Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Alimentacion equipos y tecnologia

Resultat de la cerca

Registres trobats: 178


Títol Accion de distintos agentes clarificantes sobre la eliminacion de fungicidas en vino tinto
Autor FERNANDEZ, M?J.   OLIVA,J.   CAMARA, M.A.   BARBA,A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 53-56
Descriptors Agents clarificants Eliminacio Fungicides Vi negre Tractament fitosanitari Fludioxonil Ciprodinil Pirimetanil

Títol Aceites de oliva de segunda centrifugacion
Autor MORENO ROMERO, M?.V.   ESPINOLA LOZANO, F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 65-68
Descriptors Oli d'oliva Centrifugacio Segona centrifugacio

Títol Actualizacion de la reglamentacion europea en materia de higiene alimentaria
Autor QUINTELA, J.C.   PICO, J.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 105-110
Descriptors Higiene alimentaria Europa Reglament Codex alimetarius Legislacio Aliments

Títol Adaptacion del sistema de Analisis de Riesgos e Identificacion y Control de Puntos Criticos (ARICPC) en la gestion de la calidad microbiologica de la horchata de chufa
Autor SELMA, M.V.   VALERO, M.   FERNDANDEZ, P.S.   SALMERON, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2002 - V: XXI- N: 165, Pg: 83-89
Descriptors ARCPC Qualitat microbiologica Orxata de chufa Analisi microbiologica Qualitat alimentaria Elaboracio Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Adquisicion de temperaturas y generacion de informes en la industria carnica
Autor ARXE, J.   PRIMS, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2003 - V: XXII- N: 181, Pg: 97-98
Descriptors Industria carnica Temperatura Informe Carn Generacio d'informes

Títol Alteracion de embutidos por levaduras productoras de gas
Autor MARTINEZ, J. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 72-78
Descriptors Embotit Llevats Industria carnica Osmotolerancia Bacteris lactics

Títol Alternativas e implicaciones medioambientales de la gestion de residuos en la industria carnica
Autor LACA, A.   LACA, A.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2004 - V: XXIII- N: 189, Pg: 92-100
Descriptors Medi ambient Residus Industria carnica Gestio de residus

Títol Analisis de peligros y puntos criticos de control (APPCC) y trazabilidad. Descripcion y marco legal
Autor CARCEDO, M.G.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 44-46
Descriptors APPCC Legislacio Analisi de perills i punts critics de control Tra?abilitat

Títol Analisis juridico de la biotecnologia agroalimentaria
Autor RODRIGUEZ, M? A.   BLANCA, R.M?   LOPEZ, M?C  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2001 - V: XX- N: 164, Pg: 79-85
Descriptors Legislacio Biotecnologia agroalimentaria Llibre blanc Llibre verd

Títol Analisis sensorial de turron de Jijona: apariencia
Autor CARBONELL BARRACHINA, A.A. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 101-106
Descriptors Analisi sensorial Turro de Xixona

Títol Antocianos diferenciadores de los vinos tintos de las variedades Cencibel, Cabernet Sauvignon, Merlot y Mencia , y su evolucion durante la crianza
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, I.   GONZALEZ RODRIGUEZ, J.M.   GARCIA ROMERO, E.   CABEZUDO IBA?EZ, M?.D.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 59-65
Descriptors Varietats de ra?m Raim Ampelografia Cencibel Caberenet sauvignon Merlot Mencia Antocians Vi negre Evolucio Crian?a Vi negre

Títol Aplicacion del dise?o de control multiobjetivo y multivariable, con algoritmos geneticos, al proceso de la fermentacion de la cerveza
Autor ANDRES TORO, B.   GIRON SIERRA, J.M.   BESADA PORTAS, E.   FERNANDEZ BLANCO, P.   LOPEZ OROZCO, J.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2002 - V: XXI- N: 168, Pg: 49-57
Descriptors Control de multiobjectius Control de multivariables Algoritmes genetics Cervesa Fermentacio

Títol Aplicacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control criticos (APPCC) en la linea de elaboracion de jamon iberico
Autor PARDO, J.E.   PE?A, J.M.   ANDRES, M.   ALVARRUIZ, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 81-93
Descriptors APPCC Analisi de perills i punts critics de control Pernil iberic

Títol Aplicaciones de la termografia infrarroja en la medicina y en la industria alimentaria
Autor ALKASSIR ABDULLA, A.   AL-KASSER, M.A.   ALI, L.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 89-93
Descriptors Termografia infraroja Medicina Industria alimentaria

Títol Bacalao salado: historia y procesado
Autor MARTINEZ ALVAREZ, O.   BORDERIAS, A.J.   GOMEZ GUILLEN, M.C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 70-80
Descriptors Bacalla salat Historia Tractament Industria pesquera Assecat

Títol Bifidobacterias y productos lacteos probioticos
Autor MAYO, B. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 62-66
Descriptors Bifidobacteris Productes lactics probiotics

Títol Calidad de frutas minimamente procesadas (I). Pardeamiento enzimatico
Autor PEREZ, L.   GONZALEZ MARTINEZ, C.   CHAFER, M.   CHIRALT, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2003 - V: XXII- N: 180, Pg: 81-84
Descriptors Qualitat de la fruita Processat en fred Fruita Conserves Fruita minimament processades FMP

Títol Calidad de frutas minimamente procesadas (y II). Control y prevencion del pardeamiento enzimatico
Autor CHIRALT, A.   PEREZ, L.   GONZALEZ MARTINEZ, H.   CHAFER, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2003 - V: XXII- N: 181, Pg: 113-119
Descriptors Fruita Qualitat Control Prevencio Pardeamiento enzimatico

Títol Calidad microbiologica de canales procedentes de animales de abasto sacrificados en mataderos de Castilla y Le?n
Autor GONZALEZ, S.   ZUMALACARREGUI, J.M?  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 81-83
Descriptors Microbiologia Productes carnics Qualitat microbiologica Industria carnica Castilla y Leon Castella i Lleo

Títol Calidad total en las industrias agroalimentarias
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?T   ORTIZ GRINDA, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 93-97
Descriptors Industria agroalimentaria Qualitat Gestio de la qualitat total Costos

