Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MAZZA, G.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Anthocyanins in Grapes and Grape Products
Autor MAZZA, G.  
Dades Font Critical Reviews in Food Science and Nutrition ISSN: 1040-8398 - 1995 - V: 35- N: 4, Pg: 341-371
Descriptors Antocianins Raim Productes del raim Color Flavonoides Antioxidant
Localització C 17/25

Títol Caracteristiques du sucre caramelise
Autor SAPETTI, C.   MAZZA, G.   VALVASSORI, S.  
Dades Font FV - abril 1982 - V: - N: 751, Pg: 7 p.
Descriptors Sucre Caramel.litzacio Additius
Localització FV 751

Títol Conseguenze chimiche e sensoriali dell'aggiunta di etratti di fiori di sambuco nero e di coriandolo a vini moscato
Autor MAZZA, G.   UBIGLI, M.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 2001 - V: LIV- N: 4, Pg: 25-35
Descriptors Aroma Analisi Most Analisi sensorial Aroma Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos Espectrometria de massa