Registres trobats: 9
Títol | Antioxidants del vi i salut |
Autor | SALVADO, J. BLADE, C. AROLA, LL. |
Dades Font | Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 7-14 |
Descriptors | Antioxidant Vi Salut Radicals lliures Flavonoides |
Localització | 663.2 Eno |
Títol | Avaluacio de les propietats antioxidants del vi mitjansant l'estudi de les activitats enzimatiques glutation peroxidasa i superoxid dismutasa en humans. |
Autor | VIADER, R. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL Any 12 - 1995 - V: - N: 34, Pg: 10-14 |
Descriptors | Vi Propietats antioxidants Glutation peroxidasa Superoxid dismutasa Salut |
Títol | Copper toxicity in Ceratophyllum demersum L. (Coontail), a free floating macrophyte: Response of antioxidant enzymes and antioxidants |
Autor | RAMA DEVI, S. PRASAD, M.N.V. |
Dades Font | Plant Science ISSN: 0168-9452 VOL 138 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 157-165 |
Descriptors | Coure Metall Tiols |
Localització | C 13/61 |
Títol | Effect of pre-and/ or post fermentation addition of antioxidants like ascorbic acid or glutathione on fermentation, formation of volatile sulfur compounds and other substances causing off-flavours in wine |
Autor | RAUHUT, D. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 76-82 |
Descriptors | Fermentacio Antioxidant Acid ascorbic Compostos volatils |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Implicacion de los compuestos fenolicos de bajo peso molecular en el potencial antioxidante de vinos tintos espa?oles |
Autor | GONZALEZ-SANJOSE, M? L. RIVERO-PEREZ, M? D. MU?IZ, P. |
Dades Font | Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2008 - V: - N: 391, Pg: 88-91 |
Descriptors | Vi negre Antioxidants Vi espanyol Compostos fenolics Fenols Antioxidant Antioxidant fenolic |
Títol | Investigation of total antioxidant status and phenolic antioxidants in Californian wines |
Autor | McCUSKER, C.A. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 373-377 |
Descriptors | Antioxidant Antioxidant fenolic Vi California |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Levels of phenolic antioxidants in virgin olive oil purchased in bulk |
Autor | GRIGORIADOU, D. ANDROULAKI, A. TSIMIDOU, M.Z. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 195-202 |
Descriptors | Antioxidant fenolic Oli d'oliva verge Compra a l'engros Valor nutricional Fenols polars Consumidor |
Títol | Preparacion de extractos enzimaticos acuosos ricos en polifenoles y alta capacidad antioxidante a partir de sub-productos de la vinificacion |
Autor | GARCIA MARTINEZ,A. PARRADO, J. CREMADES, O. ET.AL. |
Dades Font | Avances en ciencias y t?cnicas enol?gicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 262-264 |
Descriptors | Vinificacio Antioxidants Hidrolisi enzimatica Residus vitivinicoles |
Localització | 663.2(063) Con |
Títol | Vin, nutrition, sante. 1-Le french paradox, 20 ans apres: bilan des connaisances acquises. Definition d'une consaommations modere de vin |
Autor | TEISSEDRE, P.L. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Mai-Juin 2013 - V: - N: 258, Pg: 2-11 |
Descriptors | Comportament del consumidor Consum de vi Vi Salut Consum moderat Diabetes Antioxidants Cancer |