Registres trobats: 3
Títol | Analisis de riesgos y control de puntos criticos (A.R.C.P.C.) del proceso de fabricacion de chocolate |
Autor | RUBIO, E. GOMEZ, M. CABALLERO, P.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 137-143 |
Descriptors | Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Fabricacio Xocolata |
Títol | Figuras de calidad de los productos agroalimentarios |
Autor | RONDA, F. CABALLERO, P.A. RUBIO, E. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350 , Pg: 35-39 |
Descriptors | Productes agroalimentaris Qualitat Figures de qualitat Sector agroalimentari |
Títol | Utilizacion de edulcorantes intensivos en alimentacion |
Autor | GOMEZ, M. CABALLERO, P.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 149-154 |
Descriptors | Edulcorant Alimentacio |