Títol Cambios que sufren los parametros fisico-quimicos de los vinos sobretablas sometidos a una tecnica de envejecimiento acelerado en madera de roble
Autor MONEDERO, L.   OLALLA, M.   GIMENEZ, R.   VILLALON, M.   LOPEZ, H.   LOPEZ, M.C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2001 - V: XX- N: 164, Pg: 45-54
Descriptors Envelliment accelerat Parametres fisicoquimics Roure Acidesa total Acidesa volatil Grau alcoholic pH Densitat Sucre reductor Extracte sec Anhidrid sulfuros

Títol Caracteristicas fenolicas y de color de vinos de la variedad Merlot
Autor GOMEZ CORDOVES, C.   SUAREZ, R.   BARTOLOME, B.   SUAREZ LEPE, J.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 71-75
Descriptors Caracteristiques fenoliques Color Vi Merlot

Títol Caracteristicas fenolicas y de color de vinos de la variedad Merlot
Autor GOMEZ CORDOVES, C.   SUAREZ, R.   BARTOLOME, B.   SUAREZ LEPE, J.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 71-75
Descriptors Caracteristiques fenoliques Vi Merlot Color

Títol Caracterizacion fenotipica y por RAPD-PCR de levaduras aisladas durante el proceso de maduracion de jamon iberico
Autor ANDRADE, M?.J. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 48-50
Descriptors Caracteritzacio fenotipica Llevats aillats Pernil iberic Maduracio

Títol Caracterizacion genetica de levaduras sidreras por PCR de intron splice site
Autor PANDO BEDRI?ANA, R.   SUAREZ VALLES, B.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2004 - V: XXIII- N: 194, Pg: 50-54
Descriptors Llevats Sidra PCR Intron splice site Caracteritzacio genetica Begudes alcoholiques

Títol Caseinmacropeptido: peptido bioactivo y potencial aditivo alimentario
Autor FONTECHA ALONSO, J.   MARTIN, A.B.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2002 - V: XXI- N: 173, Pg: 81-86
Descriptors Caseinmacropeptid Peptid bioactiu Potencial additiu alimentari Llet CMP Coagulacio Derivats lactics Industria lletera

Títol Certificacion y acreditacion en industrias agroalimentarias ( y IV)
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T.   ORTIZ GRINDA, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 47-50
Descriptors Certificacio Acreditacio Industries agroalimentaries

Títol Coagulacion de la leche. Cuajos y coagulantes vegetales de cardo del genero Cynara L.
Autor FERNANDEZ SALGUERO, J.   PINO, A.   PRADOS, F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 77-82
Descriptors Coagulacio enzimatica Llet Cynara L Coagulants vegetals

Títol Coagulantes vegetales empleados en la fabricacion de quesos tradicionales. Caracterizacion de algunas variedades
Autor VIOQUE, M.   GOMEZ, R.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2005 - V: XXIV- N: 203, Pg: 48-55
Descriptors Coagulants vegetals Fabricacio Formatge Varietats

Títol Coeficiente de dilatacion cubica de mezclas etanol-agua. Control de mermas en la fabricacion de aguardientes compuestos
Autor NATTA, J.M?.   GARI, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2004 - V: XXIII- N: 194, Pg: 43-48
Descriptors Dilatacio cubica Etanol Aigua Begudes alcoholiques Quoficient de dilatacio cubica Aiguardent Fabricacio d'aiguardent Vinificacio

Títol Colorantes funcionales
Autor CALVO, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2003 - V: XXII- N: 180, Pg: 87-92
Descriptors Colorants funcionals Aliments Antocians Riboflavina Curcumina

Títol Comparacion entre tecnicas tradicionales y rapidas en la evaluacion de la contaminacion de superficies y en la deteccion de Salmonella
Autor RODRIGUEZ JEREZ, J.J.   GALAN ALEJO, L.C.   FUSTER VALLS, N.   MARIN DE MATEO, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 115-118
Descriptors Tecniques d'avaluacio Superficie Contaminacio Salmonella Avaluacio Seguretat alimentaria Aliments

Títol Composicion quimica del subproducto de tomate
Autor DEL VALLE, M.   CAMARA, M.   TORIJA, M?.E.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 67-70
Descriptors Composicio quimica Tomaquet Subproductes Conserves

Títol Concentracion de soluciones de azucar mediante procesos de separacion por membranas. Pervaporacion y osmosis directa
Autor WARCZOK, J. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2005 - V: XXIV- N: 203, Pg: 74-78
Descriptors Concentracio de solucions de sucre Separacio per membranes Pervaporacio Osmosi directa Osmosi inversa Destil?lacio osmotica

Títol Conservacion de queso fresco con fibra de subproductos citricos
Autor LARIO, Y. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 83-87
Descriptors Formatge fresc Conservacio Fibra Citrics Industria lletera Lactics Subproductes citrics

Títol Consideraciones generales y requisitos previos a la implantacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control critico (APPCC) en empresas de almacenamiento, manipulacion y envasado de productos hortofruticolas
Autor PARDO, J.E.   CRUZ, A.   CUESTA, M.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2004 - V: XXIII- N: 194, Pg: 79-85
Descriptors APPCC Emmagatzematge Manipulacio Productes hortofruticoles Hortofruticultura Fruita Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Contribucion de los metodos isotopicos(2H-NMR y 13C-MS) a la industria de bebidas alcoholicas para confirmar la autenticidad de los aguardientes
Autor NATTA, J.M?   GARI, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 47-53
Descriptors Metodes isotopics Begudes alcoholiques Aiguardent

Títol Control automatico de extractoras
Autor ORTEGA, A.   PALOMAR, J.M.   MATA, J.E.   CRUZ, F.   MONTORO, V.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 139-149
Descriptors Oli Extraccio extractor

Títol Control de cambiadores de calor con aplicacion en la industria alimentaria
Autor ECHEVARRIA, L.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2004 - V: XXIII- N: 196, Pg: 88-92
Descriptors Canviador de calor Control Industria alimentaria Vinificacio Productes lactics

Títol Convertidores de frecuencia en la industria alimentaria
Autor VILLAZON TRABANCO, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2004 - V: XXIII- N: 194, Pg: 86-91
Descriptors Frequencia Convertidors Industria alimentaria

Títol Crece la proporcion de bebidas que se consume en lata
Autor ABALLE, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 114-117
Descriptors Begudes Llaunes Consum

