Registres trobats: 12
Títol | Analisis de flavonoles en vinos por HPLC |
Autor | MENDIOLA, J. A. [et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1990 - V: - N: 11, Pg: 58-60 |
Descriptors | Flavonols Analisi Vi HPLC Cromatografia de liquids Color |
Títol | Analysis of flavonols in wines by HPLC |
Autor | REVILLA, E. ALONSO, E. ESTRELLA, M.I. |
Dades Font | Frontiers of Flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 711-725 |
Descriptors | Flavonols Vi HPLC Cromatografia de liquids |
Localització | 663.253.5:543 INT |
Títol | Copigmentacio i piranoantocians. El paper dels flavonols i els acids hidroxicinamics en el color del vi |
Autor | HERMOSIN GUTIERREZ, ISIDRO |
Dades Font | ACE revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2007 - V: 24- N: 79, Pg: 12-20 |
Descriptors | Vi Vi negre Flavonols Antocians Antocians monomers Compostos fenolics Acid hidroxicinamic Acid fenolic Coloracio Copigmentacio |
Títol | Determination des catechines. |
Autor | POMPEI, C. PERI, C. |
Dades Font | FV - setembre 1980 - V: - N: 725, Pg: 1 p. |
Descriptors | Catequines Determinacio Flavonols Identificacio Dosificacio Dosatge Analisi Colorimetria Vi |
Localització | FV 725 |
Títol | Determination of resveratrol and other phenolic compounds in experimental wines from grapes subjected to different pesticide treatments |
Autor | DUGO, G. et al. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2004 - V: XVI- N: 3, Pg: 305-321 |
Descriptors | Resveratrol Compostos fenolics Vi experimental Pesticides Vi Flavonols Fenols |
Títol | HPLC Separation and Characterization of Flavonols in the Skins of Vitis vinifera var. Cinsault |
Autor | CHEYNIER, V. RIGAUD, J. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 4, Pg: 248-251 |
Descriptors | HPLC Separacio Caracteritzacio Flavonols Pell Vitis vinifera var. cinsault |
Localització | C 24/11 |
Títol | Identificacion de dos nuevos flavonoles mayoritarios en uvas tintas: 3-glucosidos de laricitrina y siringetina |
Autor | HERMOSIN GUTIERREZ, I. CASTILLO MU?OZ, N. GOMEZ ALONSO, S. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 159-161 |
Descriptors | Raim negre Flavonols Analisi de components principals |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Influencia de las lias durante el proceso de envejecimiento en barrica y botella de un vino monovarietal de Vitis Vinifera CV Tempranillo |
Autor | PINO,C. BARTOLOME, B. SUPERVIOLA, J. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-609-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 333-335 |
Descriptors | Vi Crian?a Crian?a sobre lies Vitis vinifera Flavonols |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Lactobacillus pantarum y prevencion del pardeamiento |
Autor | CURIEL, J.A. MU?OZ, R. LOPEZ DE FELIPE, F. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agosto 2011 - V: - N: 3356, Pg: 1398-1404 |
Descriptors | Lactobacillus plantarum Pardeamiento Sulfit Bacteris lactics Flavonols Catequines Epicatequines |
Títol | Nueva aportacion analitica para el estudio del cambio de colr de los vinos tintos |
Autor | SAENZ, M. TENA, M. FERNANDEZ, P. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 259-261 |
Descriptors | Flavonols Vi negre Color Malvidina |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Some pehnolic acid and flavanols en sivereal autochthoniy Croatian wines determined by high performance liquid chromatography (hplc) |
Autor | BUDIC-LETO, I. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 397-402 |
Descriptors | Acid fenolic Flavonols Vi Croacia Cromatografia liquida |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Valoracion de las caracteristicas organolepticas de vinos de uvas Bobal, Garnacha y Tempranillo |
Autor | CLIMENT, M. D. PARDO, M. T. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 42-48 |
Descriptors | Raim Varietats Ull de llebre Tempranillo Boval Vi Compostos polifenolics Fenols Antocians Analisi Composicio Components volatils Flavonols Proantocianidina Analisi sensorial Garnatxa Garnacha |