Registres trobats: 127
Títol | 1-MPC: una nueva alternativa para mejorar el almacenamiento y la calidad de la fruta |
Autor | LARRIGAUDIERE, C. VILAPLANA, R. DUPILLE, E. |
Dades Font | Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - Septiembre-Octubre 2005 - V: - N: 153, Pg: 37-44 |
Descriptors | 1-MCP Qualitat de la fruita Fruita Conservacio Etile |
Títol | Almacenamiento frigorifico de peras |
Autor | GRAELL, J. ECHEVERRIA, G. LARA, I. [et al.] |
Dades Font | Fruticultura profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 168, Pg: 47-54 |
Descriptors | Pera Qualitat Conservacio Conservacio frigorifica |
Títol | Aplicacion de atmosferas y/o controladas a la conservacion de vegetales |
Autor | SANCHEZ, M.C. CAMARA, M. DIEZ, C. TORIJA, M.E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2001 - V: XX- N: 159, Pg: 51-58 |
Descriptors | Atmosfera modificada Atmosfera controlada Conservacio Vegetals |
Títol | Aplicacion de los pulsos electricos de alta tension para la conservacion de alimentos |
Autor | ROSELL, J.R. ARANTEGUI, J. MARTIN, O. BARBOSA, G.V. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 109-114 |
Descriptors | Pols electric d'alta tensio Conservacio Aliments Pasteuritzacio Oli d'oliva |
Títol | Aplicacion de tecnicas de conservacion por frio para lograr alimentos mas seguros y de calidad |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2009 - V: - N: 400, Pg: 52-62 |
Descriptors | Congelats Industria alimentaria Conservacio Fred Seguretat alimentaria Qualitat alimentaria |
Títol | Approache qualitative de la conservation des vins rouges fruites |
Autor | LEMPEREUR, V. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 331-336 |
Descriptors | Conservacio Vi negre |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Armarios bodega climatizados. Una alternativa a la bodega tradicional |
Autor | MATA CABRERA, F. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2005 - V: V- N: 22, Pg: 63-66 |
Descriptors | Armari Cellers Climatitzacio Conservacio Vi Enologia |
Títol | Aspectos tecnologicos del uso del SO2 en vinificacion y en la conservacion de los vinos : situacion de su empleo en el Uruguay |
Autor | FRUTOS, E. de |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Vinificacio Tecnologia Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Uruguai Conservacio Reglament |
Localització | C 2/7 |
Títol | Atmosferas modificadas en la conservacion de frutas y hortalizas |
Autor | GUILLEN, P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 105-108 |
Descriptors | Conservacio Atmosfera modificada Fruita Hortalisses Envasat |
Títol | Bases fisiologicas del efecto de altas concentraciones de CO2 en la mejora de la conservacion de frutos a bajas temperaturas |
Autor | MERODIO, C. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Mayo 2007 - V: - N: 189, Pg: 79-80 |
Descriptors | Fruita Conservacio CO2 Baixa temperatura |
Títol | Choisir un isolant : encore trop d'erreurs |
Autor | MONTIGAUD, Vincent |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1991 - V: - N: 154, Pg: 61-62 |
Descriptors | Aillants Temperatura Aillament termic Envelliment Conservacio Celler Cost |
Títol | Como conservar el vino |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2008 - V: - N: 69, Pg: 22-29 |
Descriptors | Vi Emmagatzematge Emmagatzematge de vins Conservacio Temps Temps de conservacio Temperatura Tipus de cultiu |
Títol | Como servir y conservar el cava |
Autor | Cofraria dels vins de cava Sant Sadurni |
Dades Font | - 1990 - V: - N: , Pg: 16 p. |
Descriptors | Cava Elaboracio Produccio Vinificacio Conservacio |
Localització | C 5/112 |
Títol | Concepto de variedad vegetal en viticultura (y III), El. Estudio de una nomenclatura |
Autor | BLAZQUEZ, J.M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4276-4279 |
Descriptors | Viticultura Varietats de vinya Varietats Vinya Varietats vegetals Sistema de tria Llavor del raim Llavor Politica agraria CEE Legislacio vitivinicola Conservacio Taxonomia Hibridacio |
Títol | Condiciones recomendadas para la conservacion en AC de manzanas Gala y Fuji. Experiencias en Espa?a |
Autor | GRAELL, J. et al. |
Dades Font | Fruticultura Profesional - Julio-Agosto 2006 - V: - N: 159, Pg: 25-29 |
Descriptors | Alteracions Atmosfera controlada Qualitat Conservacio Fuji Gala Poma |
Títol | Conditionnement. Prolonger la vie du BIB |
Autor | LEVEQUE, O. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 40-42 |
Descriptors | Tecnologia vinicola Tecniques enologiques Distribucio Conservacio Vi BIB Bag-in-box |
Títol | Conservacio del vins en bon estat: comunicat d'interes a tot el sector vinicola |
Autor | Incavi |
Dades Font | - 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Lluita preventiva Prevencio Conservacio Reglament Legislacio Qualitat Control de qualitat |
Localització | C 4/36 |
Títol | Conservacion de frutas. Elaboracion de confituras y mermeladas |
Autor | CAMACHO SALAS, E. DIEZ MARQUES, C. CAMARA HURTADO, M.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 51-56 |
Descriptors | Conservacio Fruita Melmelada Elaboracio |
Títol | Conservacion de los alimentos mediante pulsos electricos de alto voltaje: mecanismos de inactivacion microbiana |
Autor | GARCIA, D. SOMOLINOS, M. PAGAN, R. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 48-51 |
Descriptors | Aliments Conservacio Pols electric Pols eletric d'alt voltatge Inactivacio microbiana |
Títol | Conservacion de queso fresco con fibra de subproductos citricos |
Autor | LARIO, Y. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 83-87 |
Descriptors | Formatge fresc Conservacio Fibra Citrics Industria lletera Lactics Subproductes citrics |
Títol | Conservacion de vino bajo atmosfera de nitrogeno |
Autor | MONDRIA PORTOLES, Rafael |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1991 - V: - N: 12, Pg: 53-58 |
Descriptors | Vi Conservacio Nitrogen Oxidacio Gas |
Títol | Conservacion por liofilizacion de diferentes especies de generos de levaduras |
Autor | ABREU, J. GONZALEZ, J. JAQUEMAN, F. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2003 - V: - N: 343, Pg: 119-122 |
Descriptors | Liofilitzacio Llevats Varietats Conservacio |
Títol | Conservacion y mantenimiento de citricos. Efectos de las heladas |
Autor | ESPIN FERNANDEZ, A. |
Dades Font | Todo Citrus ISSN: 1138-8811 - Julio-Septiembre 2005 - V: VII- N: 30, Pg: 17-22 |
Descriptors | Citrics Gelada Conservacio Manteniment Cultiu Fertilitzacio Varietats Patrons |
Títol | Contribucion al analisis de depositos y de residuos de cinco fungicidas en uva y vino. |
Autor | ALONSO, A. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de loas alimentos ISSN: 0300-5755 - 1980 - V: - N: 116, Pg: 71-76 |
Descriptors | Vi Most Fongs Fungicides Botrytis cinerea Podridura grisa Lluita biologica Malalties de la vinya Conservacio Vinificacio Analisi Cromatografia de gasos liquids Residus Brisa HPLC Botritis |
Localització | C 4/126 |
Títol | Contribucion al conocimiento de la variabilidad genetica del manzano autoctono del noroeste espa?ol |
Autor | ROYO DIAZ, J.B. ITOIZ AVINZANO, R. SANTESTEBAN GARCIA, G. GONZALEZ LATORRE, J. |
Dades Font | Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - 2002 - V: XVI- N: 128 Especial Manzano II, Pg: 56-64 |
Descriptors | Caracteritzacio Conservacio Pomer Variabilitat genetica |
Títol | Crianza y envejecimiento de vinos |
Autor | GARCIA, M. J. ALEIXANDRE, J. L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - octubre 1991 - V: - N: 10, Pg: 51-61 |
Descriptors | Envelliment Vi Vinificacio Conservacio Roure Botes de roure Components volatils Aroma Crian?a |
Títol | Desarrollo y aplicacion de nuevas soluciones tecnologicas para la mejora del procesado, calidad, conservacion y comercializacion de los productos pesqueros (CONSERVAPESCA) |
Autor | MOROS MARTINEZ, J.E. MEJIAS GARCIA, J.L. CHACARTEGUI, C. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre/Enero 2013/2014 - V: - N: 449, Pg: 56-62 |
Descriptors | Desenvolupament Aplicacio Solucions tecnologiques Processament Qualitat Conservacio Comercialitzacio Productes pesquers |
Títol | Determinacion de haloanisoles y halofenoles en tapones de corcho. Empleo de energia microondas |
Autor | PEREZ DEL NOTARIO, N. GONZALEZ-SAIZ, J. PIZARRO, C. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2008 - V: LXIII- N: 3221, Pg: 1126-1131 |
Descriptors | Tap de suro Propietats Composicio quimica Conservacio Extraccio Microones Gust de suro Defectes del vi Extraccio de components volatils TCA TCP TBP PCP |
Títol | Development of methods for the conservation and management of grape genetic resources |
Autor | BOURSIQUOT, J.M. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 31-36 |
Descriptors | Vitis Descriptor Avaluacio Analisi de la diversitat Base de dades Conservacio Genetica |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Dosage des acides gras totaux du vin et des levures de vinification |
Autor | FERRARI, G. MEUNIER, J.M. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 7 - 1987 - V: - N: , Pg: 61-76 |
Descriptors | Acids grassos Vi blanc Llevats Fermentacio Acid Cromatografia de gasos liquids Composicio Autolisi Vinificacio Lipids Metode xampanyes Metode tradicional Conservacio |
Localització | C 4/102 |
Títol | Eclairage sur la fertilisation et l'entretien des sols |
Autor | DELAS, J. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1990 - V: - N: 142, Pg: 30-31 |
Descriptors | Vinya Sol Nutricio Fertilitzacio Adob organic Analisi foliar Oligoelements Conservacio No-cultiu |
