Registres trobats: 156
Títol | Action of light, nitrate and ammonium on the levels of NADH- and ferredoxin-dependent glutamete synthases in the cotyledons of mustard seedlings |
Autor | HECHT, U. OELMULLER, R. SCHMIDT, S. MOHR, H. |
Dades Font | Planta ISSN: 0032-0935 - 1988 - V: - N: 175, Pg: 130-138 |
Descriptors | Nitrat Llum Amoni Cotiledon Enzims Plantes |
Localització | C 3/117 |
Títol | Activation of plasma membrane ATPase of Saccharomyces cerevisiae by octanoic acid. |
Autor | VIEGAS, C. A. SA-CORREIA, I. |
Dades Font | Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 137 - 1991 - V: - N: , Pg: 645-651 |
Descriptors | Acid octanoic Saccharomyces cerevisiae Llevats Plasma Membrana ATPasa Enzims Cel.lula Citologia Fermentacio alcoholica Toxicitat Determinacio |
Localització | C 5/60 |
Títol | Activation of plasma membrane H+-ATPase and expression of PMA1 and PMA2 genes in Saccharomyces cerevisiae cells grown at supraoptimal temperatures |
Autor | VIEGAS, C. A. SEBASTIAO, P. B. NUNES, A. G. SA-CORREIA, I. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 61 - maig 1995 - V: - N: 5, Pg: 1904.1909 |
Descriptors | ATPasa Membrana plasmatica Temperatura Cultiu in vitro Gens Enzims Immunoanalisi Beta-galactooxidasa PMA1 PMA2 Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 9/135 |
Títol | Adsoptiion specificity of immobilized tannin for proteins and other organic compounds |
Autor | WATANABE, T. MORI, T. TOSA, T. CHIBATA, I. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 45 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 10001-1003 |
Descriptors | Tanins Proteines Compostos organics Absorcio Sake Cervesa Japo Enzims Constituents Determinacio Analisi Sucre |
Localització | C 6/40 |
Títol | Alcohol dehydrogenase activities of wine yeasts in relation to higher alcohol formation |
Autor | SINGH, R. KUNKEE, R. E. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 32 - novembre 1976 - V: - N: 5, Pg: 666-670 |
Descriptors | Vi Llevats Alcohol Alcohol deshidrogenasa Enzims |
Localització | C 7/44 |
Títol | Aldehyde dismutase activity of yeast alcohol dehydrogenase |
Autor | TRIVIC,S LESKOVA,V WINSTON, G.W |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 - january 1999 - V: - N: 21, Pg: 231-234 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces cerevisiae Enzims Aldehids dismutasa Alcohol deshidrogenasa |
Localització | C 15/71 |
Títol | An enzyme-immunoassay for cis-(+)-abscisic acid. |
Autor | WEILER, Elmar W. |
Dades Font | Physiologia Plantarum ISSN: 0031-9317 VOL 54 - 1982 - V: - N: , Pg: 510-514 |
Descriptors | Acid abscisic Reguladors de creixement Enzims |
Localització | C 3/32 |
Títol | Analyse collaborative des acides organiques des mouts et des vins par HPLC. |
Autor | TUSSEAU, D. BENOIT, C. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 813, Pg: 16 p. |
Descriptors | Acid organic Most Vi Cromatografia de liquids HPLC Enzims |
Localització | FV 813 |
Títol | Antioxidant compounds in wine and protective effect of provinol on mitochondrial coenzime Q and ATP production in hypertension |
Autor | |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Components antioxidants Vi Enzims Mitocondria ATP |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Aplicacion de diferentes enzimas de extraccion de color en uvas tintas de Navarra. Estudio del rendimiento y de la componente analitica y organoleptica de los vinos |
Autor | SUBERVIOLA RIPA, J. JIMENO MENDOZA, K. IZURIAGA, C. [Et al.] |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2014 - V: 16- N: 90, Pg: 30-40 |
Descriptors | Transformacio raim/vi Enzims Raim negre Navarra Component analitic Component organoleptic |
Títol | Aplicacion de enzimas en la industria enologica |
Autor | RODRIGUEZ, M. I. ACILU, M. ALDAMIZ, P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 61-64 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Enologia Vinificacio Enzims Industria vinicola |
Títol | Aplicacion de pulsos electricos de alta intensidad de campo para la conservacion de alimentos (II): efectos sobre los microorganismos, enzimas y otros componentes de los alimentos |
Autor | PEDRO ELEZ MARTINEZ, A. MARSELLES FONTANET, R. MARTIN BELLOSO, O. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2005 - V: - N: 364, Pg: 86-101 |
Descriptors | Aliments Conservacio d'aliments Qualitat Pols electric d'alta intensitat Microorganismes Enzims |
Títol | Aproximacion a la generacion de SH2 |
Autor | VINYEGRA, M. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juny 1991 - V: - N: 6, Pg: 52-54 |
Descriptors | Bacteris lactics Fermentacio Enzims Sulfat Acid sulfhidric |
Títol | Aqueous two-phase extraction of plant enzymes from sources containing large amounts of tannins and anionic mucilages. |
Autor | VILTER, H. |
Dades Font | Bioseparation . - 1990 - V: - N: , Pg: 283-292 |
Descriptors | Polisacarids Polifenols Polietile Enzims Tanins |
Localització | C 3/29 |
Títol | Aspectes relacionats amb els canvis de color en els caves |
Autor | MARTI, M. GOMEZ, J. M. TORRE, M. C. de la |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 30-32 |
Descriptors | Cava Color Embruniment Enzims Reaccio de Maillard Caramel.litzacio Acid ascorbic Oxidacio Polifenoloxidases (PPO) |
Títol | Aumento de rendimiento de la vinificacion con tratamiento enzimatico |
Autor | JANE, S. ROSELLO, A. SINTES, E. CASTRO, J. J. de SANCHO, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1995 - V: - N: 37, Pg: 39-45 |
Descriptors | Enzims Macabeu Xarel.lo Rendiment Acidesa volatil Vinificacio |
Títol | Automatisation de dosages enzimatiques pour l?analyse oenologique |
Autor | BATTLE, J.L. BOUVIER, J.C. |
Dades Font | Cahier Scientifique - 1986 - V: - N: 101, Pg: 38-43 |
Descriptors | Dosificacio Enzims Analisi enologica Automatitzacio |
Localització | C 19/131 |
Títol | Automatisation en flux continu du dosage enzymatique de l?acide malique des vins |
Autor | LONVAUD-FUNEL, A. DONECHE, B. BLEUZE, D. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin - 1980 - V: 14- N: 4, Pg: 207-217 |
