Registres trobats: 97
Títol | A chaque vin, sa gelatine |
Autor | TOILLON, D. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757 4673 - gener 1998 - V: - N: 226, Pg: 56-58 |
Descriptors | Gelatina Colatge Llevats Proteines Hidrolisi |
Títol | Adicion de taninos enologicos al comienzo de la maceraci?n de Pinot Noir: resultado de la estabilizacion del color |
Autor | LLODRA, D. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: 88, Pg: 42-47 |
Descriptors | Elaboracio de vi Pinot noir Pinot negre Estabilitzacio del color Maceracio Antocians Precipitacio Proteines |
Títol | Adsoptiion specificity of immobilized tannin for proteins and other organic compounds |
Autor | WATANABE, T. MORI, T. TOSA, T. CHIBATA, I. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 45 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 10001-1003 |
Descriptors | Tanins Proteines Compostos organics Absorcio Sake Cervesa Japo Enzims Constituents Determinacio Analisi Sucre |
Localització | C 6/40 |
Títol | Adsorption of Bovine Serum Albumin onto TiO2 Particles |
Autor | GIACOMELLI, C.E. AVENA, M.J. PAULI, C. de |
Dades Font | Journal of Colloid and Interface Science ISSN: 0021-9797 VOL 188 - 1997 - V: - N: 2, Pg: 387-395 |
Descriptors | TiO2 Albumina de serum bovi Adsorcio Proteines |
Localització | C 10/102 |
Títol | Adsorption of Protein by Bentonite in a Model Wine Solution |
Autor | BLADE, H. BOULTON, R |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 193-199 |
Descriptors | Bentonita Proteines Vi Absorcio |
Localització | C 4/140 |
Títol | Amino acid and protein metabolism in Vitis spp. |
Autor | ROUBELAKIS-ANGELAKIS, K.A. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 52-61 |
Descriptors | Aminoacid Proteines Metabolisme Vitis spp |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Analyse des proteines du vin blanc par FPLC |
Autor | CANALS, J.M. AROLA, LL. ZAMORA, F. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 366-369 |
Descriptors | Proteines Vi blanc FPLC |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Approaches in the study of bioabsorption of Resveratrol, a wine component: Interactions with proteins and cell uptake |
Autor | LATRUFFE, N. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section wine and health: current and future wine and health information: the issues in perspective- N: Responsible communication of wine and health information, Pg: 313-321 |
Descriptors | Bioabsorcio Resveratrol Proteines Cel?lules |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Assay of proteins i the presence of interfering materials |
Autor | BENSADOUN, A. WEINSTEIN, D. |
Dades Font | Analytical biochemistry ISSN: 0003-2697 - 1976 - V: - N: 70, Pg: 241-250 |
Descriptors | Proteines Analisi proteica Material interferent |
Localització | C 9/125 |
Títol | Bortrytis affecte la mousse et les proteines. Vins champenois |
Autor | VITI DE LA VIGNE AU VIN |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Novembre/Decembre 2007 - V: 31- N: 334/335, Pg: 48-49 |
Descriptors | Enologia Vi Botritis Botrytis cinerea Fran?a Champagne Proteines Escuma |
Títol | Capillary electrophoresis of proteins 1999-2001 |
Autor | DOLNIK, VLADISLAV HUTTERER, KATARIINA |
Dades Font | Electrophoresis ISSN: 0173-0835 - 2001 - V: 22- N: 19, Pg: 4163-4178 |
Descriptors | Electroforesi capil?lar Proteines Polipeptids Sulfat dodecil de sodi |
Localització | C 15/118 |
Títol | Catabolite inactivation of hetrologous fructose-1,6-bisphosphatases and fructose-1,6-bisphosphatase-B-galactosidase fusion proteins in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | GAMO, F. J. NAVAS, M. A. BLAZQUEZ, M. A. GANCEDO, C. GANCEDO, J. M. |
Dades Font | European journal of biochemistry ISSN: 0014-2956 VOL 222 - febrer 1994 - V: - N: 3, Pg: 879-884 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Proteines |
Localització | C 9/103 |
Títol | Characteristics of immobilized tannin for protein adsoption |
