Registres trobats: 14
Títol | Caracterizacion y diferenciacion de vinos en Espanya |
Autor | ALEIXANDRE, J.L. LIZAMA, V. ALVAREZ, I. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 73-77 |
Descriptors | Caracteritzacio Vi d'Espanya Diferenciacio |
Títol | Diferenciacion de vinos varietales de Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Monastrell y Bobal mediante analisis discriminante |
Autor | ALEIXANDRE, J.L. LIZAMA, V. ALVAREZ, I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo/Abril 2000 - V: - N: 67, Pg: 46-52 |
Descriptors | Vi negre Analisi discriminant Diferenciacio |
Títol | Diferenciacion geografica de vinos tintos de la variedad Monastrell |
Autor | ALVAREZ, I. ALEIXANDRE, J.L. LIZAMA, V. GARCIA, M.J. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 475-490 |
Descriptors | Geografia Vi negre Monastrell |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Efecto de la adicion prefermentativa de copigmentos en la composicion polifenolica de los vinos de Tempranillo |
Autor | LIZAMA, V. ALVAREZ, I. GARCIA, M.J. APOLINAR, R. ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 223-225 |
Descriptors | Maceracio prefermentativa Tempranillo Polifenols Copigmentacio |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Efectos de los clarificantes sobre la composicion proteica de mostos y vinos blancos |
Autor | ALVAREZ, I. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 449-456 |
Descriptors | Clarificant Efectes Composicio proteica Most Vi blanc |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Efectos del nivel de fertilizacion nitrogenada y potasica del vi?edo en la composicion y cinetica fermentativa del mosto de Tempranillo |
Autor | ALVAREZ, I. MARTIN, P. DEL ALAMO, M. DELGADO, R. SANTOS, D. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 181-190 |
Descriptors | Fertilitzacio nitrogenada Fertilitzacio potassica Vinya Composicio Cinetica fermentativa Most Tempranillo |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Estudio comparativo del efecto de una b-glucosidasa pura y un preparado enzimatico comercial con actividad b-glucosidasica en el perfil aromatico de vios de moscatel y merseguera |
Autor | GARCIA, M.J. ALIEXANDRE, J.L. VALLES, S. GENOVES, S. TORRALBA, T. ALVAREZ, I. SURIA, A. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 131-133 |
Descriptors | B-glucosidasa Enzims Aroma Moscatell Merseguera |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Evaluacion quimico-sensorial de los vinos de crianza de Bobal, Cavernet Sauvignon y Tempranillo del a D.O. Utiel requena |
Autor | ALEIXANDRE, J.L. ARROYO, N. GARCIA, M.J. ALVAREZ, I. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedinsg - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practicas aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Avaluacio quimica Avaluacio sensorial Vi negre Bobal Cabernet sauvignon Tempranillo Utiel-Requena DO |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Evolucion de las prensas utilizadas en enologia |
Autor | ALEIXANDRE, J. L. ALVAREZ, I. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar? 1992 - V: - N: 3, Pg: 51-57 |
Descriptors | Premsa Maquinaria Mecanitzacio Historia Premsa vertical Premsa horitzontal Premsa de membrana Premsa continua Premsa de bandes |
Títol | Influencia de la maceracion preferementativa en la composicion polifenolica de vinos tintos de Tempranillo |
Autor | ALVAREZ, I. GARCIA, M.A. MARTIN, P. GONZALEZ, R. GARCIA, M.J. ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 83-85 |
Descriptors | Maceracio prefermentativa Composicio polifenolica Vi negre Tempranillo Ull de llebre |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Influencia de los clarificantes y de los coadyuvantes del tireje sobre la capacidad espumante de un vino blanco de Bobal |
Autor | GARCIA, M.J. ALVAREZ, I. LIZAMA, V. ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 218-220 |
Descriptors | Vi escumos Proteines Tiratge |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Influencia del uso de clarificantes sobre la calidad sensorial de los vinos blancos |
Autor | ALEIXANDRE, J.L. AZNAR, A. SURIA, A. ALVAREZ, I. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 321-330 |
Descriptors | Clarificant Qualitat sensorial Vi blanc |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Tipificacion de vinos elaborados con tres variedades autoctonas de la comunidad valenciana (Espa?a) |
Autor | ALVAREZ, I. ALEIXANDRE, J.L. GARCIA, M.J. LIZAMA, V. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine qualityh- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Tipificacio Vi Vinificacio Varietats autoctones Comunitat valenciana |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Zumos de uva |
Autor | ALVAREZ, I. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 35-41 |
Descriptors | Suc de raim Elaboracio |