Títol Denominaciones de Calidad
Autor GONZALEZ GARCIA, S. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 153-158
Descriptors Denominacions d'origen Qualitat Denominacio d'origen protegida Indicacio geografica Especialitat tradicional garantida Legislacio

Títol Depuracion de alpechin mediante una secuencia de tratamientos biologicos y quimico (II)
Autor BELTRAN, J.   TORREGROSA, J.   GARCIA, J.   DOMINGUEZ,J.R.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 105-111
Descriptors Depuracio Alpechin Tractament biologic Tractament quimic

Títol Desarrollo de un sistema de analisis de riesgos, identificacion y control de puntos criticos (ARICPC)para frutas secas
Autor VAZQUEZ, A.   VAZQUEZ, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2001 - V: XX- N: 162, Pg: 67-74
Descriptors Sistema ARCPC Fruits secs Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Digestion anaerobia de aguas residuales con alta carga organica
Autor BELTRAN DE HEREDIA ALONSO, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2003 - V: XXII- N: 178, Pg: 87-92
Descriptors Digestio anaerobia Aigues residuals Carrega organica Aigues residuals Destil?leria Vi

Títol Dise?o de un laboratorio de analisis y control de calidad para una empresa de alimentacion
Autor BERNI, A.   ESTRANY, F   OLIVER, R.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 67-73
Descriptors Disseny Laboratori d'analisi Laboratori de control de qualitat Control de qualitat Qualitat alimentaria Empreses d'alimentacio Residus

Títol Dise?o de un sistema de autocontrol (APPCC) durante el almacenamiento y distribucion de bebidas refrescantes
Autor SEVILLANO MORALES, J.S.   AMARO LOPEZ, M.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2002 - V: XXI- N: 168, Pg: 76-80
Descriptors APPCC HACCP Sistema d'autocontrol Emmagatzematge Distribucio Begudes refrescants Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Dise?o higienico en la construccion de edificios y equipos. Importancia en el control de la contaminacin en la industria alimentaria
Autor AZUARA, P.   RONDA, F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 65-70
Descriptors Disseny higienic Higiene Construccio d'edificis Construccio d'equips Contaminacio Industria alimentaria

Títol Dise?o y construccion de una instalacion experimental para el estudio de la cinetica de secado combinado por aire caliente y microondas
Autor MARTIN, M?.E.   MARTINEZ NVARRETE, A.   CHIRALT, A.   FITO, P.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2003 - V: XXII- N: 181, Pg: 101-107
Descriptors Disseny Construccio Planta experimental Cinetica Secatge Aire calent Microones Automatitzacio

Títol Distribucion de levaduras vinicas en dos bodegas de la D.O. Valdepe?as que usan diferentes procedimientos de elaboracion
Autor BRIONES PEREZ, A.I.   FERNANDEZ GONZALEZ, M.   HERNANDEZ GOMEZ, L.F.   UBEDA IRANZO, J.F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 67-70
Descriptors Llevats vinics Valdepe?as DO Valdepenyas DO Proces d'elaboracio Fermentacio Evolucio Denominacio d'origen Enologia

Títol Duo vino-madera
Autor SIMO, A.   VALLE, B.   LOPEZ DE ARMENTIA, I.   ELEJALDE, E.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 76-80
Descriptors Vi Fusta Roure Fusta de roure Composicio Enologia Fenols Lactones Tanins elagics

Títol Efecto de la adicion de suero de leche en polvo en la calidad fisicoquimica y sensorial del yogurt
Autor GONZALEZ MARTINEZ, C. et al  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2005 - V: XXIV- N: 203, Pg: 57-62
Descriptors Suero de llet en pols Qualitat fisicoquimica Qualitat sensorial Iogurt

Títol Efectos en el flavor de las innovaciones en los equipos cerveceros y en el proceso (I)
Autor MEILGAARD, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 53-59
Descriptors Cervesa Flavor Malta Malt Antioxidant Equips Sistema d'ebullicio per microones de Huppmann

Títol Efectos en el flavor de las innovaciones en los equipos cerveceros y en el proceso (II)
Autor MEILGAARD, M.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - junio 2004 - V: 23- N: 191, Pg: 97-105
Descriptors Flavor Cervesa Industria cervesera Equips Estabilitzacio Filtracio

Títol El aceite de girasol. Su extraccion
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 41-45
Descriptors Oli de gira-sol Elaboracio Consum Extraccio d'oli Gira-sol Oli Greix

Títol El color del zumo de naranja ( y II ) Aspectos fisicos
Autor MELENDEZ, A.J.   VICARIO, I.M.   HEREDIA,F.J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2004 - V: XXIII- N: 186, Pg: 103-106
Descriptors Suc de taronja Color Aspectes fisics Mesures del color

Títol El color del zumo de naranja (I): aspectos quimicos
Autor HEREDIA, F.J.   MELENDEZ, A.J.   VICARIO, I.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 55-59
Descriptors Suc de taronja Color Aspectes quimics Carotenoides

Títol El control en la bodega
Autor LAORGA SZ-MINTEGUIAGA, M  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 113-118
Descriptors Control Cellers Automatitzacio

Títol El nitrogeno liquido en la industria del helado
Autor GOMEZ-PASTRANA RUBIO, J.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 39-43
Descriptors Nitrogen liquid Industria Gelats Fabricacio de gelats Congelacio Congelacio criogenica Cadena del fred

Títol El orujo de aceitunas y sus posibles aprovechamientos
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2001 - V: - N: 162, Pg: 109-112
Descriptors Pinyolada Tractament Aprofitament Residus Oliva

Títol El pescado: tratamiento y maquinaria
Autor GALAN GARCIA, D.   OLIVER PUJOL, R.   ESTRANY CODA, F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 63-67
Descriptors Peix Tractament Maquinaria Industria pesquera

Títol El reto tecnologico de la aplicacion de las temperaturas en los alimentos (I)
Autor MARTIN CANTOS, J.P.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2005 - V: XXIV- N: 204, Pg: 81-84
Descriptors Temperatura Aliments Cadena del fred Microorganismes

Títol El reto tecnologico de la aplicacion de las temperaturas en los alimentos (y II)
Autor MARTIN CANTOS, J.P.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 77-80
Descriptors Temperatura Aliments Microorganismes Control Refrigeracio Tractament termic

