Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Escuma

Resultat de la cerca

Registres trobats: 27


Títol Aprofundir en un plaer: la degustacio del cava
Autor Institut Catala de la Vinya i del Vi  
Dades Font Catalunya rural i agraria ISSN: 1134-2390 - desembre-gener 1996-1997 - V: - N: 30, Pg: 34-37
Descriptors Analisi sensorial Cava Escuma Temperatura Sabor

Títol Aspectes fisico-quimics relacionats amb la capacitat escumant de diferents varietats de raim
Autor COMELLES, F.   BOSCH, M. P.   CASTRO, J. J. de  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - desembre 1991 - V: - N: 23-24, Pg: 7-16
Descriptors Raim Varietats Cava Elaboracio Escuma Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Tensioactius Analisi Biotensioactius Vi base

Títol Aspectos fisico-quimicos relacionados con la capacidad espumante de diferentes variedades de uva
Autor COMELLES, F.   BOSCH, M. P.   CASTRO, J. J. de  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 51-60
Descriptors Raim Varietats Cava Elaboracio Escuma Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Tensioactius Analisi Biotensioactius Vi base

Títol Bortrytis affecte la mousse et les proteines. Vins champenois
Autor VITI DE LA VIGNE AU VIN  
Dades Font Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Novembre/Decembre 2007 - V: 31- N: 334/335, Pg: 48-49
Descriptors Enologia Vi Botritis Botrytis cinerea Fran?a Champagne Proteines Escuma

Títol Caracteristiques de la capacite de formation de mousse des vins mousseux et des vins de base destines aux champagnes
Autor SMIRNOVA, A.M.   REBINDERE, P.A  
Dades Font FV - octubre 1969 - V: - N: 336, Pg: 3 p.
Descriptors Escuma Vi escumos Vi base Determinacio
Localització FV 336

Títol Compostos implicats en l'estabilitzacio i la desestabilitzacio de l'escuma dels vins escumosos.
Autor ROBILLARD, B.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL Any 12 - 1995 - V: - N: 34, Pg: 3-9
Descriptors Vi escumos Escuma Compostos Estabilitzacio Desestabilitzacio

Títol Compte rendu des travaux
Autor
Dades Font - maig 1987 - V: - N: , Pg: 1-16
Descriptors Vi Filtracio tangencial Col.loide Enzims Estabilitzacio tartrica Membrana Osmosi inversa Most Ultrafiltracio Microfiltracio tangencial Escuma Carboximeticel.lulosa
Localització C 1/1

Títol Cuantificacion del CO2 y evaluacion de la calidad de la espuma en vinos espumosos.
Autor MORENO-ARRIBAS, M. V.   PUEYO, E.   POLO, M. C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 123-127
Descriptors Escuma Vi escumos Qualitat Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic

Títol Determination des residus d'un antimousse constitue de mono et diglycerides utilise dans les vins aux USA
Autor CAPUTI, A.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 912, Pg: 6 p.
Descriptors Estats Units d'America Vi Escuma Residus Determinacio Analisi Ionitzacio Cromatografia de gasos Analisi bromatologica
Localització FV 912

Títol Films and foams champagne wines
Autor SENEE, J.   ROBILLARD, B.   VIGNES-ADLER, M.  
Dades Font Food hydrocolloids ISSN: 0268-005X - 1998 - V: 13- N: , Pg: 15-26
Descriptors Champagne Propietats Escuma Llevats Glicoproteines
Localització C 12/36

Títol Incidence des macromolecules sur la tenue de mousse d'un champagne
Autor DOUILLARD, R.   AGUIE-BEGHIN, V.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril 2011 - V: - N: 246, Pg: 20-26
Descriptors Escuma Cava Macromolecules Estabilitat Corona

Títol Influencia de les propietats superficials dels tensioactius d'origen natural a l'elaboracio d'un vi de cava
Autor BOSCH, M. P.   COMELLES, F.   CASTRO, J. J. de  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 10-14
Descriptors Tensioactius Escuma Cava Elaboracio Etanol Glicerol Acid tartric Acid tartaric Aminoacid Glucoproteina Lipoproteines Polisacarids Biotensioactius

