Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Flavonols

Resultat de la cerca

Registres trobats: 12


Títol Analisis de flavonoles en vinos por HPLC
Autor MENDIOLA, J. A.   [et al.]  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1990 - V: - N: 11, Pg: 58-60
Descriptors Flavonols Analisi Vi HPLC Cromatografia de liquids Color

Títol Analysis of flavonols in wines by HPLC
Autor REVILLA, E.   ALONSO, E.   ESTRELLA, M.I.  
Dades Font Frontiers of Flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 711-725
Descriptors Flavonols Vi HPLC Cromatografia de liquids
Localització 663.253.5:543 INT

Títol Copigmentacio i piranoantocians. El paper dels flavonols i els acids hidroxicinamics en el color del vi
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, ISIDRO  
Dades Font ACE revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2007 - V: 24- N: 79, Pg: 12-20
Descriptors Vi Vi negre Flavonols Antocians Antocians monomers Compostos fenolics Acid hidroxicinamic Acid fenolic Coloracio Copigmentacio

Títol Determination des catechines.
Autor POMPEI, C.   PERI, C.  
Dades Font FV - setembre 1980 - V: - N: 725, Pg: 1 p.
Descriptors Catequines Determinacio Flavonols Identificacio Dosificacio Dosatge Analisi Colorimetria Vi
Localització FV 725

Títol Determination of resveratrol and other phenolic compounds in experimental wines from grapes subjected to different pesticide treatments
Autor DUGO, G. et al.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2004 - V: XVI- N: 3, Pg: 305-321
Descriptors Resveratrol Compostos fenolics Vi experimental Pesticides Vi Flavonols Fenols

Títol HPLC Separation and Characterization of Flavonols in the Skins of Vitis vinifera var. Cinsault
Autor CHEYNIER, V.   RIGAUD, J.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 4, Pg: 248-251
Descriptors HPLC Separacio Caracteritzacio Flavonols Pell Vitis vinifera var. cinsault
Localització C 24/11

Títol Identificacion de dos nuevos flavonoles mayoritarios en uvas tintas: 3-glucosidos de laricitrina y siringetina
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, I.   CASTILLO MU?OZ, N.   GOMEZ ALONSO, S.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 159-161
Descriptors Raim negre Flavonols Analisi de components principals
Localització 663.2 (063) Con

Títol Influencia de las lias durante el proceso de envejecimiento en barrica y botella de un vino monovarietal de Vitis Vinifera CV Tempranillo
Autor PINO,C.   BARTOLOME, B.   SUPERVIOLA, J.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-609-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 333-335
Descriptors Vi Crian?a Crian?a sobre lies Vitis vinifera Flavonols
Localització 663.2 (063) Con

Títol Lactobacillus pantarum y prevencion del pardeamiento
Autor CURIEL, J.A.   MU?OZ, R.   LOPEZ DE FELIPE, F.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agosto 2011 - V: - N: 3356, Pg: 1398-1404
Descriptors Lactobacillus plantarum Pardeamiento Sulfit Bacteris lactics Flavonols Catequines Epicatequines

Títol Nueva aportacion analitica para el estudio del cambio de colr de los vinos tintos
Autor SAENZ, M.   TENA, M.   FERNANDEZ, P.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 259-261
Descriptors Flavonols Vi negre Color Malvidina
Localització 663.2 (063) Con

Títol Some pehnolic acid and flavanols en sivereal autochthoniy Croatian wines determined by high performance liquid chromatography (hplc)
Autor BUDIC-LETO, I.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 397-402
Descriptors Acid fenolic Flavonols Vi Croacia Cromatografia liquida
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Valoracion de las caracteristicas organolepticas de vinos de uvas Bobal, Garnacha y Tempranillo
Autor CLIMENT, M. D.   PARDO, M. T.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 42-48
Descriptors Raim Varietats Ull de llebre Tempranillo Boval Vi Compostos polifenolics Fenols Antocians Analisi Composicio Components volatils Flavonols Proantocianidina Analisi sensorial Garnatxa Garnacha