Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Defectes organoleptics

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (I)
Autor DIAZ, M.   [et al.]  
Dades Font Semana Vitivinicola,La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3260, Pg: 790-795
Descriptors Fenols volatils Vi negre Defectes organoleptics Caracter Brett Acid fenolic Brettanomyces dekkera Acid cinamic Aroma del vi Brettanomyces/Dekkera Brettanomyces

Títol Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (II)
Autor DIAZ, M.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3261, Pg: 854-860
Descriptors Vi Fenols volatils Grau alcoholic pH Brettanomyces Defectes organoleptics Factors de risc Caracter Brett

Títol Defectos del vino. Cuando el vino huele a sucio
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - Agosto 2010 - V: - N: 84, Pg: 24-27
Descriptors Defectes del vi Olfacte Aroma Defectes organoleptics

Títol Deviations organoleptiques des mouts et des vins associees aux pourritures des raisins. Progression dans la connaissance des molecules odorantes mises en cause et des mecanismes de leur formation
Autor VACHER, B.   PONS, M.   DAUPHIN, B.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 9-13
Descriptors Vi Fran?a Defectes organoleptics Botrytis cinerea Components aromatics

Títol Influencia del pH, acidez del vino y defectos organolepticos de origen microbiano en la cata del vino
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2005 - V: - N: 100, Pg: 35-46
Descriptors pH Acidesa Vi Defectes organoleptics Origen microbia Cata Microorganismes contaminants

Títol Percepcion del consumo bien informado de defectos organolepticos del vino provocados por fermentacion malolactica sin control
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2004 - V: XV- N: 94, Pg: 29-38
Descriptors Defectes organoleptics Consumidor Bacteris Fermentacio malolactica sense control Vi

Títol Por que analizar TCA extraible frente a TCA total en tapones?Control de calidad
Autor PALACIOS, A.T.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2010 - V: LXV- N: 3313, Pg: 1190-1193
Descriptors 2,4,6-tricloroanisol TCA Tap de suro Cromatografia de gasos TCA extraible Riscos Defectes organoleptics Defectes del vi