Registres trobats: 4
Títol | Effects of different enological treatments on dissolved oxygen in wines |
Autor | CASTELLARI, M. et al. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2004 - V: XVI- N: 3, Pg: 387-397 |
Descriptors | Tractament enologic Oxigen Vi Oxigenacio Vinificacio |
Títol | Einfluss oenologischer Verfahren auf die Zusammensetzung der Polyphenole im Rotwein |
Autor | FISCHER, U. LOCHNER, M. CLOS, D. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 701-717 |
Descriptors | Tractament enologic Compostos polifenolics Polifenols Vi negre Enologia |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Reglementation communautaire des pratiques et traitements oenologiques |
Autor | SUDRAUD, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin - 1978 - V: - N: 2, Pg: 121-140 |
Descriptors | Practiques enologiques Tractament enologic Reglamentacio comunitaria |
Localització | C 18/125 |
Títol | Tratamientos enologicos, flora fermentativa y compuestos volatiles minoritarios en vinos blancos de la Denominacion de Origen Vinos de Madrid |
Autor | ARROYO, T. CABELLOS, J.M. GOMEZ, J.L. MINGUEZ, J.M. PEDREGOSA, A. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 467-480 |
Descriptors | Tractament enologic Flora fermentativa Compostos volatils minoritaris Vi blanc Madrid DO |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |