Registres trobats: 4
Títol | El reto tecnologico de la aplicacion de las temperaturas en los alimentos (I) |
Autor | MARTIN CANTOS, J.P. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2005 - V: XXIV- N: 204, Pg: 81-84 |
Descriptors | Temperatura Aliments Cadena del fred Microorganismes |
Títol | El reto tecnologico de la aplicacion de las temperaturas en los alimentos (y II) |
Autor | MARTIN CANTOS, J.P. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 77-80 |
Descriptors | Temperatura Aliments Microorganismes Control Refrigeracio Tractament termic |
Títol | Fundamentos del analisis microbiologico de alimentos |
Autor | MARTIN CANTOS, J.P. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 58-63 |
Descriptors | Analisi microbiologica Aliments |
Títol | La tecnica de congelacion y sus efectos sobre los alimentos |
Autor | MARTIN CANTOS, J.P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2006 - V: XXV- N: 208, Pg: 63-68 |
Descriptors | Congelacio Aliments Efectes Nucleacio Cristal?litzacio |