Registres trobats: 3
Títol | El resveratrol, importante componente en vinos (I) |
Autor | GUARDIOLA, V. SALAZAR, D.M. ANDRES, A. CARBONELL, V. MELIS, R. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2002 - V: LVII- N: 2891, Pg: 6-9 |
Descriptors | Resveratrol Components del vi Fermentacio Estructura quimica Efectes |
Títol | El resveratrol, importante componente en vinos (II) |
Autor | GUARDIOLA, V. SALAZAR, D.M ANDRES, A. CARBONELL, V. MELIS, R. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184x - Enero 2002 - V: - N: 2892, Pg: 86-95 |
Descriptors | Resveratrol Raim Vi Cis-resveratrol Trans-resveratrol Cis-polidatina Trans-polidatina |
Títol | Elaboracion y comercializacion del bacalao salado |
Autor | GALLART JORNET, L. RODRIGUEZ BARONA, S. BARAT, J.M. ANDRES, A. FITO, P. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 87-94 |
Descriptors | Elaboracio Comercialitzacio Bacalla salat |