Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MORENO-ARRIBAS, V.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling wines
Autor LUGUERA, C.   MORENO-ARRIBAS, V.   PUEYO, E.   BARTOLOME, B.   POLO, M.C.  
Dades Font Food Chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 63 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 465-471
Descriptors Vi escumos Fraccio Proteines
Localització C 15/7

Títol La autolisis de las levaduras en la elaboracion de vinos espumosos. Influencia sobre las caracteristicas espumantes
Autor MORENO-ARRIBAS, V.  
Dades Font XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg:
Descriptors Autolisi de llevats Vi escumos Vinificacio Caracteristiques escumants
Localització 663.223 Con

Títol Methods of analysis and characterization of must and wine proteins
Autor POLO, M.C.   PUEYO, E.   MORENO-ARRIBAS, V.   MARTINEZ-RODRIGUEZ, A.J.  
Dades Font FV - - V: - N: 1093, Pg: 1-14
Descriptors Analisi Metode d'analisi Vi Proteines Most
Localització FV 1093

Títol On-line HPLC photodiode array detection and OPA derivatization for partial identification of small peptides from white wine
Autor BARTOLOME, B.   MORENO-ARRIBAS, V.   PUEYO, E.   POLO, C.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 45 - 1997 - V: - N: 9, Pg: 3374-3381
Descriptors Vi Peptid
Localització C 15/5