Autor | WATANABE, T. MORI, T. TOSA, T. CHIBATA, I. |
Dades Font | Journal of chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 207 - - V: - N: 1, Pg: 13-20 |
Descriptors | Proteines Tanins Absorcio Cromatografia Analisi Determinacio |
Localització | C 6/16 |
Títol | Cholesterol is excluded from the phospholipid annulus surrounding an active calcium transport protein |
Autor | WARREN, G.B. HOUSLAY, M.D. METCALFE, J.C. BIRDSALL, N.J.M. |
Dades Font | Nature ISSN: 0028-0836 VOL 255 - juny 1975 - V: - N: 26, Pg: 684-687 |
Descriptors | Fosfolipids Colesterol Transport Proteines |
Localització | C 9/109 |
Títol | Collage remplacer les gelatines animales. Mettez du ble dans votre vin. |
Autor | CARON, S. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - juin 2000 - V: - N: 253, Pg: 50-51 |
Descriptors | Clarificacio Vi Gelatina animal Color Proteines |
Títol | Decrease of heat shock protein levels in hela tumor cells by red wine extracts |
Autor | ROUSSOU, I. et al. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2004 - V: XVI- N: 3, Pg: 381-386 |
Descriptors | Proteines Vi negre Hela Polifenols |
Títol | Detection and expression of the 70 KDA heat shock protein SSB1P at different temperatures in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | IWAHASHI, H. WU, Y. TANGUAY, R. M. |
Dades Font | Biochemical and Biophysical Research Communications ISSN: 0006-291X VOL 213 - agost 1995 - V: - N: 2, Pg: 484-489 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Proteines Aminoacid |
Localització | C 11/62 |
Títol | Determinazione di basi puriniche e pirimidiniche in fecce di vino e contenuto proteico di queste |
Autor | CERE, L. PERCIVALE, F. TORAZZO, A. |
Dades Font | Rassegna Chimica ISSN: 0033-9334 - maig-juny 1983 - V: - N: 3, Pg: 121-125 |
Descriptors | Proteines Vi Posit Sediment Solatge Base purinica Base pirimidinica |
Localització | C 9/112 |
Títol | Developpment de methodes ELISA pour detecter la presence de proteines de lait et d'oeuf dans le vin soumis a la clarification |
Autor | RESTANI, P. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 31-33 |
Descriptors | Proteines Clarificacio Vi Al.lergies alimentaries Caseinats Etiquetatge Test Elisa |
Títol | Diferenciacion de las variedades blancas de la Comunidad de Madrid, Malvar, Airen y Albillo, mediante el analisis de isoenzimas en Sarmiento y de proteinas totales en mosto |
Autor | MORENO ARRIBAS, M.V. PUEYO, E. RODRIGUEZ TORRES, I. SANCHEZ YELAMO, M.D. CABELLO, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2002 - V: XIII- N: 81, Pg: 23-30 |
Descriptors | Vi blanc Varietats Madrid Proteines Malvar Airen Albillo Analisi de isoenzims Analisi de proteines Most |
Títol | Direct determination of wine proteins |
Autor | SOMERS, T. C. ZIEMELIS, G. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 24 - 1973 - V: - N: 2, Pg: 47-50 |
Descriptors | Vi blanc Proteines Determinacio |
Localització | C 1/30 |
Títol | Dosage des proteines. |
Autor | DATOUNACHVILI, E. N. PAVLENKO, N. M. |
Dades Font | FV - agost 1970 - V: - N: 380, Pg: 3 p. |
Descriptors | Proteines Vi Reactiu Folin-Denis |
Localització | FV 380 |
Títol | Dossier tanins |
Autor | |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2011 - V: - N: 373, Pg: 20-28 |
Descriptors | Tanins enologics Proteines Polimers Interaccio Fran?a Extraccio Maduracio Microoxigenacio |
Títol | Efecto de una filtracion en profundidad por placas : sobre las materias coloidales de un vino |
Autor | BONMATI, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 48-51 |
Descriptors | Col.loide Colorimetria Control de qualitat Pectina Composicio Sals minerals Proteines Fenols Vi Filtracio per plaques |
Títol | Effect of grape maturation on soluble protein characteristics of gewurztraminer and white riesling juice and wine |
Autor | MURPHEY, J. M. SPAYD, S. E. POWERS, J. R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 199-207 |
Descriptors | Vi blanc Raim Maduracio Riesling blanc Suc de raim Proteines |