Títol | Efecto antimicrobiano de la nisina sobre la poblacion de bacterias lacticas y aceticas de un vino durante su conservacion |
Autor | SAENZ, Y. DIEZ, L. PORTUGAL, C.B. ET AL. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 87-89 |
Descriptors | Activitat antimicrobiana Conservacio Vi Bacteriocina Nisina |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Efecto de las condiciones de conservacion sobre la calidad del vinagre |
Autor | CALVI?O, J. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 67-71 |
Descriptors | Vinagre Qualitat Conservacio Emmagatzematge |
Títol | Efectos de distintas medidas de mantenimiento del suelo sobre la escorrentia y la erosion pluvial en el vinyedo |
Autor | KEIK, A |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1992 - V: - N: 20, Pg: 49-53 |
Descriptors | Vinya Sol Erosio Conservacio |
Títol | El 1-MCP como medio para aumentar la vida util post-recoleccion de ciruela |
Autor | VALERO, D. et al. |
Dades Font | Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - Enero-Febrero 2005 - V: - N: 148, Pg: 54-60 |
Descriptors | Pruna 1-MCP Postcollita Conservacio Firmesa Maduracio |
Títol | El 1-MCP, una prometedora alternativa para la conservacion de frutos de hueso |
Autor | EGEA, M.I. VALDENEGRO, M. ROMOJARO, F. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Septiembre 2006 - V: XIII- N: 234, Pg: 43-52 |
Descriptors | 1-MCP Albercoc Pressec 1-metilcicloprope Conservacio Etile |
Títol | El color durante la conservacion de vinos de la D.O. Jumilla, elaborados por maceracion carbonica |
Autor | JIMENO, J. NAVARRO, S. BARBA, A. NAVARRO, G. PARDO, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL X - mar?-abril 1998 - V: - N: 55, Pg: 47-56 |
Descriptors | Maceracio carbonica Color Conservacio Vi Jumilla DO Envelliment Crian?a Polifenols |
Títol | El potencial d'oxidoreduccio en enologia |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2010 - V: 27- N: 90, Pg: 4-8 |
Descriptors | Oxidoreduccio Potencial redox Enologia Conservacio |
Títol | El secado de las frutas, una antigua y moderna forma de conservacion |
Autor | MARTINEZ PONS, J.A. ALVAREZ RABANAL, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 97-104 |
Descriptors | Fruita Assecament Conservacio Tractament previ |
Títol | Elaboracion y conservacion de zumos de naranja. Efecto de nuevas tecnologias sobre su calidad sensorial y nutricional |
Autor | CANO, M.P. PLAZA, L. SANCHEZ MORENO, C. DE ANCOS, B. |
Dades Font | Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2003 - V: 10- N: 4, Pg: 108-119 |
Descriptors | Elaboracio Conservacio Suc de taronja Qualitat sensorial Qualitat nutricional Taronja |
Títol | Elaboration et conditionnement du vin. Six conseils pour maitriser les apports d'oxigene |
Autor | LEVEQUE, O. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Decembre 2013 - V: - N: Hors serie, Pg: 48-49 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi Conservacio Tecniques enologiques Oxigen Oxigenacio Control |
Títol | Emision minima de anhidrido sulfuroso necesaria para el control de la podredumbre gris en uva de mesa conservada en frio |
Autor | PALOU, LL CRISOSTO, C.H. |
Dades Font | Fruticultura profesional ISSN: 1131-5660 - Marzo-Abril 2007 - V: - N: 165, Pg: 27-36 |
Descriptors | Industria agroalimentaria Conservacio de fruites Conservacio Anhidrid sulfuros Botrytis cinerea Raim de taula Vitis vinifera |
Títol | Empleo de recubrimientos comestibles en frutas frescas cortadas: nuevo enfoque de conservacion y desarrollo de productos |
Autor | ROJAS GRAU, M.A. TAPIA, M.S. MARTIN BELLOSO, O. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2007 - V: - N: 382, Pg: 105-118 |
Descriptors | Fruita Conservacio Recobriment comestible |
Títol | Entretien des sols : 25 ans de recul |
Autor | SOYER, Jean Pierre |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1990 - V: - N: 143, Pg: 44-46 |
Descriptors | Vinya Sol Conservacio Desherbament Enherbament Analisi No-cultiu Erosio |
Títol | Envasado de alimentos en atmosfera protectora |
Autor | GURI BAIGET, S. |
Dades Font | Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2008 - V: - N: 390, Pg: 62-65 |
Descriptors | Aliments Conservacio Conservacio d'aliments Envasat sota atmosfera protectora Envasat |
Títol | Envases y embalajes: fundamentales para la conservacion de los alimentos |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2006-2007 - V: - N: 379, Pg: 48-50 |
Descriptors | Envas Embalatge Conservacio Aliments |
Títol | Estudio sobre diversos sistemas de cierre de las barricas. |
Autor | MORENO, A. RUIZ, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 26-33 |
Descriptors | Botes Vi Emmagatzematge Envelliment Crian?a Tap Roure Fusta Efectes Conservacio Control de qualitat |
