORENO-ARRIBAS, V. PUEYO, E. POLO, C. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 45 - 1997 - V: - N: 9, Pg: 3374-3381 |
Descriptors | Vi Peptid |
Localització | C 15/5 |
Títol | Resultados de la microoxigenacion durante el procesamiento de un vino monovalente de Vitis Vinifera CV. Tempranillo |
Autor | PINO, C. BARTOLOME, B. SUPERVIOLA, J. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 327-329 |
Descriptors | Vi Microoxigenacio Barrixa Fenols Vitis vinifera Vi monovarietal |
Localització | 663.2 (063) Con |