Descriptors | Flux continu Acid malic Vi Dosatge Enzims |
Localització | C 19/36 |
Títol | Avec les enzymes, des vins rouges plus colores |
Autor | CANAL, R. M. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3559 - setembre 1990 - V: - N: 146, Pg: 30-33 |
Descriptors | Vi negre Enzims Color Analisi sensorial Enzims pectolitics |
Títol | Bacterias lacticas enologicas (y II) |
Autor | DE LAS RIVAS, B. MUNOZ R. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2010 - V: - N: 3322, Pg: 1846-1852 |
Descriptors | Bacteris lactics Fenols volatils Enzims Residus vitivinicoles Enologia Metodes moleculars Amines biogenes |
Títol | Biamperometric determination of ethanol, lactate and Glycerol using immobilised enzymes in flow streams |
Autor | CHRISTIAN, G. ATTIYAT, A. |
Dades Font | Analyst ISSN: 0003-2654 VOL 105 - febrer 1980 - V: - N: , Pg: 154-160 |
Descriptors | Etanol Lactat Glicerol Determinacio Biamperimetria Enzims |
Localització | C 2/25 |
Títol | Bioremediation of food industry effluents: recent applications of free and immobilised polyphenoloxidases |
Autor | CHIACCHIERINI, E. RESTUCCIA, D. VINCI, G. |
Dades Font | Food science and technology international ISSN: 1082-0132 - December 2004 - V: 10- N: 6, Pg: 373-382 |
Descriptors | Bioremediacio Industria alimentaria Enzims Polifenoloxidasa Efluents Residus |
Títol | Biosensores enzimaticos para el analisis de glucosa, fructosa y acido malico en vinos |
Autor | VAZQUEZ DE PRADA, A.G. RUIZ BARRIO, M.A. REVIEJO GARCIA, J. PINGARRON, J.M. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 70-74 |
Descriptors | Biosensor Glucosa Fructosa Acid malic Tecniques analitiques Enzims |
Títol | Calcium ions and polyamines activate the plasma membrane-located 1,3-B-glucan synthase |
Autor | JEBLICK, W. BALSCHEK, W. KAUSS, H. FINK, J. |
Dades Font | Planta - 1987 - V: - N: , Pg: 130-135 |
Descriptors | Cel.lula Citologia Calci Ions Membrana Enzims Plasma Densitat |
Localització | C 4/136 |
Títol | Calidad y compuestos aromaticos de vinos rosados elaborados con maceracion prefermentativa y adicion de enzimas |
Autor | SALINAS, M.R. GARIJO, J. PARDO, F. ZALACAIN, A. ALONSO,G.L. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 102-104 |
Descriptors | Qualitat Compostos aromatics Vi rosat Maceracio prefermentativa Enzims |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Caracterizacion de la enzima polifenoloxidasa. Actividad en mostos y vinos |
Autor | FERNANDEZ CORTES, J. GUERRA, M?.T.. VIDAL ARAGON, M? C. |
Dades Font | EnoRigen - Mayo - Junio 2004 - V: - N: 1, Pg: 18-23 |
Descriptors | Polifenoloxidasa Enzims Most Vi |
Títol | Characterization of Vitis vinifera L. glutamine synthetase and molecular cloning of cDNAs for the cytosolic enzyme |
Autor | LOULAKAKIS, K.A. ROUBELAKIS-ANGELAKIS, K.A. |
Dades Font | Plant molecular biology - 1996 - V: - N: 31, Pg: P. 983-992 |
Descriptors | Vitis vinifera L. Molecules Clons ADN Enzims Enzims citosolics |
Localització | C 10/69 |
Títol | Componentes volatiles en uvas |
Autor | GOMEZ, E. [et al.] |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 37-40 |
Descriptors | Raim Components volatils Aroma Acid Varietats Alcohol Esters Composicio Analisi Hidrolisi Enzims Monoterpens |
Títol | Compte rendu des travaux |
Autor | |
Dades Font | - maig 1987 - V: - N: , Pg: 1-16 |
Descriptors | Vi Filtracio tangencial Col.loide Enzims Estabilitzacio tartrica Membrana Osmosi inversa Most Ultrafiltracio Microfiltracio tangencial Escuma Carboximeticel.lulosa |
Localització | C 1/1 |
Títol | Considerations preliminaires a l'inscription au "codex oenologique" des preparations d'enzymes pectolytiques. |
Autor | MARTEAU, G. |
Dades Font | FV - juny 1975 - V: - N: 567, Pg: 7 p. |
Descriptors | Enzims Additius Produccio Microorganismes |
Localització | FV 567 |
Títol | Des enzymes pour extraire ou clarifier |
Autor | GABILLOT, P. MAILLIER, P. ROLAND, J.M. |
Dades Font | VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 50-51 |
Descriptors | Vi rosat Vi blanc Enzims Clarificacio |
Títol | Des enzymes pour se rapprocher des raisins et du terroir |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - gener 1995 - V: - N: 194, Pg: 44-45 |
Descriptors | Enzims Vi Vinificacio Raim Terrer |
Títol | Descarboxylation of cinnamic acids by saccharomyces cerevisiae |
Autor | GRAMATICA, P. [et al.] |
Dades Font | Biorganic Chemistry ISSN: 0045-2068 VOL 10 - 1981 - V: - N: , Pg: 14-21 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Begudes alcoholiques Acid cinamic Estereoquimica Enzims Fermentacio Descarboxilacio Llevats |
Localització | C 4/53 |
Títol | Determination enzymatique de l'acide lactique (1). |
Autor | SUAREZ, A. LLAGUNO, C. |
Dades Font | FV - gener 1974 - V: - N: 470, Pg: 5 p. |
Descriptors | Metode enzimatic Vi Determinacio Acid lactic Enzims Fermentacio alcoholica Vinificacio |
Localització | FV 470 |
Títol | Divulgacion Empresarial: RCL-Bioproces. ?Que hay detras de las pectinasas para la enologia?. Interes de la purificacion de las enzimas. |
Autor | CANAL-LLAUBERES, R.M. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 34-37 |
Descriptors | Enzims Purificacio Pectina Fenols volatils Etilfenol Composicio del most Qualitat aromatica |
Títol | Dosage de l?acide citrique par voie enzymatique |
Autor | |
Dades Font | FV - agost 1969 - V: - N: 325, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid citric Metode enzimatic Enzims Vi Determinacio |
Localització | FV 325 |
Títol | Dosage de l?acide malique dans les vins par voie enzymatique |
Autor | JUNGE, Ch. OLSCHIMKE, O. NIESNER, W |
Dades Font | FV - agost 1969 - V: - N: 326, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid malic Vi Metode enzimatic Enzims Fotometria Determinacio |
Localització | FV 326 |
Títol | Dosage du glycerol dans les vins et les vinaigres par voie enzymatique. |
Autor | SUAREZ, A. LLAGUNO, C. |
Dades Font | FV - - V: - N: 582, Pg: 5 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Vinagre Enzims Determinacio Metode enzimatic |
Localització | FV 582 |
Títol | Dosage enzymatique de l'acide citrique. |
