Registres trobats: 27
Títol | Aprofundir en un plaer: la degustacio del cava |
Autor | Institut Catala de la Vinya i del Vi |
Dades Font | Catalunya rural i agraria ISSN: 1134-2390 - desembre-gener 1996-1997 - V: - N: 30, Pg: 34-37 |
Descriptors | Analisi sensorial Cava Escuma Temperatura Sabor |
Títol | Aspectes fisico-quimics relacionats amb la capacitat escumant de diferents varietats de raim |
Autor | COMELLES, F. BOSCH, M. P. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - desembre 1991 - V: - N: 23-24, Pg: 7-16 |
Descriptors | Raim Varietats Cava Elaboracio Escuma Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Tensioactius Analisi Biotensioactius Vi base |
Títol | Aspectos fisico-quimicos relacionados con la capacidad espumante de diferentes variedades de uva |
Autor | COMELLES, F. BOSCH, M. P. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 51-60 |
Descriptors | Raim Varietats Cava Elaboracio Escuma Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Tensioactius Analisi Biotensioactius Vi base |
Títol | Bortrytis affecte la mousse et les proteines. Vins champenois |
Autor | VITI DE LA VIGNE AU VIN |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Novembre/Decembre 2007 - V: 31- N: 334/335, Pg: 48-49 |
Descriptors | Enologia Vi Botritis Botrytis cinerea Fran?a Champagne Proteines Escuma |
Títol | Caracteristiques de la capacite de formation de mousse des vins mousseux et des vins de base destines aux champagnes |
Autor | SMIRNOVA, A.M. REBINDERE, P.A |
Dades Font | FV - octubre 1969 - V: - N: 336, Pg: 3 p. |
Descriptors | Escuma Vi escumos Vi base Determinacio |
Localització | FV 336 |
Títol | Compostos implicats en l'estabilitzacio i la desestabilitzacio de l'escuma dels vins escumosos. |
Autor | ROBILLARD, B. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL Any 12 - 1995 - V: - N: 34, Pg: 3-9 |
Descriptors | Vi escumos Escuma Compostos Estabilitzacio Desestabilitzacio |
Títol | Compte rendu des travaux |
Autor | |
Dades Font | - maig 1987 - V: - N: , Pg: 1-16 |
Descriptors | Vi Filtracio tangencial Col.loide Enzims Estabilitzacio tartrica Membrana Osmosi inversa Most Ultrafiltracio Microfiltracio tangencial Escuma Carboximeticel.lulosa |
Localització | C 1/1 |
Títol | Cuantificacion del CO2 y evaluacion de la calidad de la espuma en vinos espumosos. |
Autor | MORENO-ARRIBAS, M. V. PUEYO, E. POLO, M. C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 123-127 |
Descriptors | Escuma Vi escumos Qualitat Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Títol | Determination des residus d'un antimousse constitue de mono et diglycerides utilise dans les vins aux USA |
Autor | CAPUTI, A. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 912, Pg: 6 p. |
Descriptors | Estats Units d'America Vi Escuma Residus Determinacio Analisi Ionitzacio Cromatografia de gasos Analisi bromatologica |
Localització | FV 912 |
Títol | Films and foams champagne wines |
Autor | SENEE, J. ROBILLARD, B. VIGNES-ADLER, M. |
Dades Font | Food hydrocolloids ISSN: 0268-005X - 1998 - V: 13- N: , Pg: 15-26 |
Descriptors | Champagne Propietats Escuma Llevats Glicoproteines |
Localització | C 12/36 |
Títol | Incidence des macromolecules sur la tenue de mousse d'un champagne |
Autor | DOUILLARD, R. AGUIE-BEGHIN, V. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril 2011 - V: - N: 246, Pg: 20-26 |
Descriptors | Escuma Cava Macromolecules Estabilitat Corona |
Títol | Influencia de les propietats superficials dels tensioactius d'origen natural a l'elaboracio d'un vi de cava |
Autor | BOSCH, M. P. COMELLES, F. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 10-14 |
Descriptors | Tensioactius Escuma Cava Elaboracio Etanol Glicerol Acid tartric Acid tartaric Aminoacid Glucoproteina Lipoproteines Polisacarids Biotensioactius |
Títol | Influencia del tipus de clarificacio del vi base i dels coadjuvants de tiratge sobre la qualitat de l'escuma dels vins efervescents |
