Registres trobats: 3
Títol | La couleur des vins rouges. Les equilibres des anthocyanes et des tanins |
Autor | GLORIES, Y. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 3, Pg: 195-217 |
Descriptors | Color Vi negre Antocians Tanins Equilibri |
Localització | C 12/89 |
Títol | Ley de medidas para mejorar el funcionamiento de la cadena alimentaria. Un hito historico para el sector agroalimentario espa?ol |
Autor | HERRERO VELASCO, J.M. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - 2014 - V: 24- N: 131, Pg: 22-23 |
Descriptors | Cadena alimentaria Llei Contractacio Bones practiques Mercat Competencies Equilibri |
Títol | Wine Quality: Correlations with Colour Density and Anthocyanin Equilibria in a Group of Young Red Wines |
Autor | SOMERS, T.C. EVANS, M.E. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture - 1974 - V: - N: 25, Pg: 1369-1379 |
Descriptors | Qualitat del vi Color Densitat Antocians Equilibri Vi negre jove |
Localització | C 19/25 |