Títol | Evaluation of the safety and prediction of the shelf life of vacuum cooked foods |
Autor | CHAVEZ-LOPEZ, A. GIANOTTI, A. TORRIANI, S. GUERZONI, M. E. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 99-110 |
Descriptors | Microbiologia Conservacio Microflora |
Títol | Evaluations of dicarboximide residues in cold-stored post-harvest treatments |
Autor | SCRANO, L...[et al.] |
Dades Font | Pesticide Science ISSN: 0031-613X VOL 31 - 1991 - V: - N: 1, Pg: 37-44 |
Descriptors | Fungicides dicarboximidics Residus Raim de taula Conservacio Transport |
Localització | C 2/72 |
Títol | Evolucion de algunos componentes volatiles durante la conservacion de vinos de Malvasia |
Autor | PUIG, M. I...[et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 57-65 |
Descriptors | Components volatils Vi Vi blanc Malvasia Conservacio Embotellament Envelliment Alcohol superior Vinificacio Clarificacio Acetaldehid Acetat d'etil Isobutanol Acetat de metil Butanol Propanol Metanol |
Títol | Evolution de la teneur en plomb dans du vin ou du cognac loges en bouteille de verre ou carafe cristal |
Autor | CANTAGREL, R. VIDAL, J.P. CHETANEAU, B. |
Dades Font | FV - gener 1993 - V: - N: 938, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi Plom Composicio Brandi Ampolla Conservacio Garrafa Analisi Cognac Conyac |
Localització | FV 938 |
Títol | Evolution of acetic acid bacteria during fermentation and storage of wine |
Autor | JOYEUX, A. LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 48 - juliol 1984 - V: - N: 1, Pg: 153-156 |
Descriptors | Emmagatzematge Vi Acid acetic Bacteris Acetobacter Fermentacio alcoholica Vinificacio Conservacio Exposicio a l'aire |
Localització | C 9/134 |
Títol | Evoluzione dei composti responsabili dell?aroma di moscato durante la maturazione dell?uva, la fermentazione dei mosti e la conservazione dei vini |
Autor | STEFANO, R. Di |
Dades Font | Estratto dagli Atti dell?Accademia Italiana della vite e del vino - 1987 - V: XXXVIII- N: , Pg: 233-244 |
Descriptors | Aroma Compostos Most Maduracio Raim Fermentacio Most Conservacio Vi |
Localització | C 20/14 |
Títol | Gas inerte en conservacion |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | II Cursos Rioja 88 - 1988 - V: - N: , Pg: 39-45 |
Descriptors | Gas inert Vinificacio Enologia Vi Conservacio |
Localització | 663.257 Gas |
Títol | Guia del champagne. El servicio |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 43-47 |
Descriptors | Xampany Consum Servei Copa Tast Degustacio Conservacio |
Localització | 663.223 Gui |
Títol | Guia del champagne. La conservacion |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 39 |
Descriptors | Xampany Consum Conservacio |
Localització | 663.223 Gui |
Títol | Hasta donde hay que llenar una copa de vino |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Octubre 2010 - V: - N: 85, Pg: 18-19 |
Descriptors | Servir el vi Conservacio Temperatura |
Títol | I contenitori alternativi al vetro per il confezionamento dei vini. Caratterisitche di conservazione e costi a confronto |
Autor | LORUSSO, S |
Dades Font | Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - Giugno 1985 - V: - N: , Pg: 254-174 |
Descriptors | Alternatives Ampolla Vidre Economia Costos Vi Conservacio Envas Tetra brik Llaunes Plastic |
Localització | C 15/55 |
Títol | I polifenoli delle olive e dell'olio di oliva. Nota IV: Loro evoluzione in dipendenza dei processi ossidativi primari che intervengono nel corso della conservazione dell'olio |
Autor | SOLINAS, M. DI GIOVACCHINO, L. MASCOLO, A. |
Dades Font | Annali dell'Istituto sperimentale per la Elaiotecnica VOL 8 - 1978-80 - V: - N: , Pg: 37-54 |
Descriptors | Oliva Oli d'oliva Estabilitzacio Proces oxidatiu primari Oxidacio Conservacio Polifenols |
Localització | C 9/93 |
Títol | Inactivacion microbiana por ultrasonidos. Aplicacion en la conservacion de alimentos |
Autor | PAGAN, R VIRTO, R ALVAREZ, I RASO, J |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 19 - novembre 2000 - V: - N: 9, Pg: 77-83 |
Descriptors | Inactivacio microbiana per ultrasons Aliments Industria alimentaria Conservacio |
Títol | Influence de la temperature d'elaboration et de conservation sur les caracteristiques physicochimiques et organoleptiques des vins |
Autor | PLESSIS, C. S. du |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115 |
Descriptors | Vi Vinificacio Conservacio Temperatura Caracteristiques Analisi sensorial Polifenols Llevats secs actius LSA Fermentacio Most |
Localització | C 2/93 |
Títol | Influence des conditions de conservation des vins en bouteille sur leur evolution |
Autor | PUECH, C. et al. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 13-16 |
