Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
VIOQUE, M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Analisis sensorial y calidad de los quesos
Autor VIOQUE, M.   GOMEZ, R.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2006 - V: XXV- N: 214, Pg: 70-73
Descriptors Analisi sensorial Formatge Qualitat

Títol Coagulantes vegetales empleados en la fabricacion de quesos tradicionales. Caracterizacion de algunas variedades
Autor VIOQUE, M.   GOMEZ, R.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2005 - V: XXIV- N: 203, Pg: 48-55
Descriptors Coagulants vegetals Fabricacio Formatge Varietats

Títol Influencias de la congelacion en las caracteristicas fisico-quimicas, bioquimicas y sensoriales del queso
Autor TEJADA, L.   GOMEZ, R.   VIOQUE, M.   SANCHEZ, E.   FERNANDEZ-SALGUERO, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 61-66
Descriptors Congelacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques quimiques Caracteristiques sensorials Formatge Industria lactica