Autor | MOELLERING, H. GRUBER, W. |
Dades Font | FV - gener 1969 - V: - N: 311, Pg: 4 p. |
Descriptors | Enzims Acid citric Vi |
Localització | FV 311 |
Títol | Dosage enzymatique de l'acide lactique total. |
Autor | JUNGE, Ch. |
Dades Font | FV - febrer 1974 - V: - N: 479, Pg: 4 p. |
Descriptors | Metode enzimatic Enzims Vi Acid lactic Determinacio |
Localització | FV 479 |
Títol | Dosage enzymatique du sorbitol dans les vins |
Autor | |
Dades Font | FV - juliol 1969 - V: - N: 323, Pg: 3 p. |
Descriptors | Enzims Sorbitol Vi Determinacio Metode enzimatic |
Localització | FV 323 |
Títol | Dossier: Les enzymes. Comment en tirer profit?. |
Autor | |
Dades Font | VITI ISSN: 0399-3558 - maig 1994 - V: - N: 187, Pg: 25-37 |
Descriptors | Enzims Vi Viticultura Vinificacio Fermentacio Reglament Legislacio Normes Fran?a |
Títol | Efecte dels enzims glucosidassics en la varietat xarel.lo en tres nivells de maduracio |
Autor | BARTRA, E. ESCURSELL, A. |
Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Cava Enzims glucosidasics Xarel.lo Maduracio |
Localització | 663.223 Con |
Títol | Efecto de nuevas tecnicas de vinificacion sobre el perfil antocianico de vinos de Monastrell, Syrah y Cavernet Sauvignon |
Autor | HERNANDEZ, A. GIL, R. BAUTISTA, A. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 417-419 |
Descriptors | Vinificacio Vi Color Antocians Enzims Congelacio |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Efecto de polisacaridos y enzimas de maceracion en el color de vinos tintos de tempranillo |
Autor | AYESTARAN, B. GUADALUPE, Z. LEON, D. PALACIOS, A. ECHAVARRI, F. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 80-82 |
Descriptors | Polisacarids Enzims Maceracio Color Vi negre Tempranillo Ull de llebre |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Effect of Condensed Grape Tannis on the In Vitro Activity of Digestive Proteases and Activation of their Zymogens. |
Autor | OH, H. I. HOFF, J. E. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 577-580 |
Descriptors | Tanins Raim Enzims Proteases |
Localització | C 6/50 |
Títol | Effect of nitrogen limitation on synthesis of enzymes in saccharomyces cerevisiae during fermentation of high concentration of carbohydrates |
Autor | THOMAS, K.C. HYNES, S.H. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 18 - 1996 - V: - N: 10, Pg: 1165-1168 |
Descriptors | Carbohidrats Llevats Saccharomyces cerevisiae Sintesi Enzims Nitrogen |
Localització | C 13/119 |
Títol | Effects of maceration time and pectolytic enzymes added during maceration on the phenolic composition of must |
Autor | FERNANDEZ-ZURBANO, P. FERREIRA, V. PENYA, C. ESCUDERO, A. CACHO, J. |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 319-325 |
Descriptors | Most Macabeu Chardonnay Maceracio Fenols Enzims |
Títol | Effet d'une preparation enzymatique sur l'evolution du profil polyphenolique et sensoriel d'un vin rouge de Mourvedre |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondiel de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 129-134 |
Descriptors | Enzims Polifenols Analisi sensorial Vi negre Mourvedre |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effet des enzymes de maceration sur la composition phenolique des vins rouges |
Autor | DUCASSE, M.A. CHEYNIER, V. FULCRAND, H. DOCO, T. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 19-21 (Cahier technique) |
Descriptors | Enzims Maceracio Composicio fenolica Vi rosat Polifenols Tanins Color |
Títol | Efficaces, surtout en clarification |
Autor | GUERIN, L. |
Dades Font | Viti: de la vigne aun vin ISSN: 0757-4673 - Mars 2007 - V: - N: 327, Pg: 41-43 |
Descriptors | Enzims Enzims pectolitics Vi Clarificacio |
Títol | Einfluss von Botrytisbefall, Enzym- und Hefepraparaten auf Phenolzusammensetzung un Qualitat von Rotweinen der Sorte Blauer Zweigelt und Trollinger |
Autor | EDER, R. OSWALD, B. BRANDES, W. SCHMID, H. WENDELIN, S. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 675-697 |
Descriptors | Botrytis Malalties de la vinya Llevats Enzims Compostos fenolics Qualitat del vi Vi Vi negre Blauer zweigelt Trollinger |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | El metanol del vino. |
Autor | CORDONNIER, R. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 42 - 1987 - V: - N: 2135, Pg: 2827 |
Descriptors | Vi Metanol Composicio Pectina Enzims Suc de fruita |
Localització | C 4/119 |
Títol | Energy metabolism of saccharomyces cerevisiae discrepancy between ATP balance and known metabolic functions |
Autor | LAGUNAS, R. |
Dades Font | Biochimica et biophysica Acta ISSN: 0006-3002 - 1976 - V: - N: 440, Pg: 661-674 |
Descriptors | Enzims Metabolisme Saccharomyces cerevisiae Funcions metaboliques |
Localització | C 10/60 |
Títol | Enzima tanasa de Lactobacillus plantarum CECT 748T. Produccion y propiedades |
Autor | CURIEL, J.A. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2009 - V: LXIV- N: 3291, Pg: 3206-3212 |
Descriptors | Tanins Polifenols Enzims Activitat enzimatica Purificacio Produccio |
Títol | Enzimas para la texturizacion |
Autor | RIOS ARIAS, Y. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre/Enero 2011/2012 - V: - N: 429, Pg: 52-56 |
Descriptors | Textura Enzims Legislacio Productes reestructurats |
Títol | Enzimas y sus aplicaciones en enologia, Los. Las tecnicas enzimaticas ayudan a producir vinos mas asequibles para el comprador |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4407-4414 |
Descriptors | Elaboracio de vi Produccio de vi Enzims Enologia Most Composicio del vi Composicio fenolica Color Color del vi |
Títol | Enzimas, levaduras y taninos: herramientas para mejorar la calidad y estabilidad del color de los vinos tintos |
Autor | BAUTISTA ORTIN, A.B. LOPEZ ROCA, J.M. GOMEZ PLAZA, E. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 29-33 |
Descriptors | Enzims Llevats Tanins Qualitat del vi Color Vi negre Estabilitzacio |
Títol | Enzimic quantification of (1-3)(1-4)-B-D-glucan in barley and malt |
Autor | MCCLEARY, B.V. |
Dades Font | The Journal of The Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 - 1985 - V: 91- N: , Pg: 285-295 |