Descriptors | Vi Conservacio Ampolla |
Títol | Influence du bois sur certaines substances olorantes des vins |
Autor | PONS, M. CHATONNET, P. BOIDRON, J. N. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 275-294 |
Descriptors | Vi Conservacio Botes de roure Fusta Aroma Components volatils Compostos fenolics Analisi Cromatografia de gasos Crian?a |
Localització | C 2/15 |
Títol | Influence du facteur temps de conservation sur le caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins |
Autor | SOMERS, T.C. |
Dades Font | Bulletin de l?O.I.V. - 1983 - V: 625- N: , Pg: 172-188 |
Descriptors | Temps Conservacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques Vi |
Localització | C 20/63 |
Títol | Influences des niveaux de filtration et de sulfitage a la mise en bouteille sur la conservation des vins de pinot noir |
Autor | GERBAUX, V. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2005 - V: - N: 214, Pg: 30-34 |
Descriptors | Filtracio Sulfatat Ampolla Vi Conservacio Pinot negre |
Títol | Informe de la asistencia al grupo de expertos de tecnologia del vino |
Autor | MINGUEZ S. |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - octubre 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Tecnologia Conservacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vinificacio Addicio |
Localització | C 2/7 |
Títol | Isolation : compendre les echages de chaleur |
Autor | LHUILLIER, A. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1991 - V: - N: 154, Pg: 54-56 |
Descriptors | Temperatura Aillament termic Celler Vinificacio Envelliment Conservacio Vi |
Títol | Jamon iberico |
Autor | LOBO, M. |
Dades Font | Vino + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2009 - V: XXV- N: 231, Pg: 24-32 |
Descriptors | Pernil iberic Porc Pernil Elaboracio Conservacio Denominacions d'origen Salut Beneficis |
Títol | L'art de la conservation des vins |
Autor | |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Novembre 2010 - V: - N: Hors-Serie, Pg: 53-83 |
Descriptors | Conservacio Vins Bodegues Armari Climatitzacio |
Títol | L'elevage sur lies des vins blancs de Bourgogne II.Evolution des macromolecules: polysaccharides et proteines. |
Autor | FEUILLAT, M. FREYSSINET, M. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 28 - 1989 - V: - N: , Pg: 161-176 |
Descriptors | Vi blanc Borgonya Polisacarids Proteines Autolisi Fermentacio Llevats Most Analisi Vinificacio Conservacio Sediment Posit Solatge Bourgogne |
Localització | C 5/44 |
Títol | L'oxygene, parametre cle de la conservations des vins biologiques |
Autor | DIEVAL, J.B. UGLIANO, M. SCIACCHITANO, J. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 49-52 |
Descriptors | Conservacio Oxigen Elaboracio de vi Vi biologic Tapada |
Títol | La Calidad de los vinos en las practicas enologicas post-vendimia |
Autor | GIACONINI, E. GIACOMINI, P. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1991 - V: - N: 11-12, Pg: 69-75 |
Descriptors | Vi Qualitat Vinificacio Clarificacio Clarificant Estabilitzacio Filtracio Coadjuvant Conservacio |
Títol | La bodega en casa: consejos utiles |
Autor | FERNANDEZ, L. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - desembre 1992 - V: - N: 66, Pg: 17 |
Descriptors | Celler Vi Conservacio Envelliment Crian?a |
Títol | La cata en la interaccion tapon/vino como control de calidad. Otros metodos de control |
Autor | VILAVELLA ARAUJO, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2005 - V: - N: 100, Pg: 47-53 |
Descriptors | Cata Conservacio Suro Organolepsi Tap de suro Vi |
Títol | La conservacio dels aliments |
Autor | ROSELL RIUS, R. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Preservacio Alteracions Deshidratacio Aliments Conservacio |
Títol | La conservacio dels aliments |
Autor | ROSELL I RIUS, R. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Assecatge Deshidratacio Aliments Assecatge natural Preservacio |
Títol | La conservacion de los alimentos por metodos combinados . (I) Aspectos generales y alimentos tradicionales |
Autor | DIAZ, O. COBOS, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 141-146 |
Descriptors | Conservacio Aliments Metodes combinats |
Títol | La conservation des vins roses |
Autor | CAYLA, L. MASSON, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2014 - V: - N: 148, Pg: 41-45 |
Descriptors | Vi negre Conservacio Marcadors Evolucio Evolucio quantitativa Condicionament Temperatura Temporalitat del vi |
Títol | La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques |
Autor | MARTIN BELLOSO, O. BARBOSA CANOVAS, G.V. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Polsacions electriques Aliments |
Títol | La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques |
Autor | MARTIN BELLOSO, O. BARBOSA CANOVAS, G.V. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Pulsacions electriques Microorganismes Enzims Aliments |
Títol | Laboreo de conservacion en olivar. Nuevas tendencias en los sistemas de cubiertas vegetales: el manejo de una cubierta de malas hierbas |
Autor | PASTOR, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5660 - desembre 1997 - V: - N: 53 (Nutri-Fitos'97), Pg: 75-78 |
Descriptors | Olivera Cultiu Conservacio Herbologia Erosio Cobertura vegetal Sol Infiltracio |
Títol | Le Dioxyde de soufre dans les produits vitivinicoles espagnols |
Autor | MINGUEZ, S. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 1-7 |
Descriptors | Vi Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vinificacio Addicio Oxidacio Conservacio |
Localització | C 2/7 |
Títol | Le gerbage des vins effervescents |
Autor | LIGER, G. BARBIER, J.E. ROBILLARD, B. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 46-48 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi escumos Remoguda Conservacio |
Títol | Los aromas del vino: origen y evolucion |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2003 - V: LVIII- N: 2984/2985, Pg: 3675-3686 |
Descriptors | Vi Aroma Origen Quimica Transformacio malolactica Crian?a Roure Conservacio |
Títol | Los fenomenos de oxidacion pueden confundir la identidad de los vinos |
Autor | CABEZUDO, M. D. |
Dades Font | II Cursos Rioja 88 - 1988 - V: - N: , Pg: 95-109 |
Descriptors | Oxidacio Vinificacio Qualitat Conservacio Vi Enologia Identitat |
Localització | 663.257 Gas |
Títol | Maduracion y conservacion de manzanas Fuji |
Autor | ECHEVARRIA, G. FUENTES, T. LARA, I. LOPEZ, L. GRAELL, J. |
Dades Font | Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - 2002 - V: XVI- N: 128 Especial Manzano II, Pg: 110-116 |
Descriptors | Atmosfera controlada Aroma Qualitat Maduracio Poma Conservacio |
Títol | Memoria d'estada en practiques. Vinificacio a "Bodegas Torres". Estudi sobre la influencia de la conservacio sobre lies en la qualitat i composicio d'un vi. |
Autor | VIDAL, J. |
Dades Font | - setembre - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Celler Torres Qualitat Vi Conservacio Vinificacio Penedes Verema Vi blanc Vi negre |
Localització | (043) VIDAL PARDENILLA |
Títol | Metodos rapidos y automatizacion en microbiologia alimentaria |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2007 - V: - N: 383, Pg: 78-80 |
Descriptors | Microbiologia Alimentacio Automatitzacio Conservacio d'aliments Conservacio Biologia molecular |
Títol | Metodos utilizados en la higenizacion y conservacion de la leche de cabra |
Autor | CALVO, M.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2002 - V: XXI- N: 173, Pg: 75-79 |
Descriptors | Higienitzacio Conservacio Llet de cabra Metodes Tractament termic Higiene Industria lletera |
Títol | Mise en bouteilles et conservation |
Autor | ITV France. |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 18-19 |
Descriptors | Embotellament Conservacio Tractament del vi Vi contaminat Brettanomyces |
Localització | C 24/321 |
Títol | Normas y directrices internacionales del taponado |
Autor | Departamento tecnico de EBROCORK |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 34-41 |
Descriptors | Tap Tapar Normes Legislacio Reglament Emmagatzematge Control de qualitat Embotellament Conservacio Ampolla Caracteristiques Vi Maquinaria |
Títol | Nouveau casse-tete du packaging, Le |
Autor | HULOT, M. |
Dades Font | Revue vinicole internationale ISSN: 0035-4368 - Octobre 2008 - V: - N: 3862, Pg: 28-33 |
Descriptors | Packaging Tap Medi ambient Ampolla Conservacio Vidre Alternatives PET Pes Fran?a Embalatge |
Títol | Nuevas tendencias en ciencia y tecnologia de la carne |
Autor | PAREDES, B. DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 49-53 |
Descriptors | Tecnologia de la carn Tendencies Carn Productes carnics Conservacio Tecniques de conservacio |
Títol | Nuevos metodos de conservacion: alimentos mas duraderos con procesos mas eficientes y naturales |
Autor | ALIMENTARIA |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 51-66 |
Descriptors | Sector lactic Productes lactics Conservacio Conservacio d'aliments Tecniques de conservacio Tecniques de conservacio d'aliments Tecniques de millora Consum d'energia Congelacio Super-refrigeracio |
Títol | Observations sur des vins conserves dans des bouteilles de matiere plastique |
Autor | CABEZUDO, M. D. FERNANDEZ-GOROSTIZA, E. LLAGUNO, C. |
Dades Font | FV - febrer 1972 - V: - N: 400 bis., Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi blanc Vi negre Vi rosat Conservacio Ampolla Vidre Analisi sensorial Plastic |
Localització | FV 400 bis. |
Títol | Preservation des ressources genetiques de la vigne et diversite des aromes |
