Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Proteines

Resultat de la cerca

Registres trobats: 97


Títol A chaque vin, sa gelatine
Autor TOILLON, D.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757 4673 - gener 1998 - V: - N: 226, Pg: 56-58
Descriptors Gelatina Colatge Llevats Proteines Hidrolisi

Títol Adicion de taninos enologicos al comienzo de la maceraci?n de Pinot Noir: resultado de la estabilizacion del color
Autor LLODRA, D.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: 88, Pg: 42-47
Descriptors Elaboracio de vi Pinot noir Pinot negre Estabilitzacio del color Maceracio Antocians Precipitacio Proteines

Títol Adsoptiion specificity of immobilized tannin for proteins and other organic compounds
Autor WATANABE, T.   MORI, T.   TOSA, T.   CHIBATA, I.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 45 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 10001-1003
Descriptors Tanins Proteines Compostos organics Absorcio Sake Cervesa Japo Enzims Constituents Determinacio Analisi Sucre
Localització C 6/40

Títol Adsorption of Bovine Serum Albumin onto TiO2 Particles
Autor GIACOMELLI, C.E.   AVENA, M.J.   PAULI, C. de  
Dades Font Journal of Colloid and Interface Science ISSN: 0021-9797 VOL 188 - 1997 - V: - N: 2, Pg: 387-395
Descriptors TiO2 Albumina de serum bovi Adsorcio Proteines
Localització C 10/102

Títol Adsorption of Protein by Bentonite in a Model Wine Solution
Autor BLADE, H.   BOULTON, R  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 193-199
Descriptors Bentonita Proteines Vi Absorcio
Localització C 4/140

Títol Amino acid and protein metabolism in Vitis spp.
Autor ROUBELAKIS-ANGELAKIS, K.A.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 52-61
Descriptors Aminoacid Proteines Metabolisme Vitis spp
Localització 634.817 INT

Títol Analyse des proteines du vin blanc par FPLC
Autor CANALS, J.M.   AROLA, LL.   ZAMORA, F.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 366-369
Descriptors Proteines Vi blanc FPLC
Localització 663.254 IN V

Títol Approaches in the study of bioabsorption of Resveratrol, a wine component: Interactions with proteins and cell uptake
Autor LATRUFFE, N.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section wine and health: current and future wine and health information: the issues in perspective- N: Responsible communication of wine and health information, Pg: 313-321
Descriptors Bioabsorcio Resveratrol Proteines Cel?lules
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Assay of proteins i the presence of interfering materials
Autor BENSADOUN, A.   WEINSTEIN, D.  
Dades Font Analytical biochemistry ISSN: 0003-2697 - 1976 - V: - N: 70, Pg: 241-250
Descriptors Proteines Analisi proteica Material interferent
Localització C 9/125

Títol Bortrytis affecte la mousse et les proteines. Vins champenois
Autor VITI DE LA VIGNE AU VIN  
Dades Font Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Novembre/Decembre 2007 - V: 31- N: 334/335, Pg: 48-49
Descriptors Enologia Vi Botritis Botrytis cinerea Fran?a Champagne Proteines Escuma

Títol Capillary electrophoresis of proteins 1999-2001
Autor DOLNIK, VLADISLAV   HUTTERER, KATARIINA  
Dades Font Electrophoresis ISSN: 0173-0835 - 2001 - V: 22- N: 19, Pg: 4163-4178
Descriptors Electroforesi capil?lar Proteines Polipeptids Sulfat dodecil de sodi
Localització C 15/118

Títol Catabolite inactivation of hetrologous fructose-1,6-bisphosphatases and fructose-1,6-bisphosphatase-B-galactosidase fusion proteins in Saccharomyces cerevisiae
Autor GAMO, F. J.   NAVAS, M. A.   BLAZQUEZ, M. A.   GANCEDO, C.   GANCEDO, J. M.  
Dades Font European journal of biochemistry ISSN: 0014-2956 VOL 222 - febrer 1994 - V: - N: 3, Pg: 879-884
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Proteines
Localització C 9/103