Localització | C 2/81 |
Títol | Effect of the growth medium of the protein content of the yeast Saccharomyces cerevisiae |
Autor | ABRAMOV, Sh.A. EFENDIEVA, D.A. KOTENKO, S.Ts. |
Dades Font | Applied Biochemistry and Microbiology ISSN: 0003-6838 - 1994 - V: 30- N: 2, Pg: 225-227 |
Descriptors | Proteines Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 18/117 |
Títol | Enzims: fent que les coses passin |
Autor | PSZCZOLA, D.E. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Setembre 1999 - V: III- N: 4, Pg: 44-49 |
Descriptors | Enzims Proteines Lecitina Proteines encreuadores |
Títol | Estimation of soluble protein concentration of white wines using coomassie brilliant blue G. 250 |
Autor | SPAYD, S. E. POWERS, R. MURPHEY, J. M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 189-193 |
Descriptors | Proteines Vi blanc Fenols Clarificacio Color Colorants |
Localització | C 2/79 |
Títol | Estimation rapide des constituants macromoleculaires des mouts et des vins par chromatographie liquide haute pression (CLHP) de tamisage moleculaire |
Autor | OLLIVIER, C. LLAUBERES, R. M. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 119-123 |
Descriptors | HPLC Most Polisacarids Proteines Cromatografia Refractometria Espectrometria Dosificacio Dosatge Vi Col.loide Tamisatge |
Localització | C 4/86 |
Títol | Etude des interactions entre les tanins du vin et les proteines de la salive lors de la degustation |
Autor | SCHMAUCH, G. TEISSEDRE, P.L. SAUCIER, C. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 48-50 |
Descriptors | Tanins enologics Saliva Degustacio Astringencia |
Títol | Evaluacion de la calidad de las proteinas II Metodos in vitro |
Autor | NAVAS, M.J. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2005 - V: XLII- N: 360, Pg: 17-28 |
Descriptors | Qualitat de les proteines Metodes in vitro Proteines |
Títol | Evolucio de les proteines durant la vinificacio |
Autor | CANALS, J.M. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 13-24 |
Descriptors | Proteines Vinificacio Evolucio Bentonita |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Fascinating families of proteins: electrophoresis of human saliva |
Autor | BEELEY, J.A. |
Dades Font | Biochemical Society Transactions ISSN: 0300-5127 VOL 21 - 1993 - V: - N: , Pg: 133-138 |
Descriptors | Proteines Proteines salivals Electroforesi Saliva |
Localització | C 13/85 |
Títol | Fenomenos coloidales en los vinos blancos |
Autor | ALEIXANDRE, J.L. VELEZ, S. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1992 - V: - N: 18, Pg: 38-45 |
Descriptors | Vi blanc Most Clarificacio Proteines Col.loide |
Títol | Focalizzazione isoelettrica delle proteine dei mosti e dei vini |
Autor | MOIO, L. ADDEO, F. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 VOL 16 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 53-57 |
Descriptors | Focalitzacio isoelectrica Proteines Most Vi Vinificacio |
Localització | C 10/15 |
Títol | Fouling of an ultrafiltration membrane by a dissolved whey protein concentrate and some whey proteins |
Autor | NILSSON, Jan L. |
Dades Font | Journal of Membrane Science ISSN: 0376-7388 VOL 36 - 1988 - V: - N: , Pg: 147-160 |
Descriptors | Membrana Ultrafiltracio Flux Serum Proteines |
Localització | C 6/30 |
Títol | Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling wines |
Autor | LUGUERA, C. MORENO-ARRIBAS, V. PUEYO, E. BARTOLOME, B. POLO, M.C. |
Dades Font | Food Chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 63 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 465-471 |
Descriptors | Vi escumos Fraccio Proteines |
Localització | C 15/7 |
Títol | Gelatinas enologicas, Las. Determinacion de la especificidad frente a la astringencia |
Autor | PUENTE, V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3226, Pg: 1622-1629 |
Descriptors | Gelatina Vi negre Agents clarificants Clarificacio Astringencia Etiquetat Vi Tanins 2006 Tempranillo Rioja Pes molecular Carrega Polifenols Hidrolisi Dades estadistiques Proteines |
