Registres trobats: 3
Títol | Estudi de la fraccio polifenolica en el curs de la maduracio del raim de la varietat xarel.lo |
Autor | TORRE, M. C. de la GOMEZ, J. M. QUINTANA, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 11-18 |
Descriptors | Xarel.lo Polifenols Color Vi blanc Cava Llavor Rapa Pell Raim Maduracio Pluja Temperatura Sol Magnesi |
Títol | Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling wines |
Autor | LUGUERA, C. MORENO-ARRIBAS, V. PUEYO, E. BARTOLOME, B. POLO, M.C. |
Dades Font | Food Chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 63 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 465-471 |
Descriptors | Vi escumos Fraccio Proteines |
Localització | C 15/7 |
Títol | analisi de la fraccio proteica de vins base per a cava mitjansant FPLC |
Autor | CANALS, J. M. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1996 - V: - N: 37, Pg: 3-11 |
Descriptors | Fraccio proteica Vi base Analisi Cava FPLC Vinificacio |