Títol Characteristics of immobilized tannin for protein adsoption
Autor WATANABE, T.   MORI, T.   TOSA, T.   CHIBATA, I.  
Dades Font Journal of chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 207 - - V: - N: 1, Pg: 13-20
Descriptors Proteines Tanins Absorcio Cromatografia Analisi Determinacio
Localització C 6/16

Títol Cholesterol is excluded from the phospholipid annulus surrounding an active calcium transport protein
Autor WARREN, G.B.   HOUSLAY, M.D.   METCALFE, J.C.   BIRDSALL, N.J.M.  
Dades Font Nature ISSN: 0028-0836 VOL 255 - juny 1975 - V: - N: 26, Pg: 684-687
Descriptors Fosfolipids Colesterol Transport Proteines
Localització C 9/109

Títol Collage remplacer les gelatines animales. Mettez du ble dans votre vin.
Autor CARON, S.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - juin 2000 - V: - N: 253, Pg: 50-51
Descriptors Clarificacio Vi Gelatina animal Color Proteines

Títol Decrease of heat shock protein levels in hela tumor cells by red wine extracts
Autor ROUSSOU, I. et al.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2004 - V: XVI- N: 3, Pg: 381-386
Descriptors Proteines Vi negre Hela Polifenols

Títol Detection and expression of the 70 KDA heat shock protein SSB1P at different temperatures in Saccharomyces cerevisiae
Autor IWAHASHI, H.   WU, Y.   TANGUAY, R. M.  
Dades Font Biochemical and Biophysical Research Communications ISSN: 0006-291X VOL 213 - agost 1995 - V: - N: 2, Pg: 484-489
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Proteines Aminoacid
Localització C 11/62

Títol Determinazione di basi puriniche e pirimidiniche in fecce di vino e contenuto proteico di queste
Autor CERE, L.   PERCIVALE, F.   TORAZZO, A.  
Dades Font Rassegna Chimica ISSN: 0033-9334 - maig-juny 1983 - V: - N: 3, Pg: 121-125
Descriptors Proteines Vi Posit Sediment Solatge Base purinica Base pirimidinica
Localització C 9/112

Títol Developpment de methodes ELISA pour detecter la presence de proteines de lait et d'oeuf dans le vin soumis a la clarification
Autor RESTANI, P.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 31-33
Descriptors Proteines Clarificacio Vi Al.lergies alimentaries Caseinats Etiquetatge Test Elisa

Títol Diferenciacion de las variedades blancas de la Comunidad de Madrid, Malvar, Airen y Albillo, mediante el analisis de isoenzimas en Sarmiento y de proteinas totales en mosto
Autor MORENO ARRIBAS, M.V.   PUEYO, E.   RODRIGUEZ TORRES, I.   SANCHEZ YELAMO, M.D.   CABELLO, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2002 - V: XIII- N: 81, Pg: 23-30
Descriptors Vi blanc Varietats Madrid Proteines Malvar Airen Albillo Analisi de isoenzims Analisi de proteines Most

Títol Direct determination of wine proteins
Autor SOMERS, T. C.   ZIEMELIS, G.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 24 - 1973 - V: - N: 2, Pg: 47-50
Descriptors Vi blanc Proteines Determinacio
Localització C 1/30

Títol Dosage des proteines.
Autor DATOUNACHVILI, E. N.   PAVLENKO, N. M.  
Dades Font FV - agost 1970 - V: - N: 380, Pg: 3 p.
Descriptors Proteines Vi Reactiu Folin-Denis
Localització FV 380

Títol Dossier tanins
Autor
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2011 - V: - N: 373, Pg: 20-28
Descriptors Tanins enologics Proteines Polimers Interaccio Fran?a Extraccio Maduracio Microoxigenacio

Títol Efecto de una filtracion en profundidad por placas : sobre las materias coloidales de un vino
Autor BONMATI, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 48-51
Descriptors Col.loide Colorimetria Control de qualitat Pectina Composicio Sals minerals Proteines Fenols Vi Filtracio per plaques

Títol Effect of grape maturation on soluble protein characteristics of gewurztraminer and white riesling juice and wine
Autor MURPHEY, J. M.   SPAYD, S. E.   POWERS, J. R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 199-207
Descriptors Vi blanc Raim Maduracio Riesling blanc Suc de raim Proteines
Localització C 2/81

