Registres trobats: 3
Títol | Anthocyanins in Grapes and Grape Products |
Autor | MAZZA, G. |
Dades Font | Critical Reviews in Food Science and Nutrition ISSN: 1040-8398 - 1995 - V: 35- N: 4, Pg: 341-371 |
Descriptors | Antocianins Raim Productes del raim Color Flavonoides Antioxidant |
Localització | C 17/25 |
Títol | Caracteristiques du sucre caramelise |
Autor | SAPETTI, C. MAZZA, G. VALVASSORI, S. |
Dades Font | FV - abril 1982 - V: - N: 751, Pg: 7 p. |
Descriptors | Sucre Caramel.litzacio Additius |
Localització | FV 751 |
Títol | Conseguenze chimiche e sensoriali dell'aggiunta di etratti di fiori di sambuco nero e di coriandolo a vini moscato |
Autor | MAZZA, G. UBIGLI, M. |
Dades Font | Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 2001 - V: LIV- N: 4, Pg: 25-35 |
Descriptors | Aroma Analisi Most Analisi sensorial Aroma Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos Espectrometria de massa |