Registres trobats: 5
Títol | El Sulfuros i la seva aplicacio a l'Enologia |
Autor | SIMON ECHEVARRIA, Antonio |
Dades Font | Quaderns tecnics de l'INCAVI - - V: - N: 9 (Serie Enologia), Pg: |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vinificacio Sulfitat |
Títol | Fermentaciones en ausencia o en dosis minimas de SO2 |
Autor | OCHOA, Javier |
Dades Font | Tecnovin - juliol-agost 1991 - V: - N: 3, Pg: 24-29 |
Descriptors | Fermentacio Vinificacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sulfitat |
Títol | Gouts de reduit : quatre practiques a surveiller |
Autor | MEISTERMANN, E. COTTEREAU, P. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - octubre 1992 - V: - N: 169, Pg: 36-38 |
Descriptors | Insecticides Sulfitat Vi Gust Tiratge Desfangament Analisi sensorial |
Títol | Indicateur environnemental. Les deux ecoles du potentiel redox. Acutuellement, deux ecoles en oenologie n'ont pas la meme consideration vis-a-vis du potentiel redox du vin. L'etat d'oxydation ou de reduction d'un vin est pourtant un serieux indicateur environnemental des pratiques viticoles et oenologiques |
Autor | LEFEBVRE, D. |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Novembre-Decembre 2006 - V: 30- N: 323-324, Pg: 50-51 |
Descriptors | Potencial redox Indicadors Medi ambient Estres oxidatiu Vi blanc Sulfitat |
Títol | Utilisation du SO2 pour la vinification et la conservation des vins : aspects technologiques |
Autor | STOIAN, Viorel |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - - V: - N: , Pg: 1-7 |
Descriptors | Vi Vinificacio Conservacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Tecnologia Fermentacio Oxidacio Sulfitat |
Localització | C 2/7 |