Títol Effect of the growth medium of the protein content of the yeast Saccharomyces cerevisiae
Autor ABRAMOV, Sh.A.   EFENDIEVA, D.A.   KOTENKO, S.Ts.  
Dades Font Applied Biochemistry and Microbiology ISSN: 0003-6838 - 1994 - V: 30- N: 2, Pg: 225-227
Descriptors Proteines Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 18/117

Títol Enzims: fent que les coses passin
Autor PSZCZOLA, D.E.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Setembre 1999 - V: III- N: 4, Pg: 44-49
Descriptors Enzims Proteines Lecitina Proteines encreuadores

Títol Estimation of soluble protein concentration of white wines using coomassie brilliant blue G. 250
Autor SPAYD, S. E.   POWERS, R.   MURPHEY, J. M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 189-193
Descriptors Proteines Vi blanc Fenols Clarificacio Color Colorants
Localització C 2/79

Títol Estimation rapide des constituants macromoleculaires des mouts et des vins par chromatographie liquide haute pression (CLHP) de tamisage moleculaire
Autor OLLIVIER, C.   LLAUBERES, R. M.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 119-123
Descriptors HPLC Most Polisacarids Proteines Cromatografia Refractometria Espectrometria Dosificacio Dosatge Vi Col.loide Tamisatge
Localització C 4/86

Títol Etude des interactions entre les tanins du vin et les proteines de la salive lors de la degustation
Autor SCHMAUCH, G.   TEISSEDRE, P.L.   SAUCIER, C.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 48-50
Descriptors Tanins enologics Saliva Degustacio Astringencia

Títol Evaluacion de la calidad de las proteinas II Metodos in vitro
Autor NAVAS, M.J. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2005 - V: XLII- N: 360, Pg: 17-28
Descriptors Qualitat de les proteines Metodes in vitro Proteines

Títol Evolucio de les proteines durant la vinificacio
Autor CANALS, J.M.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 13-24
Descriptors Proteines Vinificacio Evolucio Bentonita
Localització 663.2 ENO

Títol Fascinating families of proteins: electrophoresis of human saliva
Autor BEELEY, J.A.  
Dades Font Biochemical Society Transactions ISSN: 0300-5127 VOL 21 - 1993 - V: - N: , Pg: 133-138
Descriptors Proteines Proteines salivals Electroforesi Saliva
Localització C 13/85

Títol Fenomenos coloidales en los vinos blancos
Autor ALEIXANDRE, J.L.   VELEZ, S.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1992 - V: - N: 18, Pg: 38-45
Descriptors Vi blanc Most Clarificacio Proteines Col.loide

Títol Focalizzazione isoelettrica delle proteine dei mosti e dei vini
Autor MOIO, L.   ADDEO, F.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 VOL 16 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 53-57
Descriptors Focalitzacio isoelectrica Proteines Most Vi Vinificacio
Localització C 10/15

Títol Fouling of an ultrafiltration membrane by a dissolved whey protein concentrate and some whey proteins
Autor NILSSON, Jan L.  
Dades Font Journal of Membrane Science ISSN: 0376-7388 VOL 36 - 1988 - V: - N: , Pg: 147-160
Descriptors Membrana Ultrafiltracio Flux Serum Proteines
Localització C 6/30

Títol Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling wines
Autor LUGUERA, C.   MORENO-ARRIBAS, V.   PUEYO, E.   BARTOLOME, B.   POLO, M.C.  
Dades Font Food Chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 63 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 465-471
Descriptors Vi escumos Fraccio Proteines
Localització C 15/7

Títol Gelatinas enologicas, Las. Determinacion de la especificidad frente a la astringencia
Autor PUENTE, V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3226, Pg: 1622-1629
Descriptors Gelatina Vi negre Agents clarificants Clarificacio Astringencia Etiquetat Vi Tanins 2006 Tempranillo Rioja Pes molecular Carrega Polifenols Hidrolisi Dades estadistiques Proteines

