Registres trobats: 4
Títol | Contribucion de saccharomyces cerevisiae al perfil organoleptico del vino. Aplicacion del metodo estadistico free choice profiling en el analisis sensorial de vinos chardonnay |
Autor | DUMONT, A. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4519-4522 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Perfil organoleptic Vi Chardonnay Free choice profiling Metode estadistic |
Títol | Secrets metabolics de la reaccio malolactica |
Autor | ACE REVISTA D'ENOLOGIA |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2003 - V: 20- N: 64, Pg: 3-4 |
Descriptors | Metabolisme Reaccio malolactica Desacidificacio microbiologica Bacteris lactics Perfil organoleptic |
Títol | Strategies de gestion de l'oxygene pour l'elaboration de differents profils organoleptiques dans des vins rouges de grenache |
Autor | CAILLE, S. [et al] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 253, Pg: 16-19 |
Descriptors | Oxigen Perfil organoleptic Garnatxa Tecniques de vinificacio Aroma |