Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BERG, H. W.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Approximation of per cent brightness and dominant wave length and some blending application with red wines.
Autor OUGH, C. S.   BERG, H. W.   CHICHESTER, C. O.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 32-39
Descriptors Vi negre Color Analisi
Localització C 4/43

Títol Grape and wine proteins of white wine varietals
Autor BAYLY, F. C.   BERG, H. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture VOL 17 - 1967 - V: - N: , Pg: 18-32
Descriptors Vi blanc Proteines Raim Vi
Localització C 8/132

Títol Variability among wines to protein clouding
Autor MORETTI, R. H.   BERG, H. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - - V: - N: , Pg: 69-78
Descriptors Vi Proteines
Localització C 8/131