Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ALVAREZ, I.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 14


Títol Caracterizacion y diferenciacion de vinos en Espanya
Autor ALEIXANDRE, J.L.   LIZAMA, V.   ALVAREZ, I.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 73-77
Descriptors Caracteritzacio Vi d'Espanya Diferenciacio

Títol Diferenciacion de vinos varietales de Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Monastrell y Bobal mediante analisis discriminante
Autor ALEIXANDRE, J.L.   LIZAMA, V.   ALVAREZ, I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo/Abril 2000 - V: - N: 67, Pg: 46-52
Descriptors Vi negre Analisi discriminant Diferenciacio

Títol Diferenciacion geografica de vinos tintos de la variedad Monastrell
Autor ALVAREZ, I.   ALEIXANDRE, J.L.   LIZAMA, V.   GARCIA, M.J.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 475-490
Descriptors Geografia Vi negre Monastrell
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Efecto de la adicion prefermentativa de copigmentos en la composicion polifenolica de los vinos de Tempranillo
Autor LIZAMA, V.   ALVAREZ, I.   GARCIA, M.J.   APOLINAR, R.   ALEIXANDRE, J.L.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 223-225
Descriptors Maceracio prefermentativa Tempranillo Polifenols Copigmentacio
Localització 663.2 (063) Con

Títol Efectos de los clarificantes sobre la composicion proteica de mostos y vinos blancos
Autor ALVAREZ, I.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 449-456
Descriptors Clarificant Efectes Composicio proteica Most Vi blanc
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Efectos del nivel de fertilizacion nitrogenada y potasica del vi?edo en la composicion y cinetica fermentativa del mosto de Tempranillo
Autor ALVAREZ, I.   MARTIN, P.   DEL ALAMO, M.   DELGADO, R.   SANTOS, D.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 181-190
Descriptors Fertilitzacio nitrogenada Fertilitzacio potassica Vinya Composicio Cinetica fermentativa Most Tempranillo
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Estudio comparativo del efecto de una b-glucosidasa pura y un preparado enzimatico comercial con actividad b-glucosidasica en el perfil aromatico de vios de moscatel y merseguera
Autor GARCIA, M.J.   ALIEXANDRE, J.L.   VALLES, S.   GENOVES, S.   TORRALBA, T.   ALVAREZ, I.   SURIA, A.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 131-133
Descriptors B-glucosidasa Enzims Aroma Moscatell Merseguera
Localització 663.2 JOR

Títol Evaluacion quimico-sensorial de los vinos de crianza de Bobal, Cavernet Sauvignon y Tempranillo del a D.O. Utiel requena
Autor ALEIXANDRE, J.L.   ARROYO, N.   GARCIA, M.J.   ALVAREZ, I.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedinsg - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practicas aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Avaluacio quimica Avaluacio sensorial Vi negre Bobal Cabernet sauvignon Tempranillo Utiel-Requena DO
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Evolucion de las prensas utilizadas en enologia
Autor ALEIXANDRE, J. L.   ALVAREZ, I.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar? 1992 - V: - N: 3, Pg: 51-57
Descriptors Premsa Maquinaria Mecanitzacio Historia Premsa vertical Premsa horitzontal Premsa de membrana Premsa continua Premsa de bandes

Títol Influencia de la maceracion preferementativa en la composicion polifenolica de vinos tintos de Tempranillo
Autor ALVAREZ, I.   GARCIA, M.A.   MARTIN, P.   GONZALEZ, R.   GARCIA, M.J.   ALEIXANDRE, J.L.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 83-85
Descriptors Maceracio prefermentativa Composicio polifenolica Vi negre Tempranillo Ull de llebre
Localització 663.2 JOR

Títol Influencia de los clarificantes y de los coadyuvantes del tireje sobre la capacidad espumante de un vino blanco de Bobal
Autor GARCIA, M.J.   ALVAREZ, I.   LIZAMA, V.   ALEIXANDRE, J.L.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 218-220
Descriptors Vi escumos Proteines Tiratge
Localització 663.2 (063) Con

Títol Influencia del uso de clarificantes sobre la calidad sensorial de los vinos blancos
Autor ALEIXANDRE, J.L.   AZNAR, A.   SURIA, A.   ALVAREZ, I.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 321-330
Descriptors Clarificant Qualitat sensorial Vi blanc
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Tipificacion de vinos elaborados con tres variedades autoctonas de la comunidad valenciana (Espa?a)
Autor ALVAREZ, I.   ALEIXANDRE, J.L.   GARCIA, M.J.   LIZAMA, V.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine qualityh- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Tipificacio Vi Vinificacio Varietats autoctones Comunitat valenciana
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Zumos de uva
Autor ALVAREZ, I.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 35-41
Descriptors Suc de raim Elaboracio