Títol El secado de las frutas, una antigua y moderna forma de conservacion
Autor MARTINEZ PONS, J.A.   ALVAREZ RABANAL, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 97-104
Descriptors Fruita Assecament Conservacio Tractament previ

Títol El sistema de depuracion S.B.R. aplicado a diversos vertidos del sector conservero. Eficacia en eliminacion de DQO, DBO5, SST, NKT y fosforo total
Autor ARNAIZ ALZATE, A.   YABEN OYARZUN, B.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2004 - V: XXIII- N: 189, Pg: 116-120
Descriptors Depuracio SBR Sector conserver DQO DBO5 SST NKT Fosfor total Conserves Aigues residuals Tractament biologic

Títol El vinagre de vino: compuestos volatiles
Autor MORALES, M.L.   TRONCOSO, A.M?  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 73-78
Descriptors Vinagre de vi Compostos volatils Cromatografia de gasos

Títol Elaboracion de Aguardiente de Melon
Autor BRIONES, A.I.   HERNANDEZ, L.F.   UBEDA, J.F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: xxi- N: 171, Pg: 47-51
Descriptors Aiguardent de melo Elaboracio Fermentacio Destil?lacio Analisi de sucs

Títol Energia solar termica en un queseria
Autor VALERIO, L.   GUTIERREZ, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2002 - V: XXI- N: 165, Pg: 176-178
Descriptors Energia solar termica Formatgeria Rendibilitzacio Industria lletera

Títol Enfriamiento rapido de alimentos: ?deseo o realidad?
Autor JAMES, S.J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 92-100
Descriptors Refredament rapid Refrigeracio Aliments Cadena del fred

Títol Envasado de carne y productos carnicos en atmosferas modificadas
Autor PEREZ ALVAREZ, J.A.   FERNANDEZ GINES, J.M.   FERNANDEZ LOPEZ, J.   SAYAS BARBERA, E.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 74-79
Descriptors Carn Productes carnics Envasat Atmosfera modificada Industria carnica

Títol Envasado y conservacion de alimentos. Ultimas tendencias
Autor LOPEZ ALONSO, R.   TORRES ZAPATA, T.   ANTOLIN GIRALDO, G.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 45-52
Descriptors Conservacio d'aliments Envasat Aliments

Títol Envase activo e inteligente
Autor TORRES ZAPATA, C.T. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 56-64
Descriptors Envas actiu Envas intel.ligent Aliments Embalatge Envas

Títol Envases alternativos para el vino: el envase de carton
Autor MATA CABRERA, F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 61-65
Descriptors Vi Envas de cartro Cartro Tetra brik

Títol Envases y embalajes. Caracteristicas de diferenciacion
Autor PARDO, L.   GIRAUDO, M.   MENENDEZ, J.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2009 - V: - N: 242, Pg: 70-77
Descriptors Envas Embalatge Aliments Seguretat alimentaria Cadena alimentaria Material Mecanismes Ergonomia Resistencia

Títol Equipos de secado en la industria alimentaria (I)
Autor RAVENTOS, M.   SANCHO DOMENC, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 113-117
Descriptors Equips d'assecat Industria alimentaria Aliments

Títol Equipos de secado en la industria alimentaria (y II)
Autor SANCHO DOMENC, J.   RAVENTOS SANTAMARIA, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 101-112
Descriptors Equips d'assecatge Industria alimentaria Aliments

Títol Espectrofotometros para la industria agroalimentaria. Avances en el sector hortofructicola.
Autor BARREIRO, P.   RUIZ-ALTISENT, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Desembre 2004 - V: XXIII- N: 196, Pg: 53-58
Descriptors Espectroscopia VIS-NIR FTIR Hortofruticultura Industria agroalimentaria Espectrofotometre

Títol Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario (y V). Aplicacion en productos almentarios diversos
Autor BERGA, A.   GONZALEZ, M  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2001 - V: XX- N: 162, Pg: 117-119
Descriptors Minimitzacio Residus agroalimentaris

Títol Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario
Autor BERGA, A.   GONZALEZ, M.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 95-102
Descriptors Sector agroalimentari Minimitzacio Abocaments

Títol Estudio de la tecnologia quesera en la isla de Tenerife
Autor DARIAS, J.   PELAEZ, P.   FRESNO, M?   DIAZ, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 78-81
Descriptors Tecnologia Formatge Tenerife

Títol Estudio de los vertidos generados en el procesado de hortalizas
Autor URE?A LEAL, A. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2004 - V: XXIII- N: 196, Pg: 48-52
Descriptors Residus Hortalisses

Títol Evaluacion del impacto ambiental en industrias agrarias
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?T.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 77-81
Descriptors Impacte mediambiental Industria agraria Avaluacio

Títol Evolucion del concepto de higiene en la industria alimentaria
Autor LAUREN'S &DANNY S.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 83-86
Descriptors Higiene industrial Industria alimentaria Evolucio Analisi Control APPCC ARPC HACCP Neteja Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Fibra de algarroba: mucho mas que fibra alimentaria
Autor HABER, B.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 95-99
Descriptors Fibra de garrofer Alimentacio Garrofer Garrofes Salut Aliments

Títol Fisico quimica del cafe y la cafetera italiana
Autor MARTINEZ PONS, J.A.   ALVAREZ RABANAL, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 70-80
Descriptors Cafe Cafetera italiana Fisicoquimica Quimica Infusio Torrat Molturacio

Títol Fundamentos del analisis microbiologico de alimentos
Autor MARTIN CANTOS, J.P.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 58-63
Descriptors Analisi microbiologica Aliments

Títol Guia orientativa para la instalacion de un sistema APPCC en una envasadora de miel
Autor LAGUNA BLANCA, A.   ORTIZ VALBUENA, A.   HIGES PASCUAL, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2003 - V: XXII- N: 184, Pg: 57-66
Descriptors APPCC Envasadora Mel Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Higienizacion y limpieza en las industrias agroalimentarias
Autor SANCHEZ-PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2005 - V: XXIV- N: 204, Pg: 73-78
Descriptors Higiene Neteja Industria agroalimentaria Ventilacio Il?luminacio Esterilitzacio

Títol Ideas actuales para la gestion de la seguridad de los alimentos
Autor MORENO GARCIA, B.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 100-107
Descriptors Seguretat dels aliments Gestio Aliments Control de qualitat

