Registres trobats: 25
Títol | Analysis of Volatile Beer Flavor Compounds by a Dynamic Headspace Entrainment Technique |
Autor | CHEN, E.C.H. |
Dades Font | ASBC Journal - 1983 - V: 41- N: 1, Pg: 28-31 |
Descriptors | Cervesa Sabor Gust Compostos volatils |
Localització | C 20/62 |
Títol | Aprocedure for the sensory analysis of gas Chromatographic Effluents |
Autor | ACREE, T. E. BARNARD, J. CUNNINGHAM, D. G. |
Dades Font | Food chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 14 - 1984 - V: - N: , Pg: 273-286 |
Descriptors | Analisi sensorial Efluents de gasos cromatografics Components volatils Flavor Llindar de percepcio |
Localització | C 10/103 |
Títol | Aroma components of pomaces and wine from the variety muscat de Frontignan |
Autor | ETIEVANT, P. BAYONOVE, C. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 34 - 1983 - V: - N: , Pg: 393-403 |
Descriptors | Components aromatics Moscatell Flavor Biogenesi |
Localització | C 10/58 |
Títol | Bioconversion of Cinnamic acid to acetophenone by a pseudomonad: microbial production of a natural flavor compound |
Autor | HILTON, M.D. CAIN, W.J. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 - March 1990 - V: - N: , Pg: 623-627 |
Descriptors | Bioconversio Acid cinamic Acetofenona Pseudomonad Compostos Sabor |
Localització | C 17/37 |
Títol | Changes in concentration of juice and must glycosides, including flavor precursors, during primary fermentation |
Autor | WILLIAMS, P. J. LEIGH FRANCIS, I. BLACK, S. |
Dades Font | Proceedings of the fourth international symposium on cool climate oenology and viticulture, 16-20 july 1996 - 1996 - V: - N: , Pg: VI-5--VI-9 |
Descriptors | Concentracio del most Glicosid Fermentacio Precursors del gust Varietats Gust Most |
Localització | C 12/41 |
Títol | Control of Flavor development in wine during and after Malolactic Fermentation by Oenococcus oeni |
Autor | NIELSEN, JAN CLAIR RICHELIEU, MARIANNE |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 - February 1999 - V: 65- N: 2, Pg: 740-745 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Oenococcus oeni Desenvolupament Gust |
Localització | C 12/37 |
Títol | Efectos en el flavor de las innovaciones en los equipos cerveceros y en el proceso (I) |
Autor | MEILGAARD, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 53-59 |
Descriptors | Cervesa Flavor Malta Malt Antioxidant Equips Sistema d'ebullicio per microones de Huppmann |
Títol | Efectos en el flavor de las innovaciones en los equipos cerveceros y en el proceso (II) |
Autor | MEILGAARD, M. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - junio 2004 - V: 23- N: 191, Pg: 97-105 |
Descriptors | Flavor Cervesa Industria cervesera Equips Estabilitzacio Filtracio |
Títol | Flavor Precursors in Food Stuffs |
Autor | SCHUTTE, L. |
Dades Font | Phenolic, sulfur and nitrogen compounds in food flavors - 1976 - V: - N: 26, Pg: 96-113 |
Descriptors | Gust Sabor Aliments Compostos |
Localització | C 19/5 |
Títol | Flavor composition of wines : a review |
Autor | SCHREIER, P. |
Dades Font | CRC Critical Reviews in Food Science and Nutrition ISSN: 0099-0248 - novembre 1979 - V: - N: , Pg: 59-111 |
Descriptors | Components volatils Gust Vi Fermentacio Acid Acid carboxilic Aroma Esters |
Localització | C 2/9 |
Títol | Formation and ocurrence of flavor compounds in wine and distilled alcoholic beverages |
Autor | NYKANEN, L. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 84-96 |
Descriptors | Vi Begudes alcoholiques Components volatils Formacio Llevats Fermentacio |
Localització | C 1/37 |
Títol | Gas Chromatographic Determination of Diols and Glycerol in Flavor Bases and Flavored Wines |
Autor | MARTIN, G.E. et al. |
Dades Font | American journal of public health - 1975 - V: 58- N: 6, Pg: 1147-1149 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Diols Glicerol Gust Sabor Vi |