Descriptors | Quantificador Enzims Malta Malt |
Localització | C 19/105 |
Títol | Enzims: fent que les coses passin |
Autor | PSZCZOLA, D.E. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Setembre 1999 - V: III- N: 4, Pg: 44-49 |
Descriptors | Enzims Proteines Lecitina Proteines encreuadores |
Títol | Enzymatische Freisetzung gebundener Aromastoffe in Wein |
Autor | GROSSMANN, M. RAPP, A. RIETH, W. |
Dades Font | Deutsche Lebensmittel-Rundschau ISSN: 0012-0413 - 1987 - V: 83- N: 1, Pg: 7-12 |
Descriptors | Enzims Aroma Vi |
Localització | C 21/66 |
Títol | Enzymes pour l'oenologie. Mode de production, mode d'action et impact sur la transformation du raisin en vin |
Autor | SPARROW, C.B. et al. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 29-32 |
Descriptors | Enologia Enzims Produccio Raim Vi |
Títol | Estudi de dotze clons de Pinot noir sobre diferents portaempelts, i l'aplicacio d'enzims B-glucosidases i la climatologia sobre la verema de l'any 1992 a caves Gramona. |
Autor | JANE, L. |
Dades Font | - Juny 1993 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Clons Pinot noir Pinot negre Portaempelt Verema Clima Enzims Caves Gramona |
Localització | (043) JANE ROS |
Títol | Estudio comparativo del efecto de una b-glucosidasa pura y un preparado enzimatico comercial con actividad b-glucosidasica en el perfil aromatico de vios de moscatel y merseguera |
Autor | GARCIA, M.J. ALIEXANDRE, J.L. VALLES, S. GENOVES, S. TORRALBA, T. ALVAREZ, I. SURIA, A. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 131-133 |
Descriptors | B-glucosidasa Enzims Aroma Moscatell Merseguera |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Etude de l'efficacite de l'urease pour l'elimination de l'uree, principal precurseur du carbamate d'ethyle au cours du viellissement |
Autor | BERTRAND, M. A. INGARGIOLA, M. C. |
Dades Font | FV - mar? 1993 - V: - N: 953, Pg: 4 p. |
Descriptors | Urea Vi Envelliment Carbamat d'etil Enzims Ureasa |
Localització | FV 953 |
Títol | Etude de l'inactivation de l'O-diphenoloxydase des raisins par methodes chimiques et physiques. |
Autor | MINDADZE, R.K. DATOUNACHVILI, E.N. |
Dades Font | FV - juny 1978 - V: - N: 676, Pg: 3 p. |
Descriptors | Oxidacio Difenoloxidasa Raim Analisi quimica Enzims |
Localització | FV 676 |
Títol | Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico para la obtencion de jamones de alta calidad sensorial (I) |
Autor | CAVA, R. ANDRES, A.I. PRETON, M.J. CARRAPISO, A.I. RUIZ, J. |
Dades Font | Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Diciembre 1999 - V: - N: 82, Pg: 29-35 |
Descriptors | Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Enzims Nucleotids Lipids |
Localització | C 15/122 |
Títol | Evaluacion de las actividades enzimaticas de interes enologico presentes en preparados enzimaticos comerciales |
Autor | GENOVES, S. MANZANARES, P. VALLES, S. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre - Octubre 2004 - V: IV- N: 19, Pg: 28-33 |
Descriptors | Enzims Preparat enzimatic Productes enologics Activitat enzimatica glicosidica |
Títol | Evaluation of molecular typing technique to assign genetic diversity among saccharomyces cerevisiae strains |
Autor | BALEIRAS, M. EIJSMA, B. HOFSTRA, H. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 62 - gener 1996 - V: - N: 1, Pg: 41-46 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Enzims Vi |
Localització | C 7/41 |
Títol | Evaluation statistique de l'essai collaboratif sur le dosage enzymatique des sucres. |
Autor | JUNGE, Ch. |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 661, Pg: 15 p. |
Descriptors | Enzims Sucre Vi Estadistiques Dosificacio Dosatge Determinacio Glucosa |
Localització | FV 661 |
Títol | Gaschromatographische Untersuchungen uber die AromastofFe von Weinbeeren I. An reicherung und Kapillar Chromatographische Auftrennung |
Autor | RAPP, A. MASTRICH, H. ENGEL, L. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 15 - 1976 - V: - N: , Pg: 29-36 |
Descriptors | Aroma Components volatils Analisi Enzims Oxidacio Metanol Concentracio Composicio |
Localització | C 4/56 |
Títol | Genetic and biochemical evidence for Hexokinase PII as a key enzyme involved in carbon catabolite repression in Yeast |
Autor | ENTIAN, K. D. |
Dades Font | Molec. Gen. Genet. - 1980 - V: - N: 178, Pg: 633-637 |
Descriptors | Llevats Hexosa Enzims |
Localització | C 9/22 |
Títol | Glucananses en oenologie, un point sur les connaisances, Les |
Autor | CANAL-LLAUBERES, R.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 39-41 |
Descriptors | Vi Enzims Propietats quimiques Propietats fisiques Clarificacio de vi Filtracio Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Guida practica degli enzimi enologici. |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 5 p. |
Descriptors | Enzims Enologia Vinicultura Vinificacio en blanc Vinificacio en negre Vi |
Localització | C 3/98 |
Títol | Highly active processing enzyme preparations for red winemaking |
Autor | LAPERCHE, S.R. GORTGES, S. |
Dades Font | Australian Grapegrower and Winemaker ISSN: 0727-3606 - 2001 - V: 449a- N: , Pg: 99-111 |
Descriptors | Vi negre Vinificacio Enzims Color Antocianins Analisi polifenolica Analisi sensorial |
Localització | C 15/124 |
Títol | How bilayer lipids affect membrane protein activity |
Autor | CARRUTHERS, A. MELCHIOR, D.L. |
Dades Font | Trends in biochemical sciences tibs ISSN: 0376-5067 - agost 1986 - V: - N: , Pg: 331335 |
Descriptors | Enzims Membrana Lipids Transport |
Localització | C 9/117 |
Títol | Hydroxycinnamates of vitis vinifera : sensory assessment in relation to bitterness in white wines |
Autor | VERETTE, E. NOBLE, A. C. SOMERS, T. C. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 45 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 267-272 |
Descriptors | Hidroxicinamat Vitis vinifera Vi blanc HPLC Enzims Analisi sensorial Amargor Acid tartric Acid tartaric Cromatografia de gasos Gust |
Localització | C 2/91 |