Títol Genetic transformation of Tunisian grapevines with GFLV movement protein sequence
Autor JARDAK-JAMOUSSI, R.   BOUAMAMA, B.   MILIKI, A.   WETZEL, Th.   REUSTLE, G.   GHORBEL, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture congress proceedings - June 2002 - V: Section I: Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Transformacio genetica Tunisia GFLV Proteines Vinya
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Genetic transformation of tobacco and grapevine for resistance to viruses related to the rugose wood disease complex
Autor MARTINELLI, L.   COSTA, D.   POLETTI, V.   FESTI, S.   PERI, A.   BUZKAN, N.   MINAFRA, A.   SALDARELLI, P.   MARTELLI, G.P.  
Dades Font Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 321-327
Descriptors Transformacio genetica Proteines Vitis Malalties de la vinya Malalties de la fusta
Localització 634.804 INT

Títol Grape and wine proteins of white wine varietals
Autor BAYLY, F. C.   BERG, H. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture VOL 17 - 1967 - V: - N: , Pg: 18-32
Descriptors Vi blanc Proteines Raim Vi
Localització C 8/132

Títol High-performance capillary electrophoresis of meat, dairy, and cereal proteins
Autor BEAN, S. R.   LOOKHART, G. L.  
Dades Font Electrophoresis ISSN: 0173-0835 - 2001 - V: 22- N: 19, Pg: 4207-4215
Descriptors Electroforesi capil?lar Proteines Carn Cereals
Localització C 12/2

Títol Immobilized tannin - a novel adsorbent for protein and metal ion.
Autor CHIBATA, I.   TOSA, T.   MORI, T.   WATANABE, T.   SAKATA, N.  
Dades Font Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141 - 0229 VOL 8 - mar? 1986 - V: - N: , Pg: 130-136
Descriptors Tanins Proteines Metall Ions Enzims Absorcio Cervesa Cromatografia
Localització C 6/32

Títol In vivo activation by ethanol of plasma membrane ATPase of Saccharomyces cerevisiae
Autor ROSA, M. F.   CORREIA, I. S.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 57 - mar? 1991 - V: - N: 3, Pg: 830-835
Descriptors Etanol Membrana Llevats Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Enzims Plasma Cel.lula ATPasa ATP Metabolisme Microorganismes Proteines
Localització C 4/69

Títol Induction of heat proteins and thermotolerance by ethanol in Saccharomyces cerevisiae
Autor PLESSET, J.   PALM, C.   McLAUGHLIN, C.S.  
Dades Font Biochemical and Biophysical Research Communications ISSN: 0006-291X VOL 108 - 1982 - V: - N: 3, Pg: 1340-1345
Descriptors Xoc de calor Induccio Proteines Llevats Etanol Saccharomyces cerevisiae
Localització C 14/40

Títol Influencia de los clarificantes y de los coadyuvantes del tireje sobre la capacidad espumante de un vino blanco de Bobal
Autor GARCIA, M.J.   ALVAREZ, I.   LIZAMA, V.   ALEIXANDRE, J.L.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 218-220
Descriptors Vi escumos Proteines Tiratge
Localització 663.2 (063) Con

Títol Instabilite proteique des vins blancs et roses. Partie 1/2: Etats des lieux des connaissances
Autor MANTEAU, S.   POINSAUT, P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 22-24
Descriptors Inestabilitat proteica Vi blanc Vi rosat Proteines Bentonita Electroforesi Terbolesa Tanins

Títol Isolation and characterization of soluble proteins in grapes, grape juice, and wine
Autor JUINN-CHIN H.   HEATHERBELL, D. A  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 6-10
Descriptors Proteines Vi Raim Suc de raim Fenols Clarificacio
Localització C 2/80

Títol L'elevage sur lies des vins blancs de Bourgogne II.Evolution des macromolecules: polysaccharides et proteines.
Autor FEUILLAT, M.   FREYSSINET, M.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 28 - 1989 - V: - N: , Pg: 161-176
Descriptors Vi blanc Borgonya Polisacarids Proteines Autolisi Fermentacio Llevats Most Analisi Vinificacio Conservacio Sediment Posit Solatge Bourgogne
Localització C 5/44

Títol L'utilisation des proteines vegetales en oenologie: le point sur l'autorisation et les risques d'allergie
Autor LEFEBVRE, S.   RESTANI, P.   SCOTTI, B.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2003 - V: - N: 202, Pg: 28-32
Descriptors Proteines vegetals Enologia Al?lergia Riscos

