Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ANDRES, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol El resveratrol, importante componente en vinos (I)
Autor GUARDIOLA, V.   SALAZAR, D.M.   ANDRES, A.   CARBONELL, V.   MELIS, R.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2002 - V: LVII- N: 2891, Pg: 6-9
Descriptors Resveratrol Components del vi Fermentacio Estructura quimica Efectes

Títol El resveratrol, importante componente en vinos (II)
Autor GUARDIOLA, V.   SALAZAR, D.M   ANDRES, A.   CARBONELL, V.   MELIS, R.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184x - Enero 2002 - V: - N: 2892, Pg: 86-95
Descriptors Resveratrol Raim Vi Cis-resveratrol Trans-resveratrol Cis-polidatina Trans-polidatina

Títol Elaboracion y comercializacion del bacalao salado
Autor GALLART JORNET, L.   RODRIGUEZ BARONA, S.   BARAT, J.M.   ANDRES, A.   FITO, P.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 87-94
Descriptors Elaboracio Comercialitzacio Bacalla salat