Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
DIAZ, F.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Comparasion de la modification de la composition cationique et des autres techniques de stabilisation tartrique
Autor LASANTER, B.   DIAZ, F.  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: 1-7
Descriptors Estabilitzacio tartrica Catio Composicio Acid tartric Acid tartaric Estabilitzacio
Localització C 2/7

Títol Elaboracion de vinos blancos y tintos de calidad
Autor DIAZ, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1991 - V: - N: 15, Pg: 48-56
Descriptors Vinificacio Vi blanc Vi negre Qualitat Envelliment Fermentacio

Títol La Formacion de compuestos volatiles en los vinos blancos : factores de influencia
Autor LOPEZ, T.   DIAZ, F.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - gener 1991 - V: - N: 1, Pg: 56-59
Descriptors Vi blanc Aroma Esters Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre

Títol Refrigeracion y congelacion criogenica
Autor GOMEZ-PASTRANA RUBIO, J.M.   DIAZ, F.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 30-33
Descriptors Industria alimentaria Congelacio Refrigeracio Criogenia Conservacio frigorifica Conservacio d'aliments Fred industrial