Títol La Clarificacion de los vinos
Autor PEYNAUD, E.   RIBEREAU-GAYON, J.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 2438, Pg: 3823-3831
Descriptors Clarificacio Proteines Floculacio Metall Ferro Oxigen Acidesa Col.loide Vi blanc Vi negre Temperatura Gelatina Bentonita Tanins Catio
Localització C 4/78

Títol La quiebra proteica, una problematica no del todo resuelta
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos - Enero-Febrero 2003 - V: V- N: 21, Pg: 28-32
Descriptors Proteines Trenca proteica Enologia Vi Posit Bentonita

Títol Leche y productos lacteos
Autor FALDER RIVERO, A.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2003 - V: 13- N: 67, Pg: 117-133
Descriptors Llet Productes lactis Composicio Proteines Lipids Glucid Mineral Tractament termic Formatge Gelats Kefir Yakulr Vili Iogurt grec

Títol Les produits de levure. Application au collage du vin rouge
Autor ITURMENDI, N.   MOINE, V.   TEISSEDRE, P.L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 11-14
Descriptors Llevats Vi rosat Proteines Clarificacio

Títol Les proteines vegetales: une nouvelle technique approuvee pour la clarification et le collage des mouts et des vins
Autor MARTIN, A.   VIDAL, F.   SIECZKOWSKI, N.  
Dades Font Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 48-51
Descriptors Most de raim Produccio de vi Proteines vegetals Dades estadistiques Vi de Fran?a Clarificacio de most

Títol Les proteines vegetals, una nova tecnica per millorar la clarificacio de mostos i vins
Autor MARTIN, A.   SIECZCKOWSKI, N.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2006 - V: 23- N: 75, Pg: 18-19
Descriptors Proteines vegetals Clarificacio Vi Most

Títol Low water potentials affect expression of geners encoding vegetative storage proteins and plasma membrane proton ATPase in soybean
Autor SUROWY, T.K.   BOYER, J.S.  
Dades Font Plant molecular biology - 1991 - V: - N: 16, Pg: 251-262
Descriptors Membrana plasmatica Paret cel.lular Creixement Arrel Deficit hidric Expressio genetica Llavor Soia Soja ATPasa Proteines
Localització C 9/137

Títol Measurement of protein using Bicinchoninic acid
Autor SMITH, P.K.   KROHN, R.I.   HERMANSON, G.T.   MALLIA, A.K.   GARTNER, F.H.   PROVENZANO, M.D.   FUJIMOTO, E.K   GOEKE, N.M.   OLSON, B.J.   KLENK, D.C.  
Dades Font Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 VOL 150 - 1985 - V: - N: , Pg: 76-85
Descriptors Analisi Determinacio Proteines Acid Bicinconinic Sucre Coure Ions Sal Identificacio
Localització C 6/17

Títol Membrane proteins associated with amino acid transport by yeast (Saccharomyces cerevisiae)
Autor WOODWARD, J.R.   KORNBERG, H.L.  
Dades Font The Biochemical Journal ISSN: 0306-3283 VOL 192 - 1980 - V: - N: , Pg: 659-664
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Membrana Proteines Aminoacid Transport Llevats
Localització C 10/136

Títol Methods of analysis and characterization of must and wine proteins
Autor POLO, M.C.   PUEYO, E.   MORENO-ARRIBAS, V.   MARTINEZ-RODRIGUEZ, A.J.  
Dades Font FV - - V: - N: 1093, Pg: 1-14
Descriptors Analisi Metode d'analisi Vi Proteines Most
Localització FV 1093

Títol Model studies on the coordination of copper in biological systems. The deprotonated peptide nitrogen as a potential binding site for copper (II)
Autor KRONECK, M.H.   VORTISCH, V.   HEMMERICH, P.  
Dades Font European Journal of Biochemistry ISSN: 0014-2956 VOL 109 - 1980 - V: - N: , Pg: 603-612
Descriptors Coure Potenciometria Histidina Cisteina Bioquimica Analisi quimica Peptid Espectrofotometria Nitrogen Proteines
Localització C 6/42

