Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BARAT, J.M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Elaboracion y comercializacion del bacalao salado
Autor GALLART JORNET, L.   RODRIGUEZ BARONA, S.   BARAT, J.M.   ANDRES, A.   FITO, P.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 87-94
Descriptors Elaboracio Comercialitzacio Bacalla salat

Títol Reutilizacion de la disolucion osmotica en la elaboracion de alimentos
Autor PEIRO-MENA, R   MARTINEZ-NAVARRETE, N.   BARAT, J.M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2007 - V: - N: 221, Pg: 68-71
Descriptors Industria Industria agroalimentaria Elaboracio d'aliments Dissolucio Osmosi Recuperacio Subproductes