Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Antioxidants

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Antioxidants del vi i salut
Autor SALVADO, J.   BLADE, C.   AROLA, LL.  
Dades Font Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 7-14
Descriptors Antioxidant Vi Salut Radicals lliures Flavonoides
Localització 663.2 Eno

Títol Avaluacio de les propietats antioxidants del vi mitjansant l'estudi de les activitats enzimatiques glutation peroxidasa i superoxid dismutasa en humans.
Autor VIADER, R.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL Any 12 - 1995 - V: - N: 34, Pg: 10-14
Descriptors Vi Propietats antioxidants Glutation peroxidasa Superoxid dismutasa Salut

Títol Copper toxicity in Ceratophyllum demersum L. (Coontail), a free floating macrophyte: Response of antioxidant enzymes and antioxidants
Autor RAMA DEVI, S.   PRASAD, M.N.V.  
Dades Font Plant Science ISSN: 0168-9452 VOL 138 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 157-165
Descriptors Coure Metall Tiols
Localització C 13/61

Títol Effect of pre-and/ or post fermentation addition of antioxidants like ascorbic acid or glutathione on fermentation, formation of volatile sulfur compounds and other substances causing off-flavours in wine
Autor RAUHUT, D.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 76-82
Descriptors Fermentacio Antioxidant Acid ascorbic Compostos volatils
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Implicacion de los compuestos fenolicos de bajo peso molecular en el potencial antioxidante de vinos tintos espa?oles
Autor GONZALEZ-SANJOSE, M? L.   RIVERO-PEREZ, M? D.   MU?IZ, P.  
Dades Font Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2008 - V: - N: 391, Pg: 88-91
Descriptors Vi negre Antioxidants Vi espanyol Compostos fenolics Fenols Antioxidant Antioxidant fenolic

Títol Investigation of total antioxidant status and phenolic antioxidants in Californian wines
Autor McCUSKER, C.A. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 373-377
Descriptors Antioxidant Antioxidant fenolic Vi California
Localització 663.254 IN V

Títol Levels of phenolic antioxidants in virgin olive oil purchased in bulk
Autor GRIGORIADOU, D.   ANDROULAKI, A.   TSIMIDOU, M.Z.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 195-202
Descriptors Antioxidant fenolic Oli d'oliva verge Compra a l'engros Valor nutricional Fenols polars Consumidor

Títol Preparacion de extractos enzimaticos acuosos ricos en polifenoles y alta capacidad antioxidante a partir de sub-productos de la vinificacion
Autor GARCIA MARTINEZ,A.   PARRADO, J.   CREMADES, O.   ET.AL.  
Dades Font Avances en ciencias y t?cnicas enol?gicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 262-264
Descriptors Vinificacio Antioxidants Hidrolisi enzimatica Residus vitivinicoles
Localització 663.2(063) Con

Títol Vin, nutrition, sante. 1-Le french paradox, 20 ans apres: bilan des connaisances acquises. Definition d'une consaommations modere de vin
Autor TEISSEDRE, P.L.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Mai-Juin 2013 - V: - N: 258, Pg: 2-11
Descriptors Comportament del consumidor Consum de vi Vi Salut Consum moderat Diabetes Antioxidants Cancer