Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Influence of olive storage and processing on some characteristics of olive oil. Utjecaj uveta cuvanja i prerade maslina na neka svojstva maslinovog ulja
Autor RADE, Desanka   STRUCELJ, Dubravka   MOKROVCAK, Z.   HRBOKA, Z.  
Revista Prehrambeno-tehnology. Biotehnology Review
Numero 33
Mes
Any 1995
Pàgina 119-122
Lloc
Descriptors Olivera   Oli d'oliva   Premsatge   Extraccio per centrifugacio   Acids grassos   Clorofil.lacio   Collita   Lastovka   Valor peroxid   Materia insaponificable   Saponificacio   Absorcio  
Localització C 5/113


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.