Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol AFCA y la universidad de lleida reunen a los nuevos aditivos e ingredientes funcionales
Autor
Revista Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad
Numero 393
Mes Mayo
Any 2008
Pàgina 22-27
Lloc Madrid
Descriptors Jornades   Ingredients funcionals   Additius   Aliments funcionals   Seguretat alimentaria   Conservant   Conservacio d'aliments   Industria alimentaria   Greix   Estabilitzant   Suc   Poliol   Carbohidrats   Microelements   Unio Europea   Reglament europeu   Polifenols   Calci   Te   Carotenoides   Cultiu probiotic   Cel?lulosa   Envasat  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.