Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
NAGEL, C.W.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Changes in the anthocyanins, flavonoids and hydroxycinnamic acid esters during fermentation and aging of merlot and cabernet sauvignon
Autor NAGEL, C.W.   WULF, L.W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 2, Pg: 111-116
Descriptors Antocianins Flavonoides Acid hidroxicinamic Cabernet sauvignon Merlot Fermentacio Envelliment
Localització C 18/131

Títol Identification and changes of flavonoids in merlot and cabernet sauvignon wines
Autor WULF, L.W.   NAGEL, C.W.  
Dades Font Journal of food science - 1980 - V: 45- N: , Pg: 479-484
Descriptors Identificacio Flavonoides Merlot Cabernet sauvignon Vi
Localització C 19/33

Títol Vineyard nitrogen fertilization effects on must and wine composition and quality
Autor SPAYD, S.E.   WAMPLE, R.L.   NAGEL, C.W.   STEVENS, R.G.   EVANS, R.G.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 196-199
Descriptors Vinya Fertilitzacio Most Vi Composicio Qualitat Nitrogen
Localització 634.817 INT