Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
CABALLERO, P.A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Analisis de riesgos y control de puntos criticos (A.R.C.P.C.) del proceso de fabricacion de chocolate
Autor RUBIO, E.   GOMEZ, M.   CABALLERO, P.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 137-143
Descriptors Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Fabricacio Xocolata

Títol Figuras de calidad de los productos agroalimentarios
Autor RONDA, F.   CABALLERO, P.A.   RUBIO, E.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350 , Pg: 35-39
Descriptors Productes agroalimentaris Qualitat Figures de qualitat Sector agroalimentari

Títol Utilizacion de edulcorantes intensivos en alimentacion
Autor GOMEZ, M.   CABALLERO, P.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 149-154
Descriptors Edulcorant Alimentacio