Títol Molecular and cellular aspects of hydrolysis and absorption
Autor LENTZE, M. J.  
Dades Font American Journal of Clinical Nutrition - 1995 - V: - N: suplement, Pg: 946-951
Descriptors Hidrolisi Transport Absorcio Proteines Monosacarids Regulacio
Localització C 7/39

Títol Monosaccharide and oligosaccharide analysis of proteins trasferred to polyvinylidene fluoride membranes after sodium dodecyl sulfatepolyacrylamide gel electrophoresis
Autor WIETZHANDLER, M.   KADLECEK, D.   AVDALOVIC, N.   FORTE, J.G.   CHOW, D.   REID TOWNSEND, R.  
Dades Font The journal of biological chemistry - mar? 1993 - V: - N: 7, Pg: 5121-5130
Descriptors Monosacarids Oligosacarids Proteines
Localització C 9/10

Títol Multiple interactions between Polyphenols and a salivary Proline-Rich protein repeat result in complexation and precipitation
Autor BAXTER, N.J.   LILLEY, T.H.   HASLAM, E.   WILLIAMSON, M.P.  
Dades Font Biochemistry ISSN: 0006-2960 VOL 36 - 1997 - V: - N: , Pg: 5566-5577
Descriptors Polifenols Prolina Saliva Proteines Tanins
Localització C 14/27

Títol Phylogenetic characterization of the MIP family of transmembrane channel proteins
Autor PARK, J.H.   SAIER Jr., M.H.  
Dades Font The Journal of Membrane Biology ISSN: 0022-2631 - 1996 - V: - N: 153, Pg: 171-180
Descriptors Analisi filogenetica Aquaporin MIP Proteines
Localització C 14/50

Títol Physiology and molecular biology of membrane ATPases
Autor SUSSMAN, M. R.   SUROWY, T. K.  
Dades Font - 1987 - V: - N: , Pg: 47-70
Descriptors Transport Biologia molecular Membrana plasmatica Proteines Fisiologia ATPasa
Localització C 9/116

Títol Poden les proteines estabilitzar l?escuma dels vins escumosos?
Autor DOUILLARD, R.   PUFF, N.   AGUIE-BEGHIN, V.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1999 - V: - N: 47, Pg: 3-8
Descriptors Vi escumos Proteines Escuma Estabilitzacio

Títol Polypeptide markers differentiating juvenile and adult morphogenesis in grapevine
Autor HELOIR, M.C.   KEDZIORA, P.   FOURNIOUX, J.C.   LUQUET, G.  
Dades Font Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 423-426
Descriptors Fertilitat Joventut Micropropagacio Proteines Vitis vinifera
Localització 634.804 INT

Títol Polyphenol-Protein Interactions
Autor HASLAM, E.  
Dades Font Biochemistry Journal ISSN: 0006-2936 VOL 139 - 1974 - V: - N: , Pg: 285-288
Descriptors Proteines Polifenols
Localització C 14/7

Títol Positive Control of a Regulon for Defenses against Oxidative Stress and Some Heat-Shock Proteins in Salmonella Typhimurium
Autor CHRISTMAN, M.F.   MORGAN, R.W.   JACOBSON, F.S.   AMES, B.N.  
Dades Font Cell ISSN: 0092-8674 VOL 41 - juliol 1985 - V: - N: , Pg: 753-762
Descriptors Peroxid Hidrogen Proteines Salmonella typhimurium
Localització C 8/92

Títol Practical High Performance Liquid Chromatography of Proteins and Peptides
Autor TEMPST, P.   HOOD, L.E.   KENT, S.B.H.  
Dades Font High Performance Liquid Chromatography in Plant Sciences - 1987 - V: 5- N: , Pg: 170-208
Descriptors Cromatografia liquida d'alta resolucio Proteines Peptid
Localització C 21/75

Títol Precipitation des proteines salivaires suite a l'interaction avec le vin. Les effets de l'ethanol, du pH, du fructose et des mannoproteines
Autor RINALDI, A.   GAMBUTI, A.   MOIO, L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 23-25
Descriptors Precipitacio Proteines salivals Etanol pH Fructosa Mannoproteines Acid tartric

Títol Prediction de l'astringence via l'essai in vitro de reactivite tanins/proteines
Autor DINNELA, C. [et al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 25-27
Descriptors Vi negre Astringencia Tanins Proteines Assaig in vitro Terbolesa Vi Fluorimetria

