Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Adaptacion del sistema de Analisis de Riesgos e Identificacion y Control de Puntos Criticos (ARICPC) en la gestion de la calidad microbiologica de la horchata de chufa
Autor SELMA, M.V.   VALERO, M.   FERNDANDEZ, P.S.   SALMERON, C.  
Revista Alimentacion Equipos y Tecnologia
Numero 165
Mes Enero-Febrero
Any 2002
Pàgina 83-89
Lloc Madrid
Descriptors ARCPC   Qualitat microbiologica   Orxata de chufa   Analisi microbiologica   Qualitat alimentaria   Elaboracio   Analisi de riscos i control de punts critics  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.