Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Profili aromatici di vini siciliani. Nota II: Componenti volatili ed aromatici in vino da uve botritizzate coltivate in Sicilia
Autor DUGO, P.   SAITTA, M.   DUGO, G.   BAMBARA, G.   PICCOLO, F.   CAPRARO, F.   GENDUSCO, P.  
Revista Rivista di Scienza dell'Alimentazione VOL Anno 23
Numero 2
Mes
Any 1994
Pàgina 215-225
Lloc
Descriptors Components volatils   Components aromatics   Vi   Botrytis cinerea   Raim   Podridura grisa   Vitis vinifera   Fongs   Sicilia   Botritis  
Localització C 8/8


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.