Títol Identificacion de bacterias lacticas aisladas de embutidos de cerdo iberico mediante perfil de proteinas intracelulares
Autor SERRADILLA, M.J. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 62-64
Descriptors Bacteris lactis Embotit Porc Proteines intracel?lulars Industria carnica

Títol Impacto ambiental de la industria vinicola (I) Industria de elaboracion y envasado de vinos
Autor PRODANOV, M.   COBO REUTERS, R.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2004 - V: XXIII- N: 186, Pg: 97-100
Descriptors Impacte ambiental Industria vinicola Elaboracio Impacte mediambiental Vi Envasat

Títol Impacto ambiental del a industria vinicola. Destilerias de alcohol vinico
Autor PRODANOV, M. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 91-102
Descriptors Impacte ambiental Industria vinicola Destil?leria Alcohol vinic

Títol Impacto ambiental: su evaluacion y gestion
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 89-92
Descriptors Impacte ambiental Avaluacio Gestio

Títol Implantacion de sistemas de autocontrol en la industria extractora de aceite de oliva virgen
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 93-96
Descriptors Oli d'oliva verge Extraccio Sistema d'autocontrol APPCC HACCP Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Implantacion de un sistema de control y supervision de secado y almacenamiento
Autor CALVO MARTINEZ, O.F. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 138-142
Descriptors Control Supervisio Assecatge Emmagatzematge Gra Automatitzacio

Títol Implantacion de un sistema de gestion medioambiental en fabricas de cerveza y malta
Autor PEREDA, I.   MORAL, M?.E.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 63-67
Descriptors Cervesa Malta Malt Gestio mediambiental Normes UNE-EN-ISO 14001

Títol Implatacion del modelo Seis Sigma para la mejora de la calidad y de la productividad en procesos de envasado en la industria alimentaria
Autor GARCIA DIAZ, J.C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 55-58
Descriptors Seis Sigma Qualitat Productivitat Industria alimentaria Envasat

Títol Incremento del aroma del aguardiente de melon mediante maceracion
Autor HERNANDEZ GOMEZ, L.F.   UBEDA, J.   BRIONES, A.I.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 106-110
Descriptors Aroma Aiguardent de melo Melo Maceracio

Títol Indicadores de temperatura e integradores tiempo-temperatura
Autor INSTITUTO NACIONAL DEL FRIO  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 85-87
Descriptors Indicadors de temperatura Indicadors temps-temperatura Refrigeracio Fred

Títol Influencia de la etapa de deshidratacion sobre el contenido de inulina en Cichorium Intybus L.
Autor MANRIQUE DOMINGO, M.   LEON MANSO, O.   ANTOLIN GIRALDO, G.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 145-150
Descriptors Deshidratacio Inulina Cichorum Intybus L.

Títol Influencias de la congelacion en las caracteristicas fisico-quimicas, bioquimicas y sensoriales del queso
Autor TEJADA, L.   GOMEZ, R.   VIOQUE, M.   SANCHEZ, E.   FERNANDEZ-SALGUERO, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 61-66
Descriptors Congelacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques quimiques Caracteristiques sensorials Formatge Industria lactica

Títol Informe 2001 del sector cervecero
Autor JIMENEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 71-78
Descriptors Informe 2001 Cervesa Sector cervesa

Títol Instalacion de una almazara para el procesado de 2.000.000 kg de aceituna
Autor GOMEZ,N.   ESTRANY, F.   OLIVER, R.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2001 - V: XX- N: 162, Pg: 85-93
Descriptors Oli d'oliva Envasatge Instal?lacions Almassera Instal.lacio Maquinaria

Títol Introduccion al zumo de naranja: tipos de zumo y composicion quimica
Autor MELENDEZ, A.J. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 49-31
Descriptors Suc de taronja Composicio quimica

Títol Irradiacion de carne
Autor FERNANDEZ GINES, J.M.   FERNANDEZ LOPEZ, J.   SAYAS BARBERA, E.   PEREZ ALVAREZ, J.A.A  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2002 - V: XXI- N: 167, Pg: 53-56
Descriptors Irradiacio Carn Seguretat i higiene Alimentacio Legislacio

Títol Jamon: Denominaciones de origen
Autor RUBIO LOPEZ, G.   VENEGAS MORENTE, E.C.   GALVEZ GALVEZ, A.   PLANELLS DEL POZO, E.M?   ARANDA RAMIREZ, P.   LLOPIS GONZALEZ, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2002 - V: XXI- N: 167, Pg: 71-76
Descriptors Pernil Denominacio d'origen Proces bioquimic Analisi sensorial Pernil de Terol Pernil de Guijuelo Pernil de la Dehesa d'Extremadura Reglament

Títol La almazara: industria productora de aceite de oliva en la provincia de Cordoba
Autor SANCHEZ, M.T.   DE TORO, M.D.   MONTES, F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2003 - V: XXII- N: 178, Pg: 55-58
Descriptors Industria oleicola Oli d'oliva Almassera Cordova Proces Cordoba

Títol La aplicacion de las normas ISO 9000 en empresas del sector alimentario espa?ol. Resultados relativos a los procesos de implantacion, certificacion y mantenimiento del sistema de calidad
Autor MAZA RUBIO, M?.T.   RAMIREZ ARIAS, V.   BERGA MONGE, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 70-76
Descriptors ISO 9000 Sector alimentari Qualitat

Títol La certificacion de personas en el ambito alimentario. Una respuesta a la seguridad alimentaria
Autor V.V.A.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 81-87
Descriptors Certificacio Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria Higiene Normativa

Títol La certificacion de sistemas de calidad en la industria alimentaria: principales resultados
Autor GOMEZ, M?.J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 77-79
Descriptors Sistema de qualitat Industria alimentaria Certificacio

Títol La cerveza
Autor GALAN GARCIA, D.   OLIVER PUJOL, R.   ESTRANY CODA, F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 47-50
Descriptors Cervesa Fermentacio Consum Produccio Espanya

Títol La distribucion a temperatura controlada de productos perecederos en Europa
Autor DOMINGUEZ ALONSO, M.   GARCIA RODRIGUEZ, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 45-48
Descriptors Productes peribles Transport Comercialitzacio Temperatura controlada Cadena del fred Conservacio d'aliments Aliments