Títol | Hypotheses sur les processus aboutissant a la synthese des aromes des vins et roles des metaux |
Autor | BOURGUIGNON, L. BOURGUIGNON, C. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 38-39 |
Descriptors | Sintesi Aroma Metall Sintesi bioquimica Enzims |
Títol | Identida de marca rejuvenecida, Una |
Autor | OENOBRANDS |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 74 |
Descriptors | Productes enologics Elaboracio de vi Enzims Fermentacio vinica Fermentador |
Títol | Immobilised laccase for phenolic removal in must and wine. |
Autor | BRENNA, O. BIANCHI, E. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 16 - gener 1994 - V: - N: 1, Pg: 35-40 |
Descriptors | Laccase Enzims Most Vi Metode enzimatic Compostos fenolics Constituents |
Localització | C 5/58 |
Títol | Immobilized tannin - a novel adsorbent for protein and metal ion. |
Autor | CHIBATA, I. TOSA, T. MORI, T. WATANABE, T. SAKATA, N. |
Dades Font | Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141 - 0229 VOL 8 - mar? 1986 - V: - N: , Pg: 130-136 |
Descriptors | Tanins Proteines Metall Ions Enzims Absorcio Cervesa Cromatografia |
Localització | C 6/32 |
Títol | Importance of the structural zinc atom for the stability of yeast alcohol dehydrogenase |
Autor | MAGONET, E. HAYEN, P. DELFORGE, D. DELAIVE, E. REMACLE, J. |
Dades Font | Biochemical Journal ISSN: 0264-6021 VOL 287 - 1992 - V: - N: , Pg: 361-365 |
Descriptors | Atom Zinc Llevats Alcohol deshidrogenasa Enzims |
Localització | C 6/41 |
Títol | In vivo activation by ethanol of plasma membrane ATPase of Saccharomyces cerevisiae |
Autor | ROSA, M. F. CORREIA, I. S. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 57 - mar? 1991 - V: - N: 3, Pg: 830-835 |
Descriptors | Etanol Membrana Llevats Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Enzims Plasma Cel.lula ATPasa ATP Metabolisme Microorganismes Proteines |
Localització | C 4/69 |
Títol | In vivo glucose activation of the yeast plasma membrane ATPase |
Autor | SERRANO, R. |
Dades Font | Federation of European Biochemical Societies - juny 1983 - V: - N: 1, Pg: 11-14 |
Descriptors | Llevats Enzims ATPasa Membrana plasmatica Regulacio |
Localització | C 1/84 |
Títol | Influence de l'utilisation d'enzymes de maceration sur la teneur en thiols varietaux de vins de Sauvignon blanc produits dans les vignobles du Sud-Ouest |
Autor | GEFFROY, O. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2010 - V: - N: 136, Pg: 19-20 |
Descriptors | Enzims Maceracio Sauvignon blanc Sud-oest Fran?a |
Títol | Influence of skin contact and enzyme clarification on the polysaccharide composition of two monovarietal Bairrada white wines |
Autor | COIMBRA, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 229-236 |
Descriptors | Clarificacio Enzims Polisacarids Vi blanc Monovarietals |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Influence of the enzyme treatment in terpenol compounds of Maria Gomes white wines from two different harvests |
Autor | ROCHA, S. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 471-472 |
Descriptors | Enzims Tractament Vi blanc Terpenol |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Influencia de enzimas y levaduras en la formacion de compuestos aromaticos en vinos de Moscatel |
Autor | ALEIXANDRE BENAVENT, J. L AZNAR SAMPER, A. SURIA, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Prpofesional ISSN: 1131-5679 - julio / septiembre 2000 - V: - N: 69, Pg: 44 - 49 |
Descriptors | Enzims Compostos aromatics Enzims pectolitics Llevats Moscatell |
Títol | Influencia de la tecnica de vinificacion sobre la evolucion fenolica y de color de vinos de syrah, cabernet sauvignon y monastrell |
Autor | HERNANDEZ JIMENEZ, A. [et al.] |
Dades Font | Enologos : revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2009 - V: XI- N: 60, Pg: 38-43 |
Descriptors | Enzims Congelacio Raim Compostos fenolics Syrah Monastrell Cabernet sauvignon Vi Color Color del vi |
Títol | Influencia de la utilizacion de levaduras seleccionadas y enzimas en el contenido de alcoholes superiores y esteres en vino blanco seco de la variedad Moscatel |
Autor | ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 271-276 |
Descriptors | Llevats Enzims Alcohol Vi blanc Moscatell |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Influencia de los fenomenos redox en la estabilidad de los vinos |
Autor | ESPINOSA, L. C |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 55-59 |
Descriptors | Vi Vinificacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Envelliment Enzims Oxigen Buquet Estabilitzacio |
Títol | Informe sobre la reunion de la subcomision de metodos de analisis de la Oficina Internacional del Vino celebrada en Paris los dias 1, 2, y 3 de octubre |
Autor | |
Dades Font | - octubre 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Analisi Metode Enzims Tanins Gelatina Goma arabiga Carbamat d'etil Residus Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Localització | C 2/7 |
Títol | Inhibition of plasma membrane and tonoplast ATPases by erythrosin B. |
Autor | COCUCCI, M. C. |
Dades Font | Plant science ISSN: 0618-9452 VOL 47 - 1986 - V: - N: , Pg: 21-27 |
Descriptors | Mitocondri Cel.lula Membrana Plasma ATP Metode enzimatic ATPasa Enzims Clorofil.la Hidrolisi |
Localització | C 4/70 |
Títol | Innovacion en los procesos de clarificacion y fermentacion de los mostos de uva. |
Autor | GIACOMINI, P. OSTINELLI, A. MARCHI, A. de ROVIRA, J. BURGUERA, J. L. SANCHO, M. ANDREU, J. L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1994 - V: - N: 33, Pg: 40-55 |
Descriptors | Vi Most Clarificacio Fermentacio Llevats Desfangament Composicio Flotacio Enzims Analisi Maceracio Temperatura |
Títol | L'us d'enzims en enologia |
Autor | VALLES ALVENTOSA, S. |
Dades Font | Enologia avui - Abril 1997 - V: - N: , Pg: 21-28 |
Descriptors | Enzims Enologia Enzims endogens Enzims exogens |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | La cryo-falsh: un nouvel outil d'aide a l'obtention de vins fruites |
Autor | BESSIERE, A. PUJOL, F. CRESPY, A. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 30-35 |