Autor | VAN LEEUWEN, C. ROBY, J.P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 13-16 |
Descriptors | Vinya Preservacio Conservacio Recursos genetics Seleccio clonal |
Títol | Problemas actuales y tendencias en la cadena del frio |
Autor | DOMINGUEZ, M. PINILLOS, J?.M. GARCIA, C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2005 - V: XXIV- N: 204, Pg: 85-91 |
Descriptors | Cadena del fred Problemes Transport Conservacio |
Títol | Proceso de estabilizacion de los vinos blancos. |
Autor | HERNANZ, M.D. ALEIXANDRE, J.L. GARCIA, M.J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 63-71 |
Descriptors | Vi blanc Estabilitzacio Components volatils Aroma Conservacio Composicio Analisi Alcohol isoamilic Alcohol alifatic saturat |
Títol | Prospeccio, identificacio i conservacio de la diversitat fitogenetica de varietats de Vitis vinifera cultivades a Catalunya |
Autor | GIRALT, L. [et al.] |
Dades Font | ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2009 - V: 26- N: 89, Pg: 4-7 |
Descriptors | Varietats de vinya Varietats autoctones Catalunya Vitis vinifera Identificacio Conservacio Genotip Diversitat genetica |
Títol | Recherche de conservateurs chimiques par chromatographie en couche mince. |
Autor | Experts d'Allemagne Federale |
Dades Font | FV - agost 1968 - V: - N: 296, Pg: 4 p. |
Descriptors | Cromatografia en capa fina CCF Vi Conservacio |
Localització | FV 296 |
Títol | Recherche de l'acide dehydracetique dans les vins (1). |
Autor | Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante |
Dades Font | FV - febrer 1972 - V: - N: 397, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi Determinacio Acid dehidracetic Conservant Conservacio Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 397 |
Títol | Recherche de produits conservateurs par chromatographie en couche mince. Combinaison des methodes F.V. NQ 303 & 296. |
Autor | Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante |
Dades Font | FV - mar? 1970 - V: - N: 350, Pg: 2 p. |
Descriptors | Cromatografia en capa fina CCF Vi Determinacio Conservacio |
Localització | FV 350 |
Títol | Robles y vino: matrimonio de conveniencia |
Autor | MAGRENYAN, A. MAGRENYAN, T. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - novembre 1993 - V: - N: 73, Pg: 24-25 |
Descriptors | Roure Vi Fusta Conservacio Botes Crian?a Roure america Roure frances Boteria Fabricacio Envelliment |
Títol | Role des microorganismes dans la formation de substances combinant le SO2 |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 652-653 - 1985 - V: - N: , Pg: 590-604 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Conservacio Microorganismes Llevats Fermentacio alcoholica Most Bacteris lactics Botrytis cinerea Podridura grisa Botritis Fongs Bacteris acetics Microflora |
Localització | C 4/91 |
Títol | Safeguarding, conserving and valorizing the genetic diversity in Valais (Switzerland) |
Autor | MAIGRE, D. PONT, M. BRUGGER, J.J. GUGERLI, P. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 59-66 |
Descriptors | Seleccio clonal Seleccio sanitaria Vinya Varietats de ra?m Diversitat genetica Conservacio |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Seleccion clonal, saneamiento y conservacion de material vegetal viticola de Baleares |
Autor | CARAMBULA, C. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2005 - V: V- N: 22, Pg: 79-84 |
Descriptors | Seleccio clonal Sanejament Conservacio Material vegetal Balears Viticultura |
Títol | Selection des bois de barriques. De l'empirisme au rationnel |
Autor | S.S. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Octobre 2010 - V: - N: 365, Pg: 54-55 |
Descriptors | Conservacio Emmagatzematge de vins Fusta Barrica |
Títol | Soluciones para la guarda y envasado del vino |
Autor | GONZALEZ, S. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2010 - V: - N: 67, Pg: 42-46 |
Descriptors | Envasat Vi Conservacio Bag-in-box Tetra brick Bota Vidre Envas PET Ampolles de vi |
Títol | Some Interpretations of Colour Changes in Young Red Wines During Their Conservation |
Autor | RIBEREAU-GAYON, P. PONTALLIER, P. GLORIES, Y. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 505-516 |
Descriptors | Vi jove Vi negre Color Canvi Conservacio |
Localització | C 20/51 |
Títol | Tecnicas de conservacion de alimentos en el Siglo XXI |
Autor | MARTIN BELLOSO, O. |
Dades Font | 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Enginyeria dels aliments Tecniques de conservacio Conservacio Aliments Segle XXI |
Localització | C 12/103 |
Títol | Temperature et humidite, les deux criteres a respecter |
Autor | MONTIGAUD, Vincent |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1991 - V: - N: 154, Pg: 58-59 |
Descriptors | Temperatura Aillament termic Humitat Envelliment Conservacio Vi Vinificacio Celler |