Títol La evaluacion de impacto ambiental en los proyectos agroindustriales
Autor PIZARRO CAMACHO, D.   SOCA OLAZABAL, N.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 118-122
Descriptors Impacte Avaluacio Projecte agroindustrial

Títol La fibra dietetica en la alimentacion
Autor ALESON CARBONELL, I.   FERNANDEZ GINES, J.M.   FERNANDEZ LOPEZ, J.M.   SAYAS BARBERA, M.E.   PEREZ ALVAREZ, J.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 83-91
Descriptors Fibra dietetica Alimentacio Components Paret vegetal Polisacarids Additius alimentaris Propietats fisiques Propietas fisiologiques

Títol La homogeneizacion en la fabricacion del helado: calidad y seguridad para el consumidor
Autor FERRER TOMAS, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 74-78
Descriptors Homogeneitzacio Fabricacio de gelats Qualitat Seguretat del consumidor Gelats Industria lactica Emulsio Homogeneitzador

Títol La lubricacion en una planta embotelladora de bebidas carbonatadas
Autor MAILLO ROMERO, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2001 - V: XX- N: 162, Pg: 75-83
Descriptors Lubricacio Begudes carbonatades Manteniment Planta embotelladora

Títol La prevencion y control integrado de la contaminacion (IPPC). Exigencia ambiental para industrias agroalimentarias y explotaciones ganaderas
Autor PIZARRO CAMACHO, D.   SOCA OLAZABAL, N.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 83-86
Descriptors Prevencio i control integrat de contaminacio IPPC Industria agroalimentaria Contaminacio Impacte mediambiental

Títol La trazabilidad como estandar de produccion
Autor BERGA MONGE, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 65-69
Descriptors Tra?abilitat Produccio

Títol Las bacterias lacticas como microorganismos probioticos (y II). Seguridad de las bacterias lacticas probioticas
Autor MARTIN, R.   ZABALA, A.   LANGA, S.   FERNANDEZ, A.   REVIRIEGO, C.   MARIN, M.L.   FERNANDEZ, L.   RODRIGUEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 88-94
Descriptors Bacteris lactics Microorganismes probiotics Activitat metabolica Transferencia genetica Enterococcus

Títol Las narices electronicas en el ambito de la industria agroalimentaria
Autor CORREA, E.C.   BARREIRO, P.   RUIZ ALTISENT, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2005 - V: XXIV- N: 206, Pg: 90-97
Descriptors Nas electronic Industria agroalimentaria Sensor

Títol Legionelosis: problematica actual y exigencias legales para su prevencion y control
Autor JAUREGUI, B.   PEREZ, J.   ASENSIO, J.   JAUREGUI, J.L.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 73-79
Descriptors Legionel?losi Prevencio Control Legislacio Legionel.la Higiene Industria alimentaria Aliments

Títol Limitaciones del analisis microbiologico de los alimentos
Autor RODRIGUEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 61-65
Descriptors Analisi microbiologica Limitacio Aliments Seguretat alimentaria

Títol Los almacenes en la cadena del frio
Autor DOMINGUEZ, M.   GARCIA, C.   ARIAS, J.M.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - junio 2004 - V: 23- N: 191, Pg: 43-46
Descriptors Magatzem Cadena del fred Fred Cambra frigorifica

Títol Los enterococos en los alimentos: interes tecnologico y sanitario
Autor MARTINEZ, S.   LOPEZ, M.   BERNARDO, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2003 - V: XXII- N: 176, Pg: 111-116
Descriptors Enterococcus Aliments Sanitat Microorganismes anaerobis Seguretat alimentaria Probiotics

Títol Los vertidos de aguas residuales agroindustriales. Condicionantes legales y administrativos
Autor PIZARRO , D.   SOCA, N.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 99-103
Descriptors Aigues residuals Legislacio Tractament Depuracio Vessaments

Títol Medida sensorial del color
Autor CALVO, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2002 - V: XXI- N: 165, Pg: 93-99
Descriptors Assaig discriminatori Assaig descriptiu Il luminacio Sistema Ostwald Sistema DIN Colorimetres additius Colorimetres sustractius Legislacio Color

Títol Mesa de dialogo sobre etiquetado de alimentos modificados geneticamente
Autor ESPINOSA, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2003 - V: XXII- N: 179, Pg: 91-95
Descriptors Etiquetatge Aliments modificats geneticament Codificacio Etiqueta

Títol Metodos utilizados en la higenizacion y conservacion de la leche de cabra
Autor CALVO, M.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2002 - V: XXI- N: 173, Pg: 75-79
Descriptors Higienitzacio Conservacio Llet de cabra Metodes Tractament termic Higiene Industria lletera

Títol Mohos y levaduras en productos lacteos. Funciones e interaccion con otros microorganismos
Autor MAYO, B.   ALVAREZ, P.   FLOREZ, A.B.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 51-55
Descriptors Llevats Productes lactics Fongs Industria lactica Lactics Interaccio amb microorganismes

Títol Normalizacion y normas ISO 9000 en las industrias agroalimentarias
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T.   ORTIZ GRINDA, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 107-112
Descriptors Normativa Norma ISO 9000 Industria agroalimentaria Normalitzacio

Títol Nueva tecnica revolucionaria para procesar congelados
Autor IRIS (INNOVACIO I RECERCA INDUSTRIAL I SOSTENIBLE)  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2009 - V: - N: 242, Pg: 46-47
Descriptors Ultrasons d'alta intensitat Sector alimentari Congelats Consum Energia

Títol Nuevas tecnologias en la trazabilidad
Autor MARTINEZ, D.   PINAZO, J. M.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2009 - V: - N: 242, Pg: 66-69
Descriptors Tra?abilitat Seguretat alimentaria Cadena de produccio Noves tecnologies Cadena alimentaria

Títol Nuevas tecnologias para la cadena de frio. Los acumuladores de calor, los super aislantes termicos y la termoelectricidad
Autor DOMINGUEZ, M.   GARCIA, C.   PINILLOS, J.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2003 - V: XXII- N: 179, Pg: 77-81
Descriptors Cadena del fred Tecnologia Acumuladors de calor Aillants termics Termoelectricitat Fred Logistica Distribucio Calor

Títol Nuevas tendencias en ciencia y tecnologia de la carne
Autor PAREDES, B.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 49-53
Descriptors Tecnologia de la carn Tendencies Carn Productes carnics Conservacio Tecniques de conservacio