Autor | VANRELL, G. et al. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 10-14 |
Descriptors | Escuma Qualitat Coadjuvant Vi base Vi escumos |
Títol | Informe de la 17? reunion del grupo de expertos tecnologia del vino |
Autor | MINGUEZ, S. |
Dades Font | - maig 1988 - V: - N: , Pg: 1-3 |
Descriptors | Escuma Vi Escumar |
Localització | C 1/2 |
Títol | L'us de llevats immobilitzats en la presa d'escuma : un trienni de proves |
Autor | DARIA, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 9-17 |
Descriptors | Vi escumos Llevats Immobilitzacio Escuma Ampolla Pressio Aroma |
Títol | La elaboracion de los vinos espumosos y su repercusion en la composicion quimica y la calidad |
Autor | POLO, M.C. POZO BAYON, M.A. MARTINEZ RODRIGUEZ, A.J. MORENO ARRIBAS, M.V. PUEYO, E. MARTIN ALVAREZ, P.J. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 15787-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 55-60 |
Descriptors | Vi escumos Vinificacio Composicio quimica Qualitat Metode transfer Escuma |
Títol | La espuma del cava un delicado equilibrio |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 28-32 |
Descriptors | Escuma Cava Bombolles |
Títol | La higiene en la bodega |
Autor | BARRIO FERNANDEZ, M.C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio/Septiembre 1999 - V: - N: 63, Pg: 46-50 |
Descriptors | Qualitat Higiene Celler Neteja Escuma Desinfeccio |
Títol | Le role du verre sur l'effervescence et la mousse du Champagne... experiences a l'appui |
Autor | DUTEURTRE, B. ROBILLARD, B. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 17-19 |
Descriptors | Copa Efervescencia Escuma Cava Servir el cava |
Títol | Measurement of the foam stability of beers. |
Autor | RUDIN, A.D. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 63 - 1957 - V: - N: , Pg: 506-509 |
Descriptors | Cervesa Elaboracio Escuma Estabilitzacio |
Localització | C 6/34 |
Títol | Poden les proteines estabilitzar l?escuma dels vins escumosos? |
Autor | DOUILLARD, R. PUFF, N. AGUIE-BEGHIN, V. |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1999 - V: - N: 47, Pg: 3-8 |
Descriptors | Vi escumos Proteines Escuma Estabilitzacio |
Títol | Resolution oeno 1/92 : procedes puor limiter la formation de mousse |
Autor | |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Escuma Most Formacio Reglament |
Localització | C 2/6 |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Relacion entre la composicion quimica y las caracteristicas de la espuma en vinos de cava |
Autor | POLO, M. C. PUEYO, E. MORENO-ARRIBAS, M. V. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Escuma Composicio Caracteristiques Cava |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | The Foaming properties of beer. |
Autor | BAMFORTH, C. W. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 91 - novembre-desembre 1985 - V: - N: , Pg: 370-383 |
Descriptors | Cervesa Elaboracio Caracteristiques Escuma Constituents Metanol Ions Metall Llevats Fermentacio Additius |
Localització | C 6/35 |
Títol | The endogenous particles of sparkling wine and their influence on the foaming behaviour |
Autor | SENEE, J. VIAUX, L. ROBILLARD, B. DUTEURTRE, B. VIGNES-ADLER, M. |
Dades Font | Food Hydrocolloids ISSN: 0268-005X - 1998 - V: 12- N: 2, Pg: 217-226 |
Descriptors | Estabilitat Escuma Vi escumos Champagne Particules endogenes |
Localització | C 12/3 |
Títol | Valoracio de la qualitat escumant d'un cava |
Autor | GALLART MARIMON, M. SUBERBIOLA, G. BUJAN, J. LOPEZ TAMAMES, E. BUXADERAS, S. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2002 - V: 19- N: 61, Pg: 6-11 |
Descriptors | Qualitat escumant Cava Valoracio Escuma |
Títol | Voyage au coeur d'une flute de champagne |
Autor | LIGER-BELAIR, G. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 12-16 |
Descriptors | Cava Servir el cava Escuma Degustacio Bombolles Gas carbonic |