Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ARICPC

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Adaptacion del sistema de Analisis de Riesgos e Identificacion y Control de Puntos Criticos (ARICPC) en la gestion de la calidad microbiologica de la horchata de chufa
Autor SELMA, M.V.   VALERO, M.   FERNDANDEZ, P.S.   SALMERON, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2002 - V: XXI- N: 165, Pg: 83-89
Descriptors ARCPC Qualitat microbiologica Orxata de chufa Analisi microbiologica Qualitat alimentaria Elaboracio Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Desarrollo de un sistema de analisis de riesgos, identificacion y control de puntos criticos (ARICPC)para frutas secas
Autor VAZQUEZ, A.   VAZQUEZ, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2001 - V: XX- N: 162, Pg: 67-74
Descriptors Sistema ARCPC Fruits secs Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Desarrollo del ARICPC
Autor VALDIVIA, M   RUIZ.M.D   BLANCA, R.M  
Dades Font Alimentacio.Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - octubre 2000 - V: - N: 8, Pg: 97-101
Descriptors Analisi de riscos ARICPC Analisi de riscos i control de punts critics Qualitat Industria alimentaria

Títol Determinacion de ARICPC en industrias carnicas: identificacion bacteriologica
Autor BENEZET, A.   DE LA OSA, J.M.   BOTAS, M.   OLMO, N.   PEDREGAL, E.   PEREZ FLOREZ, F.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - julio-agosto 2000 - V: - N: 314, Pg: 157-160
Descriptors Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Carn Indusria carnica Identificacio bacteriologica

Títol La evaluacion del riesgo: una metodologia para fijar los niveles de proteccion de los consumidores
Autor MORENO, B.   CAPITA, R.   GARCIA ARMESTO, M.R.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5557 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 45-50
Descriptors Proteccio Consumidor Avaluacio de riscos HACCP ARICPC Sistema de qualtiat Riscos