Registres trobats: 2
Títol | Estudio del potecial antioxidante de vinos de Mencia macerados con chips |
Autor | GONZALEZ, M.L. MU?IZ, P. RIVERO, M.D. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 372-374 |
Descriptors | Chips Vi Microoxigenacio Perioxidacio lipidica Capacitat antioxidant |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Implicacion de los compuestos fenolicos de bajo peso molecular en el potencial antioxidante de vinos tintos espa?oles |
Autor | GONZALEZ-SANJOSE, M? L. RIVERO-PEREZ, M? D. MU?IZ, P. |
Dades Font | Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2008 - V: - N: 391, Pg: 88-91 |
Descriptors | Vi negre Antioxidants Vi espanyol Compostos fenolics Fenols Antioxidant Antioxidant fenolic |