Títol Preparation of inmmobilized proteins covalently coupled through silane coupling agents to inorganic supports.
Autor WEETALL, Howard H.  
Dades Font Applied Biochemistry and Biotechnology. ISSN: 0273 - 2289 VOL 41 - 1993 - V: - N: , Pg: 157-188
Descriptors Proteines Sila Enzims Silici Metall Antigens Anticossos Recipient
Localització C 6/37

Títol Probable Oxocarbonium Ion in the Reaction Mechanism of Small Intestinal Sucrase and Isomaltase, A.
Autor COGOLI, A.   SEMENZA, G.  
Dades Font Journal of biological Chemistry ISSN: 0021-9258 VOL 250 - octubre 1975 - V: - N: 19, Pg: 7802-7809
Descriptors Isomaltasa Proteines Reaccio Sacarosa
Localització C 7/40

Títol Produccio de proteina de diferents varietats de l'alfals
Autor MARTINEZ, LL.   [et al.]  
Dades Font Experimentacio agraria - - V: - N: 47, Pg: 3-13
Descriptors Alfals Varietats Produccio Proteines
Localització C 24/212

Títol Protein expression during lag phase and growth initiation in Saccharomyces cerevisiae
Autor BREJNING, J.   JESPERSEN, L.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2002 - V: - N: 75, Pg: 27-38
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Proteines Marcadors biologics Creixement Expressio genetica
Localització C 16/6

Títol Proteinas procedentes de subproductos de industrias alimentarias: metodos de extraccion y propiedades funcionales
Autor DIAZ, M.   RENDUELES, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 111-118
Descriptors Proteines Subproductes Industria alimentaria Metodes d'extraccio

Títol Proteines de stress et expression genique du raisin place en anaerobiose
Autor TESNIERE, C.   ROMIEU, C.   VAYDA, M.   ROBIN, J.P.   FLANZY, C.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 353-356
Descriptors Proteines Expressio genetica Raim Anaerobiosi
Localització 634.814 SIM

Títol Proteins analysis from red wines
Autor DUCRUET, J. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 341-342
Descriptors Analisi Proteines Vi negre
Localització 663.254 IN V

Títol Proteins and amino acids in table olives: Relationship to processing and commercial presentation
Autor LOPEZ, A.   GARRIDO, A.   MONTA?O, A.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: 19- N: 2, Pg: 217-228
Descriptors Aminoacid Proteines Oliva Comer?

Títol Purification of the Copper Response Extracellular Proteins Secreted by the Copper-Resistant Methanogen Methanobacterium bryantii BKYH and Cloning, Sequencing, and Transcription of the Gene Encoding These Proteins
Autor KIM, B.   PIHL, T.D.   REEVE, J.N.   DANIELS, L.  
Dades Font Journal of Bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 177 - desembre 1995 - V: - N: 24, Pg: 7178-7185
Descriptors Coure Proteines Depuracio
Localització C 8/68

Títol Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12
Autor MARCHAL, A.   MARULLO, P.   MOINE, V.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: 38- N: 141, Pg: 9-11
Descriptors Base molecular Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Proteines Hsp-12 Sabor Sucrositat

Títol Red wine bottle deposits I: a predictive assay and an assessment of some factors affecting deposit formation
Autor PENG, Z.   WATERS, E.J.   POCOCK,K.F.   WILLIAMS, P.J.  
Dades Font Australian journal of grape and wine research ISSN: 1322-7130 - 1996 - V: 2- N: 1, Pg: 25-29
Descriptors Vi negre Inestabilitat Proteines
Localització C 15/76

Títol Relazioni tra componenti azotate dei mosti e qualita dei vini
Autor TRIOLI, G.   PARONETTO, L.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0000-20160 - 1992 - V: - N: 1-2, Pg: 29-36
Descriptors Azot Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces ludwigil Metabolisme Proteines
Localització C 24/52

Títol Residual amounts of proteinaceous additives in table wine
Autor WATTS, D. A.   OUGH, C. S.   BROWN, W. D  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 46 - 1981 - V: - N: , Pg: 681-687
Descriptors Residus Additius Vi blanc Vi negre Vi de taula analisi bromatologica Proteines Clarificacio Filtracio Most Enzims
Localització C 4/118