Títol | Genetic transformation of Tunisian grapevines with GFLV movement protein sequence |
Autor | JARDAK-JAMOUSSI, R. BOUAMAMA, B. MILIKI, A. WETZEL, Th. REUSTLE, G. GHORBEL, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture congress proceedings - June 2002 - V: Section I: Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Transformacio genetica Tunisia GFLV Proteines Vinya |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Genetic transformation of tobacco and grapevine for resistance to viruses related to the rugose wood disease complex |
Autor | MARTINELLI, L. COSTA, D. POLETTI, V. FESTI, S. PERI, A. BUZKAN, N. MINAFRA, A. SALDARELLI, P. MARTELLI, G.P. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 321-327 |
Descriptors | Transformacio genetica Proteines Vitis Malalties de la vinya Malalties de la fusta |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Grape and wine proteins of white wine varietals |
Autor | BAYLY, F. C. BERG, H. W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture VOL 17 - 1967 - V: - N: , Pg: 18-32 |
Descriptors | Vi blanc Proteines Raim Vi |
Localització | C 8/132 |
Títol | High-performance capillary electrophoresis of meat, dairy, and cereal proteins |
Autor | BEAN, S. R. LOOKHART, G. L. |
Dades Font | Electrophoresis ISSN: 0173-0835 - 2001 - V: 22- N: 19, Pg: 4207-4215 |
Descriptors | Electroforesi capil?lar Proteines Carn Cereals |
Localització | C 12/2 |
Títol | Immobilized tannin - a novel adsorbent for protein and metal ion. |
Autor | CHIBATA, I. TOSA, T. MORI, T. WATANABE, T. SAKATA, N. |
Dades Font | Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141 - 0229 VOL 8 - mar? 1986 - V: - N: , Pg: 130-136 |
Descriptors | Tanins Proteines Metall Ions Enzims Absorcio Cervesa Cromatografia |
Localització | C 6/32 |
Títol | In vivo activation by ethanol of plasma membrane ATPase of Saccharomyces cerevisiae |
Autor | ROSA, M. F. CORREIA, I. S. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 57 - mar? 1991 - V: - N: 3, Pg: 830-835 |
Descriptors | Etanol Membrana Llevats Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Enzims Plasma Cel.lula ATPasa ATP Metabolisme Microorganismes Proteines |
Localització | C 4/69 |
Títol | Induction of heat proteins and thermotolerance by ethanol in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | PLESSET, J. PALM, C. McLAUGHLIN, C.S. |
Dades Font | Biochemical and Biophysical Research Communications ISSN: 0006-291X VOL 108 - 1982 - V: - N: 3, Pg: 1340-1345 |
Descriptors | Xoc de calor Induccio Proteines Llevats Etanol Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 14/40 |
Títol | Influencia de los clarificantes y de los coadyuvantes del tireje sobre la capacidad espumante de un vino blanco de Bobal |
Autor | GARCIA, M.J. ALVAREZ, I. LIZAMA, V. ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 218-220 |
Descriptors | Vi escumos Proteines Tiratge |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Instabilite proteique des vins blancs et roses. Partie 1/2: Etats des lieux des connaissances |
Autor | MANTEAU, S. POINSAUT, P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 22-24 |
Descriptors | Inestabilitat proteica Vi blanc Vi rosat Proteines Bentonita Electroforesi Terbolesa Tanins |
Títol | Isolation and characterization of soluble proteins in grapes, grape juice, and wine |
Autor | JUINN-CHIN H. HEATHERBELL, D. A |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 6-10 |
Descriptors | Proteines Vi Raim Suc de raim Fenols Clarificacio |
Localització | C 2/80 |
Títol | L'elevage sur lies des vins blancs de Bourgogne II.Evolution des macromolecules: polysaccharides et proteines. |
Autor | FEUILLAT, M. FREYSSINET, M. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 28 - 1989 - V: - N: , Pg: 161-176 |
Descriptors | Vi blanc Borgonya Polisacarids Proteines Autolisi Fermentacio Llevats Most Analisi Vinificacio Conservacio Sediment Posit Solatge Bourgogne |