Títol Nuevas tendencias en el consumo de productos agroalimentarios
Autor MARTINEZ-CARRASCO, L.   BRUGAROLAS MOLLA-BAUZA, M.   MARTINEZ POVEDA, A.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2004 - V: 23- N: 191, Pg: 88-92
Descriptors Consum Productes agroalimentaris Aliments Tendencies

Títol Nuevas tendencias en la extraccion y el refinado de aceites vegetales comestibles
Autor GARCIA, A.   RIERA, F.   ALVAREZ, R.   COCA, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 84-92
Descriptors Oli vegetal Extraccio Refinament Dioxid de carboni supercritic Dissolvent alternatiu Tecnologia de membrana Membrana Decoloracio

Títol Nuevas tendencias en la produccion de alimentos
Autor PEREZ ALVAREZ, J.A.   FERNANDEZ GINES, J.M.   FERNANDEZ LOPEZ, J.   SAYAS BARBERA, E.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 107-112
Descriptors Produccio alimentaria Tendencies Legislacio Aliments funcionals Tra?abilitat

Títol Nuevo estandard mundial de seguridad alimentaria. Introduccion a la Norma ISO 22000- Sistemas de gestion de Seguridad Alimentaria
Autor PALU GARCIA, E.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2005 - V: XXIV- N: 206, Pg: 71-75
Descriptors Normes ISO ISO 22000 Seguretat alimentaria Legislacio

Títol Nuevos requisitos medioambientales en el sector alimentario
Autor BERGA MONGE, A.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 95-99
Descriptors Medi ambient Sector alimentari Impacte mediambiental Aliments

Títol Obtencion de mohos productores de peptidos antifungicos para su utilizacion en productos carnicos madurados
Autor ACOSTA, R. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 79-80
Descriptors Peptid Antifungics Productes carnics Fongs Industria carnica

Títol Optimizacion del rendimiento y seguridad de las plantas de productos alimenticios
Autor RAAB, M.J.   LESINSKI, D.J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2004 - V: XXIII- N: 196, Pg: 77-80
Descriptors Rendiment Seguretat Productes alimentaris Lubricant sintetic

Títol Organizacion de la seguridad alimentaria en la industria agroalimentaria. El referencial SAL "Sistema para la Seguridad Alimentaria"
Autor MOLINA VILLANUEVA, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 54-56
Descriptors Seguretat alimentaria Industria agroalimentaria SAL Sistema per a la seguretat alimentaria

Títol Papel de la membrana celular durante la deshidratacion osmotica de tejido vegetal. Efecto protector de la trealosa
Autor GONZALEZ MARTINEZ, G.   CHIRALT, A.   ATARES, L.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 87-90
Descriptors Membrana cel?lular Deshidratacio Deshidratacio osmotica Teixit vegetal Trealosa

Títol Pasos basicos para la implementacion de un sistema de gestion de la trazabilidad
Autor LORENZO BARREIRO, M.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - junio 2004 - V: 23- N: 191, Pg: 82-87
Descriptors Tra?abilitat Sistema de gestio de la tra?abilitat

Títol Posibilidades de aprovechamiento de subproductos vegetales como fuente de obtencion de productos nutraceuticos. Licopeno a partir de subproductos de tomate
Autor BERGANZA, J.   GUIJARRO, J.   GARAY, I.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 63-67
Descriptors Subproductes vegetals Productes nutraceutics Tomaquet

Títol Preparacion de orujos previa al secado y al proceso de extraccion con disolventes
Autor ORTEGA, A.   PALOMAR, J.M.   CRUZ, F.   MATA, J.E.   MONTORO, V.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2001 - V: XX- N: 162, Pg: 95-107
Descriptors Extraccio Dissolvent Fermentacio Pinyolada Oliva Assecat

Títol Prevencion de riesgos laborales en bodegas. Ergonomia y psicosociologia aplicada y medicina del trabajo
Autor SEPULVEDA, F.M.   SANCHEZ, M?.T.   MONTES, F.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 153-158
Descriptors Enologia Prevencio de riscos laborals Cellers Seguretat Ergonomia Psicosociologia aplicada

Títol Problemas actuales y tendencias en la cadena del frio
Autor DOMINGUEZ, M.   PINILLOS, J?.M.   GARCIA, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2005 - V: XXIV- N: 204, Pg: 85-91
Descriptors Cadena del fred Problemes Transport Conservacio

Títol Problematica de los alimentos minimamente procesados productos sous vide
Autor MARTINEZ, S.   LOPEZ, M.   BERNARDO, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-4689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 81-85
Descriptors Aliments minimament processats Productes sous vide Microorganismes patogens Control Riscos microbiologics

Títol Proceso de obtencion y primera depuracion de la miel en continuo
Autor SALVACHUA GALLEGO, J.C.   ROBLES PORTELA, E.M?  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2003 - V: XXII- N: 184, Pg: 69-78
Descriptors Depuracio Mel Procediment Sucre Elaboracio Produccio

Títol Produccion de extracto proteico a partir de lias de la fabricacion de sidra para uso como aditivo en el sector
Autor QUIROS, C. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 108-113
Descriptors Extracte proteic Sidra Additius

Títol Produccion de mosto cervecero
Autor NOVELL, J.   RAVENTOS, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2003 - V: XXII- N: 179, Pg: 53-60
Descriptors Most cervecer Produccio Begudes Moli de Malta

Títol Produccion de vino ecologico en Italia, region de la Emilia Roma?a: aspectos vitivinicolas, tecnologicos y economicos
Autor
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - 1995 - V: 14- N: 8, Pg: 73-79
Descriptors Vi ecologic comercialitzacio Italia

Títol Productos lacteos con la denominacion ecologica
Autor CHIRALT, A.   CHAFER, M.   GONZALEZ-MARTINEZ, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 67-72
Descriptors Productes lactics Denominacio ecologica Productes lactics ecologics Etiquetatge

Títol Propiedades nutritivas y funcionales de la cerveza
Autor CARBONELL, J.V.   SENDRA, J.M?.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 55-61
Descriptors Cervesa Propietats nutritives Propietats funcionals

Títol Recoleccion, obtencion y procesado artesanal de la miel
Autor SALVACHUA GALLEGO, J.C.   ROBLES PORTELA, E.M?  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 93-100
Descriptors Recol?leccio Obtencio Processament Mel

