Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Aplicacion de virutas de roble y taninos enologicos para la mejora y estabilizacion del color en vinos de Monastrell
Autor RODRIGUEZ-RODRIGUEZ, P.   PEREZ-PRIETO, L.J.   LOPEZ ROCA, J.M.   [et al.]  
Revista Viticultura/enologia profesional
Numero 115
Mes Marzo-Abril
Any 2008
Pàgina 20-29
Lloc Barcelona
Descriptors Color   Composicio fenolica   Tanins enologics   Vi   Virutes   Chips   Estelles de fusta   Monastrell   Vi catala   Estabilitzacio del color   Antocians   Antocianins   Tanins   Millora de la qualitat  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.