Localització | C 5/44 |
Títol | L'utilisation des proteines vegetales en oenologie: le point sur l'autorisation et les risques d'allergie |
Autor | LEFEBVRE, S. RESTANI, P. SCOTTI, B. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2003 - V: - N: 202, Pg: 28-32 |
Descriptors | Proteines vegetals Enologia Al?lergia Riscos |
Títol | La Clarificacion de los vinos |
Autor | PEYNAUD, E. RIBEREAU-GAYON, J. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 2438, Pg: 3823-3831 |
Descriptors | Clarificacio Proteines Floculacio Metall Ferro Oxigen Acidesa Col.loide Vi blanc Vi negre Temperatura Gelatina Bentonita Tanins Catio |
Localització | C 4/78 |
Títol | La quiebra proteica, una problematica no del todo resuelta |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos - Enero-Febrero 2003 - V: V- N: 21, Pg: 28-32 |
Descriptors | Proteines Trenca proteica Enologia Vi Posit Bentonita |
Títol | Leche y productos lacteos |
Autor | FALDER RIVERO, A. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2003 - V: 13- N: 67, Pg: 117-133 |
Descriptors | Llet Productes lactis Composicio Proteines Lipids Glucid Mineral Tractament termic Formatge Gelats Kefir Yakulr Vili Iogurt grec |
Títol | Les produits de levure. Application au collage du vin rouge |
Autor | ITURMENDI, N. MOINE, V. TEISSEDRE, P.L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 11-14 |
Descriptors | Llevats Vi rosat Proteines Clarificacio |
Títol | Les proteines vegetales: une nouvelle technique approuvee pour la clarification et le collage des mouts et des vins |
Autor | MARTIN, A. VIDAL, F. SIECZKOWSKI, N. |
Dades Font | Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 48-51 |
Descriptors | Most de raim Produccio de vi Proteines vegetals Dades estadistiques Vi de Fran?a Clarificacio de most |
Títol | Les proteines vegetals, una nova tecnica per millorar la clarificacio de mostos i vins |
Autor | MARTIN, A. SIECZCKOWSKI, N. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2006 - V: 23- N: 75, Pg: 18-19 |
Descriptors | Proteines vegetals Clarificacio Vi Most |
Títol | Low water potentials affect expression of geners encoding vegetative storage proteins and plasma membrane proton ATPase in soybean |
Autor | SUROWY, T.K. BOYER, J.S. |
Dades Font | Plant molecular biology - 1991 - V: - N: 16, Pg: 251-262 |
Descriptors | Membrana plasmatica Paret cel.lular Creixement Arrel Deficit hidric Expressio genetica Llavor Soia Soja ATPasa Proteines |
Localització | C 9/137 |
Títol | Measurement of protein using Bicinchoninic acid |
Autor | SMITH, P.K. KROHN, R.I. HERMANSON, G.T. MALLIA, A.K. GARTNER, F.H. PROVENZANO, M.D. FUJIMOTO, E.K GOEKE, N.M. OLSON, B.J. KLENK, D.C. |
Dades Font | Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 VOL 150 - 1985 - V: - N: , Pg: 76-85 |
Descriptors | Analisi Determinacio Proteines Acid Bicinconinic Sucre Coure Ions Sal Identificacio |
Localització | C 6/17 |
Títol | Membrane proteins associated with amino acid transport by yeast (Saccharomyces cerevisiae) |
Autor | WOODWARD, J.R. KORNBERG, H.L. |
Dades Font | The Biochemical Journal ISSN: 0306-3283 VOL 192 - 1980 - V: - N: , Pg: 659-664 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Membrana Proteines Aminoacid Transport Llevats |
Localització | C 10/136 |
Títol | Methods of analysis and characterization of must and wine proteins |
Autor | POLO, M.C. PUEYO, E. MORENO-ARRIBAS, V. MARTINEZ-RODRIGUEZ, A.J. |
Dades Font | FV - - V: - N: 1093, Pg: 1-14 |
Descriptors | Analisi Metode d'analisi Vi Proteines Most |
Localització | FV 1093 |
Títol | Model studies on the coordination of copper in biological systems. The deprotonated peptide nitrogen as a potential binding site for copper (II) |
Autor | KRONECK, M.H. VORTISCH, V. HEMMERICH, P. |
Dades Font | European Journal of Biochemistry ISSN: 0014-2956 VOL 109 - 1980 - V: - N: , Pg: 603-612 |
Descriptors | Coure Potenciometria Histidina Cisteina Bioquimica Analisi quimica Peptid Espectrofotometria Nitrogen Proteines |
