Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Food Technology in Australia

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Acetic Acid Bacteria in Some Australian Wines
Autor DRYSDALE, G. S.   FLEET, G. H.  
Dades Font Food Technology in Australia ISSN: 0015-6647 VOL 37 - gener 1985 - V: - N: 1, Pg: 17-20
Descriptors Acid acetic Bacteris Australia Vi
Localització C 11/10

Títol Effect of ammonium phosphate and vitamin mixtures on yeast growth in preserved grape juice
Autor MONK, P.R.   COSTELLO, P.J.  
Dades Font Food technology in Australia ISSN: 0015-6647 VOL 36 - gener 1984 - V: - N: 1, Pg: 25-28
Descriptors Vitamina Llevats Creixement Most Fosfat d'amoni
Localització C 6/111

Títol Some important aroma components of white wine
Autor SIMPSON, R.F.  
Dades Font Food Technology in Australia - December 1979 - V: - N: 31, Pg: 516-522
Descriptors Aroma Vi blanc Components aromatics
Localització C 15/65

Títol Sulphur compounds in the headspace of some New Zealand commercial wines
Autor SPEDDING, D.J.   ESCHENBRUCH, R.   MCGREGOR, P.J.  
Dades Font Food technology in Australia ISSN: 0015-6647 - January 1983 - V: 35- N: 1, Pg: 22-23
Descriptors Compostos sulfurics Nova Zelanda Vi
Localització C 20/77