Descriptors | Cryo-flash Vi afruitat Fisiologia Anatomia Enzims Maceracio carbonica Maceracio sulfitica Termovinificacio |
Títol | La fermentacio malolactica hoy |
Autor | LONVAUD-FUNEL, A. |
Dades Font | IX Cursos Rioja 94 - 1994 - V: - N: , Pg: 81-90 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Vinificacio Enzims Bacteris |
Localització | 663.1:663.252 Cur |
Títol | La nova biotecnologia enologica |
Autor | GIL PONCE, JOSE-VICENTE |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - 2001 (primavera) - V: - N: 29, Pg: 32-36 |
Descriptors | Biotecnologia enologica Enologia Llevats Metode d'identificacio Modificacio genetica Enzims |
Títol | La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques |
Autor | MARTIN BELLOSO, O. BARBOSA CANOVAS, G.V. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Pulsacions electriques Microorganismes Enzims Aliments |
Títol | Las Enzimas y su influencia en la calidad de las elaboraciones |
Autor | TORREALBA, A. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - octubre 1992 - V: - N: 64, Pg: 17 |
Descriptors | Enzims Elaboracio Vi |
Títol | Las enzimas en vinificacion |
Autor | CANAL, R. M. |
Dades Font | VV VITIVINICULTURA ISSN: 0214-9605 - maig-juny 1996 - V: - N: 76-77, Pg: 56-58 |
Descriptors | Enzims Vinificacio |
Títol | Le lysozyme: un nouvel additif ecologique |
Autor | GERBAUX, V. |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - abril 1996 - V: - N: 208, Pg: 54-55 |
Descriptors | Bacteris Lactics Enzims Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Títol | Legislacion, obligacion de trazabilidad y seguridad alimentaria: las respuestas de un productor de enzimas |
Autor | PELLERIN, P. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2005 - V: LX- N: 3081, Pg: 2950-2954 |
Descriptors | Legislacio Seguretat alimentaria Enzims Reglament |
Títol | Legislation, obligation de tra?abilite et securite alimentair : les responses d'un producteur d'enzymes |
Autor | PELLERIN, P. et al. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2005 - V: - N: 214, Pg: 35-37 |
Descriptors | Legislacio Seguretat alimentaria Enzims Reglamentacio |
Títol | Les besoins thermiques d'une cave. Principe, base de calcul et exemples |
Autor | MARENGO, D. ROCHARD, J. CAROSSO, E. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 66-70 |
Descriptors | Necessitats termiques Elaboracio de vi Enzims Llevats Bacteris Envelliment |
Títol | Les enzymes en oenologie 2eme volet: interet dans les operations prefermentaires sur vin rouge |
Autor | GUERIN, L. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 244, Pg: 7-18 (Cahier Technique) |
Descriptors | Vinificacio en rosat Enzims Prefermentacio Vi rosat Preparat enzimatic Activitat enzimatica Pectina Extraccio del color Clarificacio |
Títol | Les enzymes et l'xtraction des aromes |
Autor | CANAL, R.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 30-32 |
Descriptors | Elaboracio de vi Qualitat aromatica Enzims Aroma del vi Practiques enologiques Maceracio prefermentativa |
Títol | Les enzymes: Applications industrielles et analytiques |
Autor | CHARNOCK, S.J. McCLEARY, B. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 11-15 |
Descriptors | Enzims Aplicacio industrial Aplicacio analitica Industria alimentaria Kit d'assaig |
Títol | Les preparations enzymatiques utilisees en oenologie |
Autor | VILLETTAZ, J. C. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 47-55 |
Descriptors | Preparat enzimatic Enzims Enzimatge Vinificacio Enologia Tractament |
Títol | Les produits oenologiques apportent une securite |
Autor | VITI |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 - juliol/agost 1998 - V: - N: 232, Pg: 21-27 |
Descriptors | Vinificacio Bacteris lactics Enzims Llevats Productes enologics |
Títol | Levaduras y enzimas en enologia |
Autor | FERNANDEZ, M. ESPINOSA, J.C. UBEDA, J.F. BRIONES, A.I. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 81-85 |
Descriptors | Llevats Enzims Enologia |
Títol | Light and CO2 limitation of photosynthesis and states of the reactions regenerating ribulose 1,5-bisphosphate or reducing 3-phosphoglycerate |
Autor | DIETZ, K-J HEBER, U. |
Dades Font | Biochimica et biophysica Acta ISSN: 0006-3002 - 1986 - V: - N: 848, Pg: 392-401 |
Descriptors | Fotosintesi Ribulosa Bisfosfat Poder d'assimilacio Flux carbonic Enzims |
Localització | C 10/59 |
Títol | Los enzimas y sus aplicaciones en enologia. Las tecnicas enzimaticas ayudan a producir vinos mas asequibles para el comprador |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2007 - V: LXII- N: 3170, Pg: 1446-1453 |
Descriptors | Enzims Enologia Vinificacio Tecniques enologiques Subproductes Compostos fenolics |
Títol | Manoproteinas: utilizacion de enzimas para mejorar las sensaciones en boca del vino |
Autor | NAVASCUES, E. PALACIOS, A.T. DULAU, L. IZQUIERDO-TORRES,B. LARREAL, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 219-228 |
Descriptors | Mannoproteines Enzims Vi |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Mechanism of solute transport in selected eukaryotic microorganisms. |
Autor | EDDY, A.A. |
Dades Font | Advances in microbial physiology. ISSN: 0065-2911 VOL 23 - 1982 - V: - N: , Pg: 78 p. |
Descriptors | Fongs Llevats Enzims ATPasa Microbiologia Microorganismes Micronutrients Transport Cel.lula |
Localització | C 5/97 |
Títol | Metabolisme et production de composes soufres par la levure |
Autor | MINARIK, E |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 559 - 1977 - V: - N: , Pg: 640-648 |
Descriptors | Compostos sulfurosos Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Llevats Produccio Vinificacio Vi Fermentacio Reduccio Sulfat Sulfit Fermentacio alcoholica Enzims Sulfur d'hidrogen |
Localització | C 4/90 |
Títol | Mieux connaitre le role des enzymes |
Autor | PELLERIN, P. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - gener 1998 - V: - N: 226, Pg: 58-59 |
Descriptors | Enzims Activitat enzimatica Reglament |
Títol | Modification of white table wines with enzymes from botrytis cinerea pers. |