Localització | C 6/42 |
Títol | Molecular and cellular aspects of hydrolysis and absorption |
Autor | LENTZE, M. J. |
Dades Font | American Journal of Clinical Nutrition - 1995 - V: - N: suplement, Pg: 946-951 |
Descriptors | Hidrolisi Transport Absorcio Proteines Monosacarids Regulacio |
Localització | C 7/39 |
Títol | Monosaccharide and oligosaccharide analysis of proteins trasferred to polyvinylidene fluoride membranes after sodium dodecyl sulfatepolyacrylamide gel electrophoresis |
Autor | WIETZHANDLER, M. KADLECEK, D. AVDALOVIC, N. FORTE, J.G. CHOW, D. REID TOWNSEND, R. |
Dades Font | The journal of biological chemistry - mar? 1993 - V: - N: 7, Pg: 5121-5130 |
Descriptors | Monosacarids Oligosacarids Proteines |
Localització | C 9/10 |
Títol | Multiple interactions between Polyphenols and a salivary Proline-Rich protein repeat result in complexation and precipitation |
Autor | BAXTER, N.J. LILLEY, T.H. HASLAM, E. WILLIAMSON, M.P. |
Dades Font | Biochemistry ISSN: 0006-2960 VOL 36 - 1997 - V: - N: , Pg: 5566-5577 |
Descriptors | Polifenols Prolina Saliva Proteines Tanins |
Localització | C 14/27 |
Títol | Phylogenetic characterization of the MIP family of transmembrane channel proteins |
Autor | PARK, J.H. SAIER Jr., M.H. |
Dades Font | The Journal of Membrane Biology ISSN: 0022-2631 - 1996 - V: - N: 153, Pg: 171-180 |
Descriptors | Analisi filogenetica Aquaporin MIP Proteines |
Localització | C 14/50 |
Títol | Physiology and molecular biology of membrane ATPases |
Autor | SUSSMAN, M. R. SUROWY, T. K. |
Dades Font | - 1987 - V: - N: , Pg: 47-70 |
Descriptors | Transport Biologia molecular Membrana plasmatica Proteines Fisiologia ATPasa |
Localització | C 9/116 |
Títol | Poden les proteines estabilitzar l?escuma dels vins escumosos? |
Autor | DOUILLARD, R. PUFF, N. AGUIE-BEGHIN, V. |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1999 - V: - N: 47, Pg: 3-8 |
Descriptors | Vi escumos Proteines Escuma Estabilitzacio |
Títol | Polypeptide markers differentiating juvenile and adult morphogenesis in grapevine |
Autor | HELOIR, M.C. KEDZIORA, P. FOURNIOUX, J.C. LUQUET, G. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 423-426 |
Descriptors | Fertilitat Joventut Micropropagacio Proteines Vitis vinifera |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Polyphenol-Protein Interactions |
Autor | HASLAM, E. |
Dades Font | Biochemistry Journal ISSN: 0006-2936 VOL 139 - 1974 - V: - N: , Pg: 285-288 |
Descriptors | Proteines Polifenols |
Localització | C 14/7 |
Títol | Positive Control of a Regulon for Defenses against Oxidative Stress and Some Heat-Shock Proteins in Salmonella Typhimurium |
Autor | CHRISTMAN, M.F. MORGAN, R.W. JACOBSON, F.S. AMES, B.N. |
Dades Font | Cell ISSN: 0092-8674 VOL 41 - juliol 1985 - V: - N: , Pg: 753-762 |
Descriptors | Peroxid Hidrogen Proteines Salmonella typhimurium |
Localització | C 8/92 |
Títol | Practical High Performance Liquid Chromatography of Proteins and Peptides |
Autor | TEMPST, P. HOOD, L.E. KENT, S.B.H. |
Dades Font | High Performance Liquid Chromatography in Plant Sciences - 1987 - V: 5- N: , Pg: 170-208 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Proteines Peptid |
Localització | C 21/75 |
Títol | Precipitation des proteines salivaires suite a l'interaction avec le vin. Les effets de l'ethanol, du pH, du fructose et des mannoproteines |
Autor | RINALDI, A. GAMBUTI, A. MOIO, L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 23-25 |
Descriptors | Precipitacio Proteines salivals Etanol pH Fructosa Mannoproteines Acid tartric |
Títol | Prediction de l'astringence via l'essai in vitro de reactivite tanins/proteines |
Autor | DINNELA, C. [et al] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 25-27 |
Descriptors | Vi negre Astringencia Tanins Proteines Assaig in vitro Terbolesa Vi Fluorimetria |
Títol | Preparation of inmmobilized proteins covalently coupled through silane coupling agents to inorganic supports. |
