Registres trobats: 2
Títol | Elaboracion y comercializacion del bacalao salado |
Autor | GALLART JORNET, L. RODRIGUEZ BARONA, S. BARAT, J.M. ANDRES, A. FITO, P. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 87-94 |
Descriptors | Elaboracio Comercialitzacio Bacalla salat |
Títol | Reutilizacion de la disolucion osmotica en la elaboracion de alimentos |
Autor | PEIRO-MENA, R MARTINEZ-NAVARRETE, N. BARAT, J.M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2007 - V: - N: 221, Pg: 68-71 |
Descriptors | Industria Industria agroalimentaria Elaboracio d'aliments Dissolucio Osmosi Recuperacio Subproductes |