Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Flavor

Resultat de la cerca

Registres trobats: 25


Títol Analysis of Volatile Beer Flavor Compounds by a Dynamic Headspace Entrainment Technique
Autor CHEN, E.C.H.  
Dades Font ASBC Journal - 1983 - V: 41- N: 1, Pg: 28-31
Descriptors Cervesa Sabor Gust Compostos volatils
Localització C 20/62

Títol Aprocedure for the sensory analysis of gas Chromatographic Effluents
Autor ACREE, T. E.   BARNARD, J.   CUNNINGHAM, D. G.  
Dades Font Food chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 14 - 1984 - V: - N: , Pg: 273-286
Descriptors Analisi sensorial Efluents de gasos cromatografics Components volatils Flavor Llindar de percepcio
Localització C 10/103

Títol Aroma components of pomaces and wine from the variety muscat de Frontignan
Autor ETIEVANT, P.   BAYONOVE, C.  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 34 - 1983 - V: - N: , Pg: 393-403
Descriptors Components aromatics Moscatell Flavor Biogenesi
Localització C 10/58

Títol Bioconversion of Cinnamic acid to acetophenone by a pseudomonad: microbial production of a natural flavor compound
Autor HILTON, M.D.   CAIN, W.J.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 - March 1990 - V: - N: , Pg: 623-627
Descriptors Bioconversio Acid cinamic Acetofenona Pseudomonad Compostos Sabor
Localització C 17/37

Títol Changes in concentration of juice and must glycosides, including flavor precursors, during primary fermentation
Autor WILLIAMS, P. J.   LEIGH FRANCIS, I.   BLACK, S.  
Dades Font Proceedings of the fourth international symposium on cool climate oenology and viticulture, 16-20 july 1996 - 1996 - V: - N: , Pg: VI-5--VI-9
Descriptors Concentracio del most Glicosid Fermentacio Precursors del gust Varietats Gust Most
Localització C 12/41

Títol Control of Flavor development in wine during and after Malolactic Fermentation by Oenococcus oeni
Autor NIELSEN, JAN CLAIR   RICHELIEU, MARIANNE  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 - February 1999 - V: 65- N: 2, Pg: 740-745
Descriptors Fermentacio malolactica Oenococcus oeni Desenvolupament Gust
Localització C 12/37

Títol Efectos en el flavor de las innovaciones en los equipos cerveceros y en el proceso (I)
Autor MEILGAARD, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 53-59
Descriptors Cervesa Flavor Malta Malt Antioxidant Equips Sistema d'ebullicio per microones de Huppmann

Títol Efectos en el flavor de las innovaciones en los equipos cerveceros y en el proceso (II)
Autor MEILGAARD, M.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - junio 2004 - V: 23- N: 191, Pg: 97-105
Descriptors Flavor Cervesa Industria cervesera Equips Estabilitzacio Filtracio

Títol Flavor Precursors in Food Stuffs
Autor SCHUTTE, L.  
Dades Font Phenolic, sulfur and nitrogen compounds in food flavors - 1976 - V: - N: 26, Pg: 96-113
Descriptors Gust Sabor Aliments Compostos
Localització C 19/5

Títol Flavor composition of wines : a review
Autor SCHREIER, P.  
Dades Font CRC Critical Reviews in Food Science and Nutrition ISSN: 0099-0248 - novembre 1979 - V: - N: , Pg: 59-111
Descriptors Components volatils Gust Vi Fermentacio Acid Acid carboxilic Aroma Esters
Localització C 2/9

Títol Formation and ocurrence of flavor compounds in wine and distilled alcoholic beverages
Autor NYKANEN, L.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 84-96
Descriptors Vi Begudes alcoholiques Components volatils Formacio Llevats Fermentacio
Localització C 1/37

Títol Gas Chromatographic Determination of Diols and Glycerol in Flavor Bases and Flavored Wines
Autor MARTIN, G.E. et al.  
Dades Font American journal of public health - 1975 - V: 58- N: 6, Pg: 1147-1149
Descriptors Cromatografia de gasos Diols Glicerol Gust Sabor Vi
Localització C 19/2