Autor | WEETALL, Howard H. |
Dades Font | Applied Biochemistry and Biotechnology. ISSN: 0273 - 2289 VOL 41 - 1993 - V: - N: , Pg: 157-188 |
Descriptors | Proteines Sila Enzims Silici Metall Antigens Anticossos Recipient |
Localització | C 6/37 |
Títol | Probable Oxocarbonium Ion in the Reaction Mechanism of Small Intestinal Sucrase and Isomaltase, A. |
Autor | COGOLI, A. SEMENZA, G. |
Dades Font | Journal of biological Chemistry ISSN: 0021-9258 VOL 250 - octubre 1975 - V: - N: 19, Pg: 7802-7809 |
Descriptors | Isomaltasa Proteines Reaccio Sacarosa |
Localització | C 7/40 |
Títol | Produccio de proteina de diferents varietats de l'alfals |
Autor | MARTINEZ, LL. [et al.] |
Dades Font | Experimentacio agraria - - V: - N: 47, Pg: 3-13 |
Descriptors | Alfals Varietats Produccio Proteines |
Localització | C 24/212 |
Títol | Protein expression during lag phase and growth initiation in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | BREJNING, J. JESPERSEN, L. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2002 - V: - N: 75, Pg: 27-38 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Proteines Marcadors biologics Creixement Expressio genetica |
Localització | C 16/6 |
Títol | Proteinas procedentes de subproductos de industrias alimentarias: metodos de extraccion y propiedades funcionales |
Autor | DIAZ, M. RENDUELES, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 111-118 |
Descriptors | Proteines Subproductes Industria alimentaria Metodes d'extraccio |
Títol | Proteines de stress et expression genique du raisin place en anaerobiose |
Autor | TESNIERE, C. ROMIEU, C. VAYDA, M. ROBIN, J.P. FLANZY, C. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 353-356 |
Descriptors | Proteines Expressio genetica Raim Anaerobiosi |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Proteins analysis from red wines |
Autor | DUCRUET, J. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 341-342 |
Descriptors | Analisi Proteines Vi negre |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Proteins and amino acids in table olives: Relationship to processing and commercial presentation |
Autor | LOPEZ, A. GARRIDO, A. MONTA?O, A. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: 19- N: 2, Pg: 217-228 |
Descriptors | Aminoacid Proteines Oliva Comer? |
Títol | Purification of the Copper Response Extracellular Proteins Secreted by the Copper-Resistant Methanogen Methanobacterium bryantii BKYH and Cloning, Sequencing, and Transcription of the Gene Encoding These Proteins |
Autor | KIM, B. PIHL, T.D. REEVE, J.N. DANIELS, L. |
Dades Font | Journal of Bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 177 - desembre 1995 - V: - N: 24, Pg: 7178-7185 |
Descriptors | Coure Proteines Depuracio |
Localització | C 8/68 |
Títol | Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12 |
Autor | MARCHAL, A. MARULLO, P. MOINE, V. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: 38- N: 141, Pg: 9-11 |
Descriptors | Base molecular Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Proteines Hsp-12 Sabor Sucrositat |
Títol | Red wine bottle deposits I: a predictive assay and an assessment of some factors affecting deposit formation |
Autor | PENG, Z. WATERS, E.J. POCOCK,K.F. WILLIAMS, P.J. |
Dades Font | Australian journal of grape and wine research ISSN: 1322-7130 - 1996 - V: 2- N: 1, Pg: 25-29 |
Descriptors | Vi negre Inestabilitat Proteines |
Localització | C 15/76 |
Títol | Relazioni tra componenti azotate dei mosti e qualita dei vini |
Autor | TRIOLI, G. PARONETTO, L. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0000-20160 - 1992 - V: - N: 1-2, Pg: 29-36 |
Descriptors | Azot Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces ludwigil Metabolisme Proteines |
Localització | C 24/52 |
Títol | Residual amounts of proteinaceous additives in table wine |
Autor | WATTS, D. A. OUGH, C. S. BROWN, W. D |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 46 - 1981 - V: - N: , Pg: 681-687 |
