Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Estabilizacion del color de los vinos tintos utilizando la micro-oxigenacion conjuntamente con taninos enologicos y virutas de roble. Una alternativa a la crianza en barricas
Autor BAUTISTA ORTIN, A. B.   INIESTA ORTIZ, J. A.   PARDO MINGUEZ, F.   [et al.]  
Revista Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos
Numero 52
Mes Marzo-Abril
Any 2008
Pàgina 38-41
Lloc Tomelloso
Descriptors Vi   Caracteristiques del vi   Caracteristiques enologiques   Color del vi   Color   Microoxigenacio   Tanins   Tanins elagics   Virutes  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.