Autor | DE JONG, D. W DOUGLAS KING, A. BOYLE, F. P. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 19 - 1968 - V: - N: 4, Pg: 228-237 |
Descriptors | Enzims Botritis Botrytis cinerea Podridura grisa Fongs Vi blanc |
Localització | C 8/108 |
Títol | Nitrate reductase from thalli of marchantia polymorpha |
Autor | TAKIO, S. TAKAMI,S. HINO, S |
Dades Font | Journal Hattori Bot. Lab. - juliol 1985 - V: - N: 58, Pg: 131-137 |
Descriptors | Creixement Nitrat reductasa Enzims |
Localització | C 3/65 |
Títol | Nitrate reductase inactivator in a chlorate resistant mutant of the Liverwort, Marchantia paleacea var. diptera |
Autor | TAKIO, Susumu |
Dades Font | Journal of Plant physiology ISSN: 0176-1617 VOL 136 - 1990 - V: - N: , Pg: 30-34 |
Descriptors | Cel.lula Genetica Nitrit reductasa Nitrat reductasa Clorat Resistencia Propagacio Citologia Enzims Briofits Plantes |
Localització | C 5/68 |
Títol | Optimisation des etapes prefermentaires des vendanges blanches avec une formulation enzymatique adaptee |
Autor | FERNANDEZ, O. BAJARD-SPARROW, C FAUVEAU, C. PELLERIN, P. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 29-31 |
Descriptors | Etapes prefermentatives Verema blanca Enzims |
Títol | Overcoming problems of phenolics and quinones in the isolation of plant enzymes and organelles |
Autor | LOOMIS, W.D. |
Dades Font | Methods in enzymology ISSN: 0076-6879 VOL 31 - 1994 - V: - N: , Pg: 528-545 |
Descriptors | Fenols Fenologia Flavonoides Plantes Enzims Compostos fenolics Cel.lula Citologia Microbiologia |
Localització | C 5/70 |
Títol | Preparation of inmmobilized proteins covalently coupled through silane coupling agents to inorganic supports. |
Autor | WEETALL, Howard H. |
Dades Font | Applied Biochemistry and Biotechnology. ISSN: 0273 - 2289 VOL 41 - 1993 - V: - N: , Pg: 157-188 |
Descriptors | Proteines Sila Enzims Silici Metall Antigens Anticossos Recipient |
Localització | C 6/37 |
Títol | Preparations d'enzymes pectolytiques. (Inscription au "codex oenologique"). |
Autor | MARTEAU, G. |
Dades Font | FV - juny 1975 - V: - N: 568, Pg: 5 p. |
Descriptors | Microorganismes Enzims Vi Additius |
Localització | FV 568 |
Títol | Prescriptions generales sur les preparations enzymatiques exploitables en technologie "Raisin" |
Autor | MARTEAU, G. OLIVIERI, CH. |
Dades Font | FV - novembre 1981 - V: - N: 742, Pg: 3 p. |
Descriptors | Preparacio Enzims Produccio |
Localització | FV 742 |
Títol | Procesado de alimentos mediante pulsos electricos de alta intensidad de campo, II Efectos sobre microorganismos y componentes de los alimentos |
Autor | BENDICHO, S. ARANTEGUI, J. MARTIN, O. |
Dades Font | Alimentaria revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2001 - V: XXXVIII- N: 323, Pg: 37-44 |
Descriptors | Polsos electrics d'alta densitat de camp Microorganismes Enzims Efectes Components dels aliments Aliments |
Títol | Production of ethanol, acetaldehyde, and acetic acid in wine by various yeast races : role of alcohol and aldehyde dehydrogenase |
Autor | MILLAN, C. ORTEGA, J. M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 107-112 |
Descriptors | Fermentacio Most Saccharomyces cerevisiae Raim Pedro Ximenez Varietats Montilla-Moriles DO Vi Acid carboxilic Enzims Acetaldehid Llevats Etanol |
Localització | C 4/88 |
Títol | Puesta en evidencia de la intervencion de diferentes proteasas de Saccharomyces bayanus en vinos de cava |
Autor | MIGUEL, C. MESIAS, J. L. RAMIREZ, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1990 - V: - N: 11, Pg: 45-53 |
Descriptors | Llevats Cava Elaboracio Saccharomyces bayanus Enzims Proteases |
Títol | Purification of a plasma membrane-bound adenosine triphosphatase form plant roots |
Autor | HODGES, T.K. LEONARD, R.T. |
Dades Font | Methods in enzymology ISSN: 0076-6879 VOL 32 - 1974 - V: - N: , Pg: 392-406 |
Descriptors | ATPasa Enzims Cel.lula Citologia Membrana Plantes Sacarosa Sucre |
Localització | C 4/135 |
Títol | Raisonnement de l'utilisation des enzymes et des tanins oenologiques en fonction du stress hydrique de la vigne |
Autor | BERNARD, N. ZEBIC, O. SIECZKOWSKI, N. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 16-20 |
Descriptors | Enzims Tanins Tanins enologics Estres hidric Vinya Vi Qualitat del vi |
Títol | Red and white: all wines benefit from enzymes |
Autor | MALLADI, A. |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 64-65 |
Descriptors | Vi Enzims Vi negre Vi blanc |
Títol | Residual amounts of proteinaceous additives in table wine |
Autor | WATTS, D. A. OUGH, C. S. BROWN, W. D |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 46 - 1981 - V: - N: , Pg: 681-687 |
Descriptors | Residus Additius Vi blanc Vi negre Vi de taula analisi bromatologica Proteines Clarificacio Filtracio Most Enzims |
Localització | C 4/118 |
Títol | Roles des enzymes au pressurage et en phase prefermentaire |
Autor | CANAL-LLAUBERES, R.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 29-33 |
Descriptors | Premsat Premsatge Enzims Catalisi enzimatica |
Títol | Seclin, el secreto de las enzimas |
Autor | DIAZ PINTADO,P. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2014 - V: 16- N: 90, Pg: 20-25 |
Descriptors | Industria vinicola Enzims Produccio industrial d'enzims |
Títol | Seguimiento de la autolisis acelerada de lias de levaduras por pectinasas y (beta)-glucanasas |
Autor | FERNANDEZ, O. RODRIGUEZ, R. RODRIGUEZ, D. ET AL. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 90-92 |
Descriptors | Autolisi Polisacarids Enzims Lies |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; La liberacion de precursores de aromas para las enzimas durante la vinificacion |
Autor | ABBOTT, N. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vinificacio Alliberament Aroma Enzims Precursors aromatics |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Solubilization, affinity chromatography and Ca 2+/polyamine activation of the plasma membrane-located 1,3-b-D- glucan synthase |
Autor | JEBLICK, W. KAUSS, H. |
Dades Font | Plant Science ISSN: 0618-9452 VOL 48 - 1987 - V: - N: , Pg: 63-69 |