Descriptors | Residus Additius Vi blanc Vi negre Vi de taula analisi bromatologica Proteines Clarificacio Filtracio Most Enzims |
Localització | C 4/118 |
Títol | Residue analysis and effects of 17 alfa-methyltestosterone on body composition of rainbow trout, oncorhynchus mykiss |
Autor | GULLU, K. GUZEL, S. EKICI, K. [et al.] |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 357-362 |
Descriptors | Dieta Nutricio Carn Regulacio hormonal Proteines Proteines animals |
Títol | Stabilisation proteique des vins blancs: evolution des pratiques oenologiques |
Autor | SAUVAGE, F.X. DUFRECHOU, M. PANIGONI, K. SAMSON, A. VERNHET, A. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: 248, Pg: 12-16 (Cahier Technique) |
Descriptors | Vi blanc Proteines Bentonites enologiques Electroforesi Analisi sensorial |
Títol | Stabulation a chaud des jus blancs et roses: une nouvelle pratique prometteusse |
Autor | PIC, L. FAVAREL, J.L. DEBAUD, A. GRANES, D. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 253, Pg: 2-8 |
Descriptors | Microbiologia Proteines Analisi sensorial Vi blanc Vi rosat |
Títol | The Use of electrophoresis in grape and wine research |
Autor | SITTERS, J. H |
Dades Font | Australian Grapegrower and Winemaker ISSN: 0727-3606 - mar? 1988 - V: - N: , Pg: 13-14 |
Descriptors | Electroforesi Vi Inestabilitat Proteines Raim Varietats Identificacio |
Localització | C 2/30 |
Títol | The heat shock and ethanol stress responses of yeast exhibit extensive similarity and functional overlap |
Autor | PIPER, P. W. |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1995 - V: - N: 134, Pg: 121-127 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Estres d'etanol Llevats Tolerancia d'estres Membrana plasmatica H+-ATPasa Proteines Encavalcament Xoc de calor |
Localització | C 23/75 |
Títol | The major intrinsic protein family of arabidopsis has 23 members tha form three distinct groups with functional aquaporins in each group |
Autor | WEIG, A. DESWARTE, C. CHRISPEELS, M. J. |
Dades Font | Plant Physiology ISSN: 0032-0889 - 1997 - V: - N: 114, Pg: 1347-1357 |
Descriptors | Arabidopsi Aquaporin Proteines |
Localització | C 11/83 |
Títol | The plasma membrane of Arabidopsis thaliana contains a mercury-insensitive aquaporin that is a homolog of the tonoplast water channel protein TIP |
Autor | DANIELS, M. J. MIRKOV, T. E. CHRISPEELS, M. J. |
Dades Font | Plant Physiology ISSN: 0032-0889 - 1994 - V: - N: 106, Pg: 1325-1333 |
Descriptors | Membrana plasmatica Arabidopsi Aquaporin Tonoplast Proteines Homologacio |
Localització | C 11/82 |
Títol | Tonoplast intrinsic proteins from cauliflower (Brassica oleracea L. var. botrytis): immunological analysis, cDNA cloning and evidence for expression in meristematic tissues |
Autor | BARRIEU, F. THOMAS, D. MARTY-MAZARS, D. CHARBONNIER, M. MARTY, F. |
Dades Font | Planta ISSN: 0032-0935 - 1998 - V: - N: 204, Pg: 335-344 |
Descriptors | Tonoplast Cauliflor Proteines Analisi immunologica cCNA Clonatge Meristema |
Localització | C 11/81 |
Títol | Ultrafiltration of protein solutions on ZrO2 membranes. The influence of surfactant chemistry and solution chemistry on adsorption. |
Autor | DUMON, S. BARNIER, H. |
Dades Font | Journal of membrane Science ISSN: 0376-7388 VOL 74 - - V: - N: 3, Pg: 289-302 |
Descriptors | Albumina Microbiologia Superficie Analisi Proteines Analisi Ultrafiltracio Concentracio Absorcio Membrana Zirconia Polaritzacio de concentracio |
Localització | C 6/10 |
Títol | Valoracion de varios metodos de extraccion de proteinas de pared de levaduras |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2006 - V: LXI- N: 3106, Pg: 486-489 |
Descriptors | Extraccio Proteines Llevats vinics Llevats |
Títol | Variability among wines to protein clouding |
Autor | MORETTI, R. H. BERG, H. W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - - V: - N: , Pg: 69-78 |
Descriptors | Vi Proteines |
Localització | C 8/131 |