Títol Influencia del tipus de clarificacio del vi base i dels coadjuvants de tiratge sobre la qualitat de l'escuma dels vins efervescents
Autor VANRELL, G. et al.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 10-14
Descriptors Escuma Qualitat Coadjuvant Vi base Vi escumos

Títol Informe de la 17? reunion del grupo de expertos tecnologia del vino
Autor MINGUEZ, S.  
Dades Font - maig 1988 - V: - N: , Pg: 1-3
Descriptors Escuma Vi Escumar
Localització C 1/2

Títol L'us de llevats immobilitzats en la presa d'escuma : un trienni de proves
Autor DARIA, M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 9-17
Descriptors Vi escumos Llevats Immobilitzacio Escuma Ampolla Pressio Aroma

Títol La elaboracion de los vinos espumosos y su repercusion en la composicion quimica y la calidad
Autor POLO, M.C.   POZO BAYON, M.A.   MARTINEZ RODRIGUEZ, A.J.   MORENO ARRIBAS, M.V.   PUEYO, E.   MARTIN ALVAREZ, P.J.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 15787-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 55-60
Descriptors Vi escumos Vinificacio Composicio quimica Qualitat Metode transfer Escuma

Títol La espuma del cava un delicado equilibrio
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 28-32
Descriptors Escuma Cava Bombolles

Títol La higiene en la bodega
Autor BARRIO FERNANDEZ, M.C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio/Septiembre 1999 - V: - N: 63, Pg: 46-50
Descriptors Qualitat Higiene Celler Neteja Escuma Desinfeccio

Títol Le role du verre sur l'effervescence et la mousse du Champagne... experiences a l'appui
Autor DUTEURTRE, B.   ROBILLARD, B.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 17-19
Descriptors Copa Efervescencia Escuma Cava Servir el cava

Títol Measurement of the foam stability of beers.
Autor RUDIN, A.D.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 63 - 1957 - V: - N: , Pg: 506-509
Descriptors Cervesa Elaboracio Escuma Estabilitzacio
Localització C 6/34

Títol Poden les proteines estabilitzar l?escuma dels vins escumosos?
Autor DOUILLARD, R.   PUFF, N.   AGUIE-BEGHIN, V.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1999 - V: - N: 47, Pg: 3-8
Descriptors Vi escumos Proteines Escuma Estabilitzacio

Títol Resolution oeno 1/92 : procedes puor limiter la formation de mousse
Autor
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Fermentacio alcoholica Escuma Most Formacio Reglament
Localització C 2/6

Títol Seminari d'estiu d'Enologia ; Relacion entre la composicion quimica y las caracteristicas de la espuma en vinos de cava
Autor POLO, M. C.   PUEYO, E.   MORENO-ARRIBAS, M. V.  
Dades Font Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Escuma Composicio Caracteristiques Cava
Localització 634.8:663.2(061.3) SEM

Títol The Foaming properties of beer.
Autor BAMFORTH, C. W.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 91 - novembre-desembre 1985 - V: - N: , Pg: 370-383
Descriptors Cervesa Elaboracio Caracteristiques Escuma Constituents Metanol Ions Metall Llevats Fermentacio Additius
Localització C 6/35

Títol The endogenous particles of sparkling wine and their influence on the foaming behaviour
Autor SENEE, J.   VIAUX, L.   ROBILLARD, B.   DUTEURTRE, B.   VIGNES-ADLER, M.  
Dades Font Food Hydrocolloids ISSN: 0268-005X - 1998 - V: 12- N: 2, Pg: 217-226
Descriptors Estabilitat Escuma Vi escumos Champagne Particules endogenes
Localització C 12/3

Títol Valoracio de la qualitat escumant d'un cava
Autor GALLART MARIMON, M.   SUBERBIOLA, G.   BUJAN, J.   LOPEZ TAMAMES, E.   BUXADERAS, S.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2002 - V: 19- N: 61, Pg: 6-11
Descriptors Qualitat escumant Cava Valoracio Escuma

Títol Voyage au coeur d'une flute de champagne
Autor LIGER-BELAIR, G.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 12-16
Descriptors Cava Servir el cava Escuma Degustacio Bombolles Gas carbonic