Registres trobats: 3
Títol | Aspectos a considerar en el analisis de peligros y puntos de control criticos (APPCC)de una industria productora de mermeladas |
Autor | SERRA BIGAS, M.M. CALVO TORRAS, M.A. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 79-80 |
Descriptors | Analisi de riscos Punts de control critics APPCC HACCP Industria Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Tecnologia para la deteccion de metales en la industria alimentaria. Evitar el metal para aumentar la rentabilidad |
Autor | GILES, N. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 245, Pg: 32-36 |
Descriptors | Deteccio Metall Industria alimentaria HACCP Punts de control critics Seguretat alimentaria |
Títol | Une demarche de progres en continu. Qualite de la vendange |
Autor | SI. S |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Septembre 2008 - V: 32- N: 343, Pg: 38-40 |
Descriptors | Fran?a Vinya Verema Vinificacio Punts de control critics Temperatura Projecte de millora 2007 2008 Transport Tria Optimitzacio |