Registres trobats: 3
Títol | Caracterizacion fenotipica y por RAPD-PCR de levaduras aisladas durante el proceso de maduracion de jamon iberico |
Autor | ANDRADE, M?.J. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 48-50 |
Descriptors | Caracteritzacio fenotipica Llevats aillats Pernil iberic Maduracio |
Títol | Fenoles en uvas y vinos. Compuestos flavonoides y no flavonoides |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4481-4487 |
Descriptors | Caracteritzacio fenotipica Components del vi Comportament fenolic Vi Elaboraciode vi Raim Produccio de raim Flavonoides Caracteristiques fenoliques Polifenols |
Títol | Phenotypic Characterization and RAPD-PCR Profiling of Acetobacter sp. isolated from spirit vinegar production |
Autor | TROEK, J. RAMUS, J. RASPOR, P. |
Dades Font | Food technology and biotechnology ISSN: 1330-9862 VOL 35 - 1997 - V: - N: 1, Pg: 63-67 |
Descriptors | Caracteritzacio fenotipica RADP-PCR Acetobacter Vinagre |
Localització | C 11/76 |