Registres trobats: 7
Títol | Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (I) |
Autor | DIAZ, M. [et al.] |
Dades Font | Semana Vitivinicola,La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3260, Pg: 790-795 |
Descriptors | Fenols volatils Vi negre Defectes organoleptics Caracter Brett Acid fenolic Brettanomyces dekkera Acid cinamic Aroma del vi Brettanomyces/Dekkera Brettanomyces |
Títol | Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (II) |
Autor | DIAZ, M. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3261, Pg: 854-860 |
Descriptors | Vi Fenols volatils Grau alcoholic pH Brettanomyces Defectes organoleptics Factors de risc Caracter Brett |
Títol | Defectos del vino. Cuando el vino huele a sucio |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Agosto 2010 - V: - N: 84, Pg: 24-27 |
Descriptors | Defectes del vi Olfacte Aroma Defectes organoleptics |
Títol | Deviations organoleptiques des mouts et des vins associees aux pourritures des raisins. Progression dans la connaissance des molecules odorantes mises en cause et des mecanismes de leur formation |
Autor | VACHER, B. PONS, M. DAUPHIN, B. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 9-13 |
Descriptors | Vi Fran?a Defectes organoleptics Botrytis cinerea Components aromatics |
Títol | Influencia del pH, acidez del vino y defectos organolepticos de origen microbiano en la cata del vino |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2005 - V: - N: 100, Pg: 35-46 |
Descriptors | pH Acidesa Vi Defectes organoleptics Origen microbia Cata Microorganismes contaminants |
Títol | Percepcion del consumo bien informado de defectos organolepticos del vino provocados por fermentacion malolactica sin control |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2004 - V: XV- N: 94, Pg: 29-38 |
Descriptors | Defectes organoleptics Consumidor Bacteris Fermentacio malolactica sense control Vi |
Títol | Por que analizar TCA extraible frente a TCA total en tapones?Control de calidad |
Autor | PALACIOS, A.T. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2010 - V: LXV- N: 3313, Pg: 1190-1193 |
Descriptors | 2,4,6-tricloroanisol TCA Tap de suro Cromatografia de gasos TCA extraible Riscos Defectes organoleptics Defectes del vi |