Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Components aromatics

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Analysis of wine bouquet components using headspace solid-phase microextraction-capillary gas chromatography
Autor DE LA CALLE, D.   REICHENB   DANZER, K.   HURLBECK, C.   BARTZSCH, C.   FELLER, K.H.  
Dades Font Journal of High Resolution Chromatography ISSN: 0935-6304 VOL 21 - 1998 - V: - N: 7, Pg: 373-377
Descriptors Components aromatics Cromatografia capil?lar de gasos Components volatils Vi Aroma Microextraccio en fase solida
Localització C 13/12

Títol Aroma components of pomaces and wine from the variety muscat de Frontignan
Autor ETIEVANT, P.   BAYONOVE, C.  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 34 - 1983 - V: - N: , Pg: 393-403
Descriptors Components aromatics Moscatell Flavor Biogenesi
Localització C 10/58

Títol Aroma compounds in aged sparkling wines
Autor KOSMERL, T.   CEGNAR, S.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Aroma Compostos aromatics Vi escumos Envelliment Components aromatics
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Comparacion de los contenidos de compuestos del aroma en vinos de mesa y vinos finos de mostos de uva Pedro Ximenez con y sin maceracion pelicular
Autor MOYANO CA?ETE, L.   MORENO VIGARA, J.   MEDINA CARNICER, M.  
Dades Font XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 171-184
Descriptors Comparacio Components aromatics Vi de taula Most Pedro Ximenez Maceracio pel?licular Aroma
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Deviations organoleptiques des mouts et des vins associees aux pourritures des raisins. Progression dans la connaissance des molecules odorantes mises en cause et des mecanismes de leur formation
Autor VACHER, B.   PONS, M.   DAUPHIN, B.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 9-13
Descriptors Vi Fran?a Defectes organoleptics Botrytis cinerea Components aromatics

Títol Jose Gracia da a conocer la correlacion entre el Indice de Maduracion Fenolica y los componentes aromaricos del vino
Autor GRACIA ROMEO, J.P.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 22
Descriptors Conferencia Index de maduracio fenologica Components aromatics Vi Metode cromoenos

Títol Profili aromatici di vini siciliani. Nota II: Componenti volatili ed aromatici in vino da uve botritizzate coltivate in Sicilia
Autor DUGO, P.   SAITTA, M.   DUGO, G.   BAMBARA, G.   PICCOLO, F.   CAPRARO, F.   GENDUSCO, P.  
Dades Font Rivista di Scienza dell'Alimentazione VOL Anno 23 - 1994 - V: - N: 2, Pg: 215-225
Descriptors Components volatils Components aromatics Vi Botrytis cinerea Raim Podridura grisa Vitis vinifera Fongs Sicilia Botritis
Localització C 8/8

Títol Some important aroma components of white wine
Autor SIMPSON, R.F.  
Dades Font Food Technology in Australia - December 1979 - V: - N: 31, Pg: 516-522
Descriptors Aroma Vi blanc Components aromatics
Localització C 15/65

Títol The aroma of grapes. I. Extraction and determination of free and glycosidically bound fractions of some grape aroma components
Autor GUNATA, Y.Z.   BAYONOVE, C.L.   BAUMES, R.L.   CORDONNIER, R.E.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1985 - V: - N: 331, Pg: 83-90
Descriptors Components aromatics Aroma Raim Extraccio
Localització C 15/11