Registres trobats: 6
Títol | Gout et acceptabilite des vins a teneur reduite en alcool |
Autor | MEILLON, S. URBANO, C. SCHLICH, P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2010 - V: - N: 136, Pg: 52-54 |
Descriptors | Alcohol Vi Osmosi Analisi sensorial |
Títol | Memoria de pratiques "Antonin Rodet" Borgonya. Substitucio de la Xaptalitzacio per l'Osmosi Inversa |
Autor | SALAS CASTILLO, OLIVIA |
Dades Font | - Setembre-Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Memoria llicenciatura ML Enologia Llicenciatura d'enologia Estada en practiques Borgonya Osmosi inversa Xaptalitzacio Bourgogne |
Localització | ML - SALAS CASTILLO |
Títol | Mostkonzentration durch Verdampfung / Umkehrosmose im Vergleich zur Zuckerung |
Autor | SIGLER, J. AMANN, R. KREBS, H. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 541-554 |
Descriptors | Concentracio Most Evaporacio Osmosi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Reutilizacion de la disolucion osmotica en la elaboracion de alimentos |
Autor | PEIRO-MENA, R MARTINEZ-NAVARRETE, N. BARAT, J.M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2007 - V: - N: 221, Pg: 68-71 |
Descriptors | Industria Industria agroalimentaria Elaboracio d'aliments Dissolucio Osmosi Recuperacio Subproductes |
Títol | The Osmotic Behavior and Permeability to Non-Electrolytes of Mitochondria |
Autor | TEDESCHI, H. HARRIS, D. L. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 52-67 |
Descriptors | Mitocondri Permeabilitat Osmosi |
Localització | C 7/58 |
Títol | The transcriptional response of Saccharomyces cerevisiae to Osmotic Shock |
Autor | REP, MARTIJN KRANTZ, MARCUS THEVELEIN, JOHAN M. HOHMANN, STEFAN |
Dades Font | Journal of Biological Chemistry ISSN: 0021-9258 - March 2000 - V: 275- N: 12, Pg: 8290-8300 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Resposta d'estres Resposta transcripcional Osmosi Llevats |
Localització | C 15/113 |