Títol | Temperature influe sur la qualite aromatique, La. Conservation des vins |
Autor | DAVAUX, F. DUFOURCQ, T. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mars 2009 - V: 33- N: 349, Pg: 44 |
Descriptors | Temperatura Gascunya Qualitat aromatica Vi Conservacio |
Títol | The European network for grapevine genetic resources conservation and characterization |
Autor | DETTWEILER, E. |
Dades Font | XXVeme Congre Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 1-11 |
Descriptors | Caracteritzacio genetica Recursos genetics Conservacio Vinya |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Tractaments fisics no contaminants per a la conservacio de fruites |
Autor | VENDRELL, M. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 36-39 |
Descriptors | Tractament fisic Conservacio de fruites No contaminant Fruita |
Títol | Transporte y embotellamiento |
Autor | LEGLISE, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1992 - V: - N: 181, Pg: 66-68 |
Descriptors | Vi Embotellament Conservacio Temperatura Fermentacio Transport |
Títol | Tratamiento poscosecha con 1-MCP es efectivo para el control del escaldado superficial y la descomposicion interna, en peras blanquilla, El |
Autor | RECASENS, I. SORIA, Y. VILAPLANA, R. [et al.] |
Dades Font | Fruticultura profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 168, Pg: 55-58 |
Descriptors | Pera Conservacio Descomposicio |
Títol | Tratamientos postcosecha de fruta para el mantenimiento de su calidad |
Autor | MERNALTE, M.J. et al. |
Dades Font | Alimetacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2006 - V: XXV- N: 215, Pg: 65-69 |
Descriptors | Postcollita Tractament Fruita Conservacio Qualitat Refrigeracio Tractament quimic Modificacio de l'atmosfera Tractament termic |
Títol | Travail du sol et desherbage chimique ne s'opposent pas |
Autor | VROMANDT, Gerard |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1990 - V: - N: 143, Pg: 49-50 |
Descriptors | Sol Vinya Conservacio Desherbament Erosio |
Títol | Trois zones de travail : trois types d'outils |
Autor | VROMANDT, Gerard |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1990 - V: - N: 143, Pg: 51-53 |
Descriptors | Vinya Sol Conservacio |
Títol | Uso de pulsos electronicos en la conservacion de alimentos |
Autor | GARCIA, Y. GONZALEZ, M.E. ACOSTA, V. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2004 - V: XLI- N: 356, Pg: 17-20 |
Descriptors | Pols electric Aliments Conservacio Microorganismes |
Títol | Uso de recubrimientos comestibles para mantener la calidad de frutas y hortalizas cortadas en fresco |
Autor | PEREZ-GATO, M?.B. SERRA, M. |
Dades Font | Fruticultura Profesional - Enero-Febrero 2006 - V: - N: 156, Pg: 28-36 |
Descriptors | Qualitat Fruita Hortalisses Recobriment comestible Vida util Aliments Conservacio |
Títol | Utilisation du SO2 pour l'elaboration et la conservation des vins |
Autor | SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - - V: - N: , Pg: 1-3 |
Descriptors | Vi Conservacio Vinificacio Legislacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio Unio Europea Addicio |
Localització | C 3/11 |
Títol | Utilisation du SO2 pour la vinification et la conservation des vins : aspects technologiques |
Autor | STOIAN, Viorel |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - - V: - N: , Pg: 1-7 |
Descriptors | Vi Vinificacio Conservacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Tecnologia Fermentacio Oxidacio Sulfitat |
Localització | C 2/7 |
Títol | Utilizacion de los tratamientos por alta presion para la conservacion de alimentos |
Autor | GUAMIS, B. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Conservacio Aliments Alta pressio |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Utilizacion de postcosecha de ozono y efectos del uso de agua oxigenada en Drencher para optimizar la frigoconservacion de mandarinas Ortanique |
Autor | SENDRA COMPANY, G. et al. |
Dades Font | Todo Citrus ISSN: 1138-8811 - Enero-Marzo 2005 - V: VII- N: 28, Pg: 4-14 |
Descriptors | Postcollita Ozo Aigua oxigenada Frigoconservacio Mandarina Ortanique Conservacio Podridura |
Títol | Vinos de Francia. Iniciacion en los placeres del vino. |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 23 P. |
Descriptors | Lexic Vi Fran?a Classificacio Vi de taula Temperatura Tirabuixo Llevataps Decantacio Conservacio Presentacio Servei Vocabulari Analisi sensorial Sommelier Gastronomia Tast Degustacio Celler |
Localització | DO F |
Títol | Votre cave est-elle bonne pour le service? |
Autor | BAUDOUIN, J. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Novembre 2008 - V: Hors-serie- N: 15, Pg: 16-24 |
Descriptors | Test Caves Temperatura Qualitat de produccio Conservacio Aillament |