Localització | C 19/2 |
Títol | Investigation of the effect of skin contact time on wine flavor |
Autor | NOBLE, A. C. SCHMIDT, J. O. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 34 - 1983 - V: - N: 3, Pg: 135-138 |
Descriptors | Vi Gust Cabernet sauvignon Aroma Pell Analisi sensorial Envelliment |
Localització | C 2/96 |
Títol | Off-odor and flavor components in table wines |
Autor | MARCHESI, R. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - primavera 1991 - V: - N: 1, Pg: 7-8 |
Descriptors | Vi Vi de taula Defectes Elaboracio Vinificacio Aroma Identificacio |
Títol | Relating sensory and chemical data to understand flavor |
Autor | PIGGOTT, J. R. |
Dades Font | Journal of Sensory Studies - 1990 - V: - N: 4, Pg: 261-272 |
Descriptors | Analisi sensorial Flavor Metodes estadistics |
Localització | C 10/8 |
Títol | Role of Monoterpenes in Grape and Wine Flavor |
Autor | STRAUSS, C.R. et al. |
Dades Font | Biogeneration of Aromas ISSN: 0097-6156 - 1986 - V: - N: , Pg: 222-242 |
Descriptors | Monoterpens Raim Vi Gust Sabor |
Localització | C 20/23 |
Títol | Some advances in alcoholic beverages and vinegar flavor research |
Autor | HERRAIZ, M. LLAGUNO, C. CABEZUDO, M. D. |
Dades Font | The Quality of foods and beverages - 1981 - V: - N: , Pg: 225-240 |
Descriptors | Begudes alcoholiques Vinagre Gust Constituents Analisi Components volatils Olfacte |
Localització | C 3/42 |
Títol | Sorbic Acid as a Preservative in Sparkling Wine. Its Efficacy and Adverse Flavor Effect Associated with Ethyl Sorbate Formation |
Autor | DE ROSA, T. et al. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1983 - V: 34- N: 2, Pg: 98-102 |
Descriptors | Acid sorbic Vi escumos Gust Sabor Efectes Etil |
Localització | C 20/82 |
Títol | Synthesis of New Pyrazines for Flavor Use |
Autor | MASUDA, H. YOSHIDA, M. SHIBAMOTO, T. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 29 - 1981 - V: - N: , Pg: 944-947 |
Descriptors | Pirazina Sintesi Gust |
Localització | C 6/63 |
Títol | The Relationship Between the Ratio of Degrees Brix to Percent Acid and Sensory Flavor in Grapefruit Juice |
Autor | FELLERS, P. J. |
Dades Font | Food Technology ISSN: 0015-6639 - juliol 1991 - V: - N: , Pg: 68-75 |
Descriptors | Suc de taronja Gust |
Localització | C 8/50 |
Títol | The Role of sulfur compounds in food flavor. Part III: Thiols |
Autor | MAGA, J.A. |
Dades Font | Critical reviews in food science and nutrition - gener 1976 - V: - N: , Pg: 147-192 |
Descriptors | Compostos sulfurosos Analisi Gust Aliments Sulfur Tiols Identificacio Fruita Begudes Caracteristiques Mercapta Sulfur d'hidrogen |
Localització | C 4/57 |
Títol | Viticulture environmental and production factors influencing aroma/flavor and phenolic compounds |
Autor | |
Dades Font | Vintner's Corner ISSN: 24061-0418 - November-December 1997 - V: - N: , Pg: 5pp |
Descriptors | Influencia Aroma Gust Mediambient Viticultura Compostos fenolics |
Localització | C 12/142 |
Títol | Whisky galore |
Autor | KNIGHT, J. |
Dades Font | New Scientist and Science Journal ISSN: 0369-5808 VOL 156 - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Flavor Botes Whisky |
Localització | C 12/82 |
Títol | Wine Aroma |
Autor | RAPP, A. MANDERY, H. |
Dades Font | Experientia ISSN: 0014-4754 VOL 42 - 1986 - V: - N: , Pg: 873-884 |
Descriptors | Flavor Buquet Aroma primaria Aroma secundaria Components volatils |
Localització | C 10/96 |
Títol | Wine flavor enhancement through the use of exogenous fungal glycosidases |
Autor | CABAROGLU, T. SELLI, S. CANBAS, A. LEPOUTRE, J.P. GUNATA, Z. |
Dades Font | Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141-0229 - 2003 - V: - N: 33, Pg: 581-587 |
Descriptors | Gust Vi Glicosidasa Aroma Precursor glicosidic |
Localització | C 17/32 |