Registres trobats: 4
Títol | Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling wines |
Autor | LUGUERA, C. MORENO-ARRIBAS, V. PUEYO, E. BARTOLOME, B. POLO, M.C. |
Dades Font | Food Chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 63 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 465-471 |
Descriptors | Vi escumos Fraccio Proteines |
Localització | C 15/7 |
Títol | La autolisis de las levaduras en la elaboracion de vinos espumosos. Influencia sobre las caracteristicas espumantes |
Autor | MORENO-ARRIBAS, V. |
Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Autolisi de llevats Vi escumos Vinificacio Caracteristiques escumants |
Localització | 663.223 Con |
Títol | Methods of analysis and characterization of must and wine proteins |
Autor | POLO, M.C. PUEYO, E. MORENO-ARRIBAS, V. MARTINEZ-RODRIGUEZ, A.J. |
Dades Font | FV - - V: - N: 1093, Pg: 1-14 |
Descriptors | Analisi Metode d'analisi Vi Proteines Most |
Localització | FV 1093 |
Títol | On-line HPLC photodiode array detection and OPA derivatization for partial identification of small peptides from white wine |
Autor | BARTOLOME, B. MORENO-ARRIBAS, V. PUEYO, E. POLO, C. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 45 - 1997 - V: - N: 9, Pg: 3374-3381 |
Descriptors | Vi Peptid |
Localització | C 15/5 |