Registres trobats: 3
Títol | Approximation of per cent brightness and dominant wave length and some blending application with red wines. |
Autor | OUGH, C. S. BERG, H. W. CHICHESTER, C. O. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 32-39 |
Descriptors | Vi negre Color Analisi |
Localització | C 4/43 |
Títol | Grape and wine proteins of white wine varietals |
Autor | BAYLY, F. C. BERG, H. W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture VOL 17 - 1967 - V: - N: , Pg: 18-32 |
Descriptors | Vi blanc Proteines Raim Vi |
Localització | C 8/132 |
Títol | Variability among wines to protein clouding |
Autor | MORETTI, R. H. BERG, H. W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - - V: - N: , Pg: 69-78 |
Descriptors | Vi Proteines |
Localització | C 8/131 |