Títol Recubrimientos comestibles:aplicacion a frutas y hortalizas
Autor PASTOR, C.   VARGAS, C.   GONZALEZ MARTINEZ, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 130-135
Descriptors Recobriment comestible Hortalisses Fruita Film

Títol Resultados del funcionamiento de una biocolumna y comparacion con sistemas convencionales de tratamiento del agua residual
Autor DALMAU, J.   GARCIA CUDINACH, R.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Desembre 2004 - V: XXIII- N: 196, Pg: 81-87
Descriptors Tractament aigues Aigues residuals Biocolumna

Títol Revision: cinetica de los procesos de deterioro de los alimentos
Autor ROS, G.   PALAZON, M.Z.   ABELLAN, P.   VIDAL, M.L.   ROMERO, F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 61-68
Descriptors Cinetica Deteriorament dels aliments Aliments Equaci? d'Arrhenius Arrhenius

Títol Secadero de concentracion de alpechin
Autor RUIZ CELMA, A.   RAHMAN AL-KASSIR, A.   ROJAS MORENO, S.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2003 - V: XXII- N: 176, Pg: 99-104
Descriptors Secatge Alpechin Impacte mediambiental Almassera

Títol Secado solar de residuos industriales de la aceituna
Autor RUIZ CELMA, A.   MONTERO PUERTAS, I.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 122-126
Descriptors Residus industrials Oliva Assecatge solar

Títol Seguridad alimentaria en el desarrollo de patogenos (y II)
Autor DIAZ, M.   LACA, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 88-93
Descriptors Seguretat alimentaria Patogens Aliments

Títol Seguridad alimentaria y desarrollo de patogenos (i)
Autor LACA, A.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 109-114
Descriptors Seguretat alimentaria Patogens Aliments

Títol Seis tacticas para mejorar la productividad en la industria cervecera
Autor ROVIRA FARRE, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2003 - V: XXII- N: 179, Pg: 68-74
Descriptors Industria cervesera Millora de la productivitat Gestio Cervesa Productivitat

Títol Sistemas de calidad en las industrias agroalimentarias (II)
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T.   ORTIZ GRINDA, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2004 - V: XXIII- N: 186, Pg: 93-96
Descriptors Sistema de qualitat Industria agroalimentaria Qualitat

Títol Supervision y control en ingenieria de procesos agroalimentarios
Autor BARREIRO, P.   NAVAS, L.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2003 - V: XXII- N: 181, Pg: 90-94
Descriptors Supervisio Control Procesos agroalimentaris Enginyeria de processos agroalimentaris Industria agroalimentaria Mecanitzacio Control

Títol Tecnicas de hibridacion de ADN para la identificacion de especies de pescado: chips de ADN
Autor V.V.A.A  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 82-87
Descriptors Hibridacio ADN Peix Especies Dot Blot Souther Blot

Títol Tecnologia de recuperacion y ahorro energetico en la industria cervecera
Autor OLIVER PUJOL, R.   ESTRANY CODA, F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2003 - V: XXII- N: 179, Pg: 62-67
Descriptors Industria cervesera Estalvi energetic Tecnologia Cervesa Energia

Títol Tecnologias para el embotellado del vino
Autor MATA CABRERA, F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2003 - V: XXII- N: 176, Pg: 75-78
Descriptors Embotellament Vi Tecnologia Rentat Tap Etiquetatge Enologia

Títol Tenedencias en el envasado de productos alimentarios. Un sector en continua transformacion
Autor RIESCO, S.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2009 - V: - N: 242, Pg: 78-85
Descriptors Envasat Envas Industria alimentaria Sostenibilitat Noves tecnologies Tendencies de consum Innovacio Desenvolupament tecnologic

Títol Tratamiento SBR: reactor biologico secuenciado aplicado a una industria aceitera
Autor OLIVER PUJOL, R.   REDONDO MOLINERO, M.   ESTRANY CODA, F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 55-59
Descriptors SBR Tractament Reactor biologic sequenciat Industria Oli

Títol Tratamiento de residuos de la industria del aceite de oliva. Comportamiento del alpechin en torre evaporativa
Autor RAHMAN AL-KASSIR, A.   RUIZ, A.   BENITEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2003 - V: XXII- N: 178, Pg: 71-78
Descriptors Residus Industria Oli d'oliva Torre evaporativa Industria oleicola Depuracio d'aigues

Títol Tratamiento de vertidos del sector alimentario segun la IPPC
Autor GIMENEZ, I.   ARRIETA, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2004 - V: XXIII- N: 189, Pg: 110-115
Descriptors Residus Industria alimentaria IPPC Aigua Tractament d'aigues Tractament Reactor anaerobic

Títol Tratamientos de irradiacion y su aplicacion en carne y productos carnicos
Autor FERNANDEZ GINES, J.M.   FERNANDEZ LOPEZ, J.   SAYAS BARBERA, E.   PEREZ ALVAREZ, J.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2002 - V: XXI- N: 165, Pg: 61-64
Descriptors Tractament d'aliments Irradiacio Carn Industria alimentaria Productes carnics

Títol Ultimas tendencias en el etiquetado de productos de alimentacion y bebidas
Autor SANVISENS M?D.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2001 - V: XX- N: 164, Pg: 91-94
Descriptors Etiquetatge Seguretat Alimentacio Begudes

Títol Usos electricos de residuos de la industria del aceite de oliva
Autor RUIZ CELMA, A.   ROJAS RODRIGUEZ, S.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 95-99
Descriptors Residus Industria Oli d'oliva Planta termoelectrica

Títol Utilizacion de patrones deuterados en la cuantificacion de componentes volatiles en vinos
Autor PEREZ, L.J.   MOYA, M.   DE LA HERA, M.L.   LOPEZ, J.M.   GOMEZ, E.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2001 - V: XX- N: 164, Pg: 57-62
Descriptors Patrons Components volatils Quantificacio Vi

Títol Vertidos de industrias lacteas.Composicion y capacidad de degradacion biologica de la materia organica e inorganica
Autor ALVAREZ, P.   CARTA, F.   PEREDA, J.   ROMERO, F.   DURAN, M.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2003 - V: XXII- N: 178, Pg: 79-85
Descriptors Industria lletera Residus Composicio Degradacio biologica Materia organica Materia inorganica