Títol Investigation of the effect of skin contact time on wine flavor
Autor NOBLE, A. C.   SCHMIDT, J. O.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 34 - 1983 - V: - N: 3, Pg: 135-138
Descriptors Vi Gust Cabernet sauvignon Aroma Pell Analisi sensorial Envelliment
Localització C 2/96

Títol Off-odor and flavor components in table wines
Autor MARCHESI, R.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - primavera 1991 - V: - N: 1, Pg: 7-8
Descriptors Vi Vi de taula Defectes Elaboracio Vinificacio Aroma Identificacio

Títol Relating sensory and chemical data to understand flavor
Autor PIGGOTT, J. R.  
Dades Font Journal of Sensory Studies - 1990 - V: - N: 4, Pg: 261-272
Descriptors Analisi sensorial Flavor Metodes estadistics
Localització C 10/8

Títol Role of Monoterpenes in Grape and Wine Flavor
Autor STRAUSS, C.R. et al.  
Dades Font Biogeneration of Aromas ISSN: 0097-6156 - 1986 - V: - N: , Pg: 222-242
Descriptors Monoterpens Raim Vi Gust Sabor
Localització C 20/23

Títol Some advances in alcoholic beverages and vinegar flavor research
Autor HERRAIZ, M.   LLAGUNO, C.   CABEZUDO, M. D.  
Dades Font The Quality of foods and beverages - 1981 - V: - N: , Pg: 225-240
Descriptors Begudes alcoholiques Vinagre Gust Constituents Analisi Components volatils Olfacte
Localització C 3/42

Títol Sorbic Acid as a Preservative in Sparkling Wine. Its Efficacy and Adverse Flavor Effect Associated with Ethyl Sorbate Formation
Autor DE ROSA, T. et al.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1983 - V: 34- N: 2, Pg: 98-102
Descriptors Acid sorbic Vi escumos Gust Sabor Efectes Etil
Localització C 20/82

Títol Synthesis of New Pyrazines for Flavor Use
Autor MASUDA, H.   YOSHIDA, M.   SHIBAMOTO, T.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 29 - 1981 - V: - N: , Pg: 944-947
Descriptors Pirazina Sintesi Gust
Localització C 6/63

Títol The Relationship Between the Ratio of Degrees Brix to Percent Acid and Sensory Flavor in Grapefruit Juice
Autor FELLERS, P. J.  
Dades Font Food Technology ISSN: 0015-6639 - juliol 1991 - V: - N: , Pg: 68-75
Descriptors Suc de taronja Gust
Localització C 8/50

Títol The Role of sulfur compounds in food flavor. Part III: Thiols
Autor MAGA, J.A.  
Dades Font Critical reviews in food science and nutrition - gener 1976 - V: - N: , Pg: 147-192
Descriptors Compostos sulfurosos Analisi Gust Aliments Sulfur Tiols Identificacio Fruita Begudes Caracteristiques Mercapta Sulfur d'hidrogen
Localització C 4/57

Títol Viticulture environmental and production factors influencing aroma/flavor and phenolic compounds
Autor
Dades Font Vintner's Corner ISSN: 24061-0418 - November-December 1997 - V: - N: , Pg: 5pp
Descriptors Influencia Aroma Gust Mediambient Viticultura Compostos fenolics
Localització C 12/142

Títol Whisky galore
Autor KNIGHT, J.  
Dades Font New Scientist and Science Journal ISSN: 0369-5808 VOL 156 - - V: - N: , Pg:
Descriptors Flavor Botes Whisky
Localització C 12/82

Títol Wine Aroma
Autor RAPP, A.   MANDERY, H.  
Dades Font Experientia ISSN: 0014-4754 VOL 42 - 1986 - V: - N: , Pg: 873-884
Descriptors Flavor Buquet Aroma primaria Aroma secundaria Components volatils
Localització C 10/96

Títol Wine flavor enhancement through the use of exogenous fungal glycosidases
Autor CABAROGLU, T.   SELLI, S.   CANBAS, A.   LEPOUTRE, J.P.   GUNATA, Z.  
Dades Font Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141-0229 - 2003 - V: - N: 33, Pg: 581-587
Descriptors Gust Vi Glicosidasa Aroma Precursor glicosidic
Localització C 17/32