Descriptors | Cromatografia Calci Plasma Membrana Citologia Plantes Cel.lula Enzims Cromatografia |
Localització | C 4/134 |
Títol | Specifications generales des preparations enzymatiques destinees au traitement des vendanges, des mouts et des vins. |
Autor | MARTEAU |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 626, Pg: 5 p. |
Descriptors | Most Verema Vi Tractament Enzims Collita |
Localització | FV 626 |
Títol | Specifications generales des preparations enzymatiques destinees au traitement des vendanges, des mouts et des vins. |
Autor | MARTEAU, G. OLIVIERI, Ch. |
Dades Font | FV - maig 1978 - V: - N: 672, Pg: 4 p. |
Descriptors | Enzims Verema Tractament Collita Most Vi |
Localització | FV 672 |
Títol | Specifications generales des preparations enzymatiques destinees au traitement des vendanges, des mouts et des vins. |
Autor | MARTEAU, G. OLIVIERI, Ch. |
Dades Font | FV - juliol 1979 - V: - N: 692, Pg: 4 p. |
Descriptors | Enzims Addicio Dosificacio Dosatge Vi Most Verema Collita Additius Toxicitat Contaminants Higiene |
Localització | FV 692 |
Títol | Structure and function of proton translocating ATPase in plasma membranes of plants and fungi. |
Autor | SERRANO, R. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0304-4157 - 1988 - V: - N: 947, Pg: 1-28 |
Descriptors | Fongs Plantes Metode enzimatic Bioquimica Biologia Membrana Cel.lula ATPasa Metabolisme Enzims Plasma Microorganismes Genetica ATP Hidrolisi Clons |
Localització | C 4/68 |
Títol | Structure, function and regulation of plasma membrane H+-ATPase |
Autor | SERRANO, R. |
Dades Font | Febs letters ISSN: 0014-5793 VOL 325 - juny 1993 - V: - N: 1-2, Pg: 108-111 |
Descriptors | ATPasa Membrana plasmatica Mapatge epitopic Immunolocalitzacio Llevats Enzims Auxina Propietats inhibitories |
Localització | C 9/118 |
Títol | Study of enological behaviour of different yeasts involved in the sherry wines aging process: ethanol tolerance, karyotype stability and activity of specific enzymes |
Autor | CANTORAL, J.M. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 48-58 |
Descriptors | Comportament enologic Llevats Crian?a Etanol Enzims |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Sur la destruction enzymatique et les changements de constitution des produits de transformation du pyrocarbonate d?ethyle avec les constituants des aliments |
Autor | FINGERHUT, M. LANG, K KRUG, E. REIMOLD, W. PAULI, O. |
Dades Font | FV - novembre 1966 - V: - N: 218, Pg: 1 p. |
Descriptors | Pirocarbonat d'etil Enzims Constituents Aliments Toxicitat Salut Vi Most Suc de fruita |
Localització | FV 218 |
Títol | Temperature and enzymic control of malate metabolism in berries of vitis vinifera |
Autor | RUFFNER, H.P. HAWKER, J.S. HALE, C.R. |
Dades Font | Phytochemistry - 1976 - V: 15- N: , Pg: 1877-1880 |
Descriptors | Control Enzims Metabolisme Vitis vinifera Temperatura Acid malic |
Localització | C 18/74 |
Títol | Temperature et mise en oeuvre des enzymes. Un parametre cle de leur efficacite |
Autor | CANAL-LLAUBERES, R.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 35-36 |
Descriptors | Temperatura Enzims Activitat enzimatica Catalisi enzimatica |
Títol | Tissue fractionation studies. 5.The association of acid phosphatase with a special class of cytoplasmic granules in rat liver. |
Autor | APPELMANS, F. WATTIAUX, R. DUVE, C. de |
Dades Font | Biochemical Journal ISSN: 0264-6021 VOL 59 - 1955 - V: - N: , Pg: 438-445 |
Descriptors | Fosfatasa acida Enzims Identificacio Determinacio Mitocondri Citologia |
Localització | C 5/55 |
Títol | Tyrosinase activity under different medium conditions. Possible applications to prevent browing of white wines |
Autor | TORRES, C. de [ET. AL] |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 86-91 |
Descriptors | Tirosinasa Most Hiperoxidacio Enzims Raim blanc Activitat enzimatica |
Títol | Une enzyme pour augmenter la couleur sans accentuer le risque Brett. Vinification en rouge |
Autor | I. A. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Septembre 2009 - V: 33- N: 354, Pg: 40-41 |
Descriptors | Vinificacio en negre Enzims Color Brettanomyces Color del vi |
Títol | Utilisation de preparations enzymatiques pour la clarification des vins. Aspects economiques et qualitatifs |
Autor | CANAL-LLAUBERES, R.M. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mai / Juin 2002 - V: - N: 194, Pg: 10-12 |
Descriptors | Clarificacio Aspectes economics Filtracio Col?loides Accio enzimatica Enzims |
Títol | Utilizacion de enzimas en vinos rosados elaborados con maceracion prefermentativa. Incidencia en el aroma |
Autor | SALINAS, M.R. GARIJO, J. PARDO, F. ZALACAIN, A. ALONSO, G.L. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 34-40 |
Descriptors | Enzims Vi rosat Maceracio prefermentativa Aroma |
Títol | Vieillissement des vins blancs: Etat des connaissances actuelles. Partie 1/3-Mecanismes d'oxydation des vins |
Autor | KARBOWIAK, T. GOUGEON, R.D. ALINC, J-B. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2009 - V: 36- N: 130, Pg: 19-23 |
Descriptors | Envelliment Vi blanc Oxidacio Mecanismes Oxigen Enzims Oxidacio quimica |
Títol | Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines |
Autor | OUGH, C. S. RAMEY, D. D. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934 |
Descriptors | Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims |
Localització | C 3/140 |
Títol | Yeast plasma membrane ATPase is essential for growth anh has homology with (Na+K), K+- and Ca- ATPases |
Autor | SERRANO, R. KIELLAND-BRANDT, M. C. FINK, G. R. |
Dades Font | Nature VOL 319 - febrer 1986 - V: - N: , Pg: 689-693 |
Descriptors | Plasma Membrana ATPasa ATP Enzims Potassi Calci Sodi Genetica Clons Plantes Fongs Cel.lula |
Localització | C 4/130 |
Títol | Zum wirkungsmechamismus von Dichlofluanid (N,N-Dimethyl-N'-phenyl-[N'-Fluordichlormethylthio]-Sulfamid) |
Autor | DITTRICH, H. H. ISSINGER, O. G. |
Dades Font | - novembre-desembre - V: - N: , Pg: 651-663 |
Descriptors | Vi Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Pesticides Enzims Diclofluanida |
Localització | C 9/70 |