Registres trobats: 4
Títol | Comparasion de la modification de la composition cationique et des autres techniques de stabilisation tartrique |
Autor | LASANTER, B. DIAZ, F. |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: 1-7 |
Descriptors | Estabilitzacio tartrica Catio Composicio Acid tartric Acid tartaric Estabilitzacio |
Localització | C 2/7 |
Títol | Elaboracion de vinos blancos y tintos de calidad |
Autor | DIAZ, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1991 - V: - N: 15, Pg: 48-56 |
Descriptors | Vinificacio Vi blanc Vi negre Qualitat Envelliment Fermentacio |
Títol | La Formacion de compuestos volatiles en los vinos blancos : factores de influencia |
Autor | LOPEZ, T. DIAZ, F. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - gener 1991 - V: - N: 1, Pg: 56-59 |
Descriptors | Vi blanc Aroma Esters Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Títol | Refrigeracion y congelacion criogenica |
Autor | GOMEZ-PASTRANA RUBIO, J.M. DIAZ, F. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 30-33 |
Descriptors | Industria alimentaria Congelacio Refrigeracio Criogenia Conservacio frigorifica Conservacio d'aliments Fred industrial |