Títol Residue analysis and effects of 17 alfa-methyltestosterone on body composition of rainbow trout, oncorhynchus mykiss
Autor GULLU, K.   GUZEL, S.   EKICI, K.   [et al.]  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 357-362
Descriptors Dieta Nutricio Carn Regulacio hormonal Proteines Proteines animals

Títol Stabilisation proteique des vins blancs: evolution des pratiques oenologiques
Autor SAUVAGE, F.X.   DUFRECHOU, M.   PANIGONI, K.   SAMSON, A.   VERNHET, A.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: 248, Pg: 12-16 (Cahier Technique)
Descriptors Vi blanc Proteines Bentonites enologiques Electroforesi Analisi sensorial

Títol Stabulation a chaud des jus blancs et roses: une nouvelle pratique prometteusse
Autor PIC, L.   FAVAREL, J.L.   DEBAUD, A.   GRANES, D.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 253, Pg: 2-8
Descriptors Microbiologia Proteines Analisi sensorial Vi blanc Vi rosat

Títol The Use of electrophoresis in grape and wine research
Autor SITTERS, J. H  
Dades Font Australian Grapegrower and Winemaker ISSN: 0727-3606 - mar? 1988 - V: - N: , Pg: 13-14
Descriptors Electroforesi Vi Inestabilitat Proteines Raim Varietats Identificacio
Localització C 2/30

Títol The heat shock and ethanol stress responses of yeast exhibit extensive similarity and functional overlap
Autor PIPER, P. W.  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1995 - V: - N: 134, Pg: 121-127
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Estres d'etanol Llevats Tolerancia d'estres Membrana plasmatica H+-ATPasa Proteines Encavalcament Xoc de calor
Localització C 23/75

Títol The major intrinsic protein family of arabidopsis has 23 members tha form three distinct groups with functional aquaporins in each group
Autor WEIG, A.   DESWARTE, C.   CHRISPEELS, M. J.  
Dades Font Plant Physiology ISSN: 0032-0889 - 1997 - V: - N: 114, Pg: 1347-1357
Descriptors Arabidopsi Aquaporin Proteines
Localització C 11/83

Títol The plasma membrane of Arabidopsis thaliana contains a mercury-insensitive aquaporin that is a homolog of the tonoplast water channel protein TIP
Autor DANIELS, M. J.   MIRKOV, T. E.   CHRISPEELS, M. J.  
Dades Font Plant Physiology ISSN: 0032-0889 - 1994 - V: - N: 106, Pg: 1325-1333
Descriptors Membrana plasmatica Arabidopsi Aquaporin Tonoplast Proteines Homologacio
Localització C 11/82

Títol Tonoplast intrinsic proteins from cauliflower (Brassica oleracea L. var. botrytis): immunological analysis, cDNA cloning and evidence for expression in meristematic tissues
Autor BARRIEU, F.   THOMAS, D.   MARTY-MAZARS, D.   CHARBONNIER, M.   MARTY, F.  
Dades Font Planta ISSN: 0032-0935 - 1998 - V: - N: 204, Pg: 335-344
Descriptors Tonoplast Cauliflor Proteines Analisi immunologica cCNA Clonatge Meristema
Localització C 11/81

Títol Ultrafiltration of protein solutions on ZrO2 membranes. The influence of surfactant chemistry and solution chemistry on adsorption.
Autor DUMON, S.   BARNIER, H.  
Dades Font Journal of membrane Science ISSN: 0376-7388 VOL 74 - - V: - N: 3, Pg: 289-302
Descriptors Albumina Microbiologia Superficie Analisi Proteines Analisi Ultrafiltracio Concentracio Absorcio Membrana Zirconia Polaritzacio de concentracio
Localització C 6/10

Títol Valoracion de varios metodos de extraccion de proteinas de pared de levaduras
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2006 - V: LXI- N: 3106, Pg: 486-489
Descriptors Extraccio Proteines Llevats vinics Llevats

Títol Variability among wines to protein clouding
Autor MORETTI, R. H.   BERG, H. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - - V: - N: , Pg: 69-